Gość: grzesiek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 12:42 grzes-24@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tajemnicza Re: NIE WYJEŻDŻAJCIE DO PRACY DO WŁOCH IP: *.szwajcarska.pl 28.06.04, 12:19 A JA WYJEŻDŻAM DO PRACY NA SYCYLIĘ I JĄ TAM ZNAJDĘ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie znajoma Re: NIE WYJEŻDŻAJCIE DO PRACY DO WŁOCH IP: 82.139.13.* 28.06.04, 13:49 Dlaczego nie wyjezdzac do pracy do WLOCH ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyczliwy Re: NIE WYJEŻDŻAJCIE DO PRACY DO WŁOCH IP: *.pool80181.interbusiness.it 28.06.04, 21:20 mieszkam we Wloszech. Masz racje, nie wyjzdzac do pracy do Wloch. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tajemnicza Re: NIE WYJEŻDŻAJCIE DO PRACY DO WŁOCH IP: *.szwajcarska.pl 28.06.04, 22:05 Tylko ciekawe dlaczego nikt nie powie DLACZEGO. A ja jadę i będę pracować na Sycylii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorientowana Re: NIE WYJEŻDŻAJCIE DO PRACY DO WŁOCH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.04, 08:16 Ależ oczywiście, że pojedziesz, bo przecież ani ja, ani nikt rozsądny nie jest w stanie Ci tego zabronić... Pojedziesz na Sycylię i będziesz pracować, no bo przecież wiele rzeczy jest możliwych - tylko jako kto będziesz pracować? Co będziesz robić i ile zarobisz? Najprawdopodobniej będą Ci płacić połowę tego, co można zarobić na północy... ale na północy już nie jest tak łatwo znaleźć dobrą pracę. Choć pewna nie jestem czy Ciebie interesuje dobra praca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tajemnicza Re: NIE WYJEŻDŻAJCIE DO PRACY DO WŁOCH IP: *.szwajcarska.pl 29.06.04, 12:02 Nikt rozsądny? Nie wiem ile jeszcze zarobię ale mi nie zależy żeby przywieźć pieniądze do Polski. Jadę tam żeby fajnie spędzić czas i nie wracać jak mi się pieniądze skończą, tylko pracować i się tam utrzymać. A po za tym - to o pracę wszędzie jest ciężko ale jak ktoś chce to znajdzie a jak nie znajdzie to albo tak naprawde nie chciał jej znaleźć albo szukać nie umie. Odpowiedz Link Zgłoś