Dodaj do ulubionych

Sycylia- kiedy taniej

IP: 195.116.20.* 06.04.12, 10:18
Witam chciałam zapytac w jakim okresie są tańsze noclegi w czerwcu?, koniec lipca? czy wrzesień? Interesuje mnie też ilość turystów, nie chciałabym walczyć o kawałek plaży:-)
Może ktoś zna tanie noclegi(nie potrzeba mi wygód, ale pokój ma mieć łazienkę) w okolicy Taorminy, Cefalu, albo w jednej z mniejszych miejscowości, jeszcze nie zdecydowałam w jakie okolice pojade.
Obserwuj wątek
    • Gość: zxyv Re: Sycylia- kiedy taniej IP: *.mofnet.gov.pl 06.04.12, 14:45
      Zdecydowanie czerwiec najtanszy.
      Po drugie na czerwiec to tez dobre lasty z biur podrozy.
      Por. -
      www.tui.pl/wakacje-samolotem/blisko-i-cieplo/wlochy/hotele;show,2376,san-pietro-cta21005?hotel=6829&m=h&transport=1#
      • Gość: ANNA Re: Sycylia- kiedy taniej IP: 195.116.20.* 10.04.12, 09:52
        Bardzo dziękuję:-)
        • Gość: magdam110 Re: Sycylia- kiedy taniej IP: 78.8.121.* 11.04.12, 08:19
          Jeśli jedziecie samochodem to mogę polecic fajny niedrogi apartement ale jest na odludziu i bez samochodu się nie obędzie.
          • Gość: ANNA Re: Sycylia- kiedy taniej IP: 195.116.20.* 12.04.12, 09:12
            No niestety najprawdopodobniej samolot, ale jeszcze się zobaczy:-)
            Możesz podać namiary? chetnie zobaczę.
            • Gość: anthonyb Re: Sycylia- kiedy taniej IP: 2.159.136.* 12.04.12, 09:28
              na tanszy wypoczynek nalezy sie wybrac w czerwcu lub wrzesniu.
            • Gość: magdam110 Re: Sycylia- kiedy taniej IP: 78.8.121.* 13.04.12, 08:52
              To jest ten apartament

Jakbyś miała pytania chętnie odpowiem

www.casamundo.pl/cm_object/?object=680118&start=2012-09-01&days=14&persons=4
              • Gość: ANNA Re: Sycylia- kiedy taniej IP: 195.116.20.* 13.04.12, 13:00
                DZiekuję bardzo ;-) jak coś będę pisać
          • Gość: maddalena Re: Sycylia- kiedy taniej IP: 95.75.190.* 14.06.12, 14:18
            mam fajne miejsce na sycyli do wynajecia. za miastem (palermo), cisza i spokoj. 5km do morza.wypozyczalnia aut blisko,przystanek autobusowy blisko. kontakt: magda2908@libero.it
    • nextur Re: Sycylia- kiedy taniej 19.04.12, 12:08
      Można trafić na fajne promocje na przełomie września i października, a w zasadzie tuż po 15 września, kiedy kończy się "wysoki sezon" w rozumieniu bp.
    • ipsilon2010 Byle nie w świeta! 17.06.12, 22:50
      Po pierwsze sprawdź święta włoskie i długie weekendy jak im wypadają. Po drugie - koniec lipca, sierpień, wrzesień - wtedy najczęściej Włosi jadą na wakacje i masowo właśnie Sycylia, Sardynia itd. Najdrożej na Sycyli jest też w Wielkim tygodniu i na Wielkanoc. Czyli polecam koniec września i październik - jeszcze bardzo letnio i ciepłą woda. Natomiast wiosna jest lepsza, bo równie tańsza a przyroda wtedy praktycznie rozkwita (po Wielkanocy - kwiecień,maj)
    • Gość: tadki Re: Sycylia- kiedy taniej IP: *.play-internet.pl 20.06.12, 21:16
      Najtaniej jest przed 15 maja i po 15 września,czyli po tzw.wysokim sezonie.
      Mogę polecić hotel w Katanii Holland International,Via Vittorio Emanuele 8,ceny około 40 euro z łazienką i śniadaniem.Mieści się w XVIII wiecznym pałacu.
      Palermo ceny niewiele wyższe.Polecam hotele przy Via Maqueda/odchodzi od placu Juliusza Cesara.
      Jeżeli potrzebujesz więcej informacji,to jestem skłonny odpowiedzieć.
      Pozdrowienia.
      • Gość: Ania Re: Sycylia- kiedy taniej IP: 195.116.20.* 21.06.12, 09:09
        Doszłam do wniosku, po waszych podpowiedziach, że najprawdopodobniej pojadę koło 20 wrzesnia. Jeśli chodzi o wodę, nie jest to dla mnie priorytet, bo chciałabym troszkę pozwiedzać:-). Bardzo gorąco też nie musi być 25 stopni w zupełności wystarczy.
        Dzieki za propozycje noclegów, popatrze na spoojnie.
        Także bardzo dziękuję za podpowiedzi, jak coś mi się jeszcze nasunie to zapytam.
    • Gość: majolatanie Re: Sycylia- kiedy taniej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.12, 16:26
      Zapraszamy do odwiedzenia naszej strony www.majolatanie.pl i na nasz profil na Facebook'u. Zajmujemy się wyszukiwaniem tanich połączeń lotniczych oraz atrakcyjnych ofert last minute w najróżniejsze zakątki świata. Każdy może znaleźć tu coś ciekawego dla siebie: załączamy galerie zdjęć i relacje z podróży. Wszystkie informacje znajdziecie na stronie majolatanie.pl
    • Gość: z Re: Sycylia- kiedy taniej IP: *.net.autocom.pl 28.06.12, 10:18
      Do bardzo słusznych wniosków doszłaś. Z jednym ale - po 20 września rośnie ryzyko bryndzowatej pogody. Będzie ciepło/bardzo ciepło - to pewnik. Natomiast może już zachmurzyć się i popadać (nawet porządnie). Nie jest to powód do strasznego stresu broń Boże - inaczej, niż nad Adriatykiem nie ma szans na dłuższe, niż dzień-dwa pogodowe interludium.
      Ale ogólnie pod względem pogody czerwiec na południu Włoch lepszy - ceny umiarkowane, a (upalna) pogoda gwarantowana.
      • Gość: Ewa Re: Sycylia- kiedy taniej IP: *.rev.numericable.fr 01.07.12, 23:13
        Bylam w ub. roku na Sycylii w pierwszej polowie pazdziernika. Bylo znakomicie-pusto, Wlosi bardziej niz uprzejmi i do pogawedki chetni, ceny niskie, pogoda w kratke. 2 dni deszczowe z burzami, pozostale cieplo, piekne niebo, morze w San Vito cieplusienkie, a plaza pustawa. Polecam ten okres zwlaszcza dla tych ktorzy nie lubia tlumow.
    • Gość: etna1978 Re: Sycylia- kiedy taniej IP: *.adsl.inetia.pl 25.07.12, 21:27
      Zajrzyj na tą stronkę, może ją już znasz a jeśli nie to polecam:) Ja marzę o SYcylie od wielu lat i moze w tym roku cos z tego wyjdzie. Znalazłam kiedyś tą stronę jej twórczyni jest pasnojatką SYcylii:) Wiele cennych rad itd. jedziemynasycylie.pl/
      • ula.italia Re: Sycylia- kiedy taniej 11.06.13, 13:54
        Również wiele przydatnych informacji znajdziesz na stronce easytrapani.com
        Jest również profil na fb www.facebook.com/EasyTrapanicom?fref=ts
        Przez stronkę możesz też wynająć noclegi, samochód, rower, są oferty wycieczek po Zachodniej Sycylii :)
        • Gość: magda Re: Sycylia- kiedy taniej IP: *.service.infuturo.it 24.06.13, 21:15
          wynajme tanio domek letni na sycylii. 150e/tydz.sa 4 miejsca. kuchnia letnia,lazienka. calkowicie wyposazony.piekna okolica z wieloma ciekawymi miejscami do zwiedzania.jest rowniez parking do dyspozycji.wiecej informacji i zdjecia wysle mail.zapraszam serdecznie
          • Gość: gosc Re: Sycylia- kiedy taniej IP: *.mofnet.gov.pl 25.06.13, 12:23
            W jakiej miejscowości ma Pani ten domek/
            • Gość: magda Re: Sycylia- kiedy taniej IP: *.service.infuturo.it 25.06.13, 12:41
              miedzy cinisi a carini.
              • mariuszxxxx Re: Sycylia- kiedy taniej 30.07.13, 10:56
                Gość portalu: magda napisał(a):

> miedzy cinisi a carini.

Proszę o więcej informacji
                mariuszxxxx@gazeta.pl
          • Gość: ewa Re: Sycylia- kiedy taniej IP: *.debica196.tnp.pl 01.07.13, 13:19
            proszę o więcej danych na temat oferty
            wybieram się we wrześniu
            2 osoby dorosłe + 1 dziecko (6 lat)
          • mariuszxxxx Re: Sycylia- kiedy taniej 30.07.13, 10:55
            Proszę o więcej informacji i foto

mariuszxxxx@gazeta.pl

• Gość: magda Re: Sycylia- kiedy taniej IP: *.service.infuturo.it 30.07.13, 15:11
              wysle foto droga mail. prosze pisac na magda2908@libero.it
          • Gość: stan Re: Sycylia- kiedy taniej IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.01.15, 23:55
            witaj
            szukam domków dla 55 osób we wrześniu
            • Gość: tomek Re: Sycylia- kiedy taniej IP: *.cgn1.cld.meteor.ie 12.01.15, 14:25
              Polecam villa igiea w palermo, rowniez obok maja domki mieszkalne. Spokojnie 55 osob sie pomiesci
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka