Gość: Marta IP: 193.201.167.* 09.07.04, 10:46 Witam, poszukuje namiarów na campingi bądź tanie kwatery lub agroturystykę w tym rejonie? Z możliwością zabrania psa. mk Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Basia Re: Jezioro Garda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.04, 12:42 Polecam miejscowosc Peschiera nad j. Garda, kamping Cappuccini - rewelacja, a wzdłuz jeziora mnóstwo kampingów. Byłam tam 8 razy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartez Re: Jezioro Garda IP: 141.41.100.* 13.07.04, 15:22 zobacz na www.eurocamp.pl , maja kilka campingow nad jeziorem. CHociaz z psem moze byc ciezko. Polecam, bo nie trzeba brac ze soba namiotu, wszytko bardzo dobrze wyposazone i juz na miejscu. Gdy jedziecie w 4-6 osob to moze byc na prawde tanio. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb-aa Re: Jezioro Garda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.04, 12:27 Peschiera - jest tez bardzo fajny camping Bergamini (mila obsluga, nizbyt duzy, zaraz przy jeziorze, na pewno mozna miec psy) oraz Benedetto, jest jeszcze Bella Italia ale bardzo duzy i chyb trzeba miec zarezerwowoane miejsca, to na poludniu, na polnocy polecam Torbole - camping Europa albo Al Cor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sk Re: Jezioro Garda IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.07.04, 20:58 www.camping.it/english/Default.htm spis kempingow wloskich Odpowiedz Link Zgłoś
aseretka Re: Jezioro Garda 29.07.04, 10:23 Z psem może być ciężko. Wejdz na stronę www.lago-di-garda.com/ita/ www.lago-di-garda.com/ita/campings/ i spróbuj poszukać. Ja zaznaczyłam "animali" ale niestety, jak na razie nie znalazłam campingu, gdzie byłoaby możliwość przebywania ze zwierzętami. Nie sprawdziłam jednak wszystkich miejscowości. Inna strona o campingach nad Gardą to www.gardalake.it/ Na jednej i na drugiej stronie są też adresy kwater agroturystycznych. Może tam prędzej zaakceptują psa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kowal Re: Jezioro Garda IP: *.nowosci.com.pl 29.07.04, 20:39 Witam. Ja polecam miejscowosc Manerba na zachodnim wybrzeżu. W tej miejscowsci jest dużo campingów. Ja byłem w lipcu na campingu Garden Turist. Położenie super - do plazy raptem 50 m. Cena - 2 osoby, auto i namiot to 21 euro. Były też inne campingi, droższe. Zaletą Garden Turist jest spokojna atmosfera oraz położony niedaleko supermarket z miarę przystępnymi cenami. Pozdrawiam więcej informacji: rkowalski@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
beehar Re: Jezioro Garda 09.08.04, 16:38 Jeżeli mowa o campingach nad Garda wybieramy się na 4 dni w przejeździe aby odwiedzić Gardaland i Veronę, końcem sierpnia. Mamy w planach nocleg na campingu Bella Italia. Wiem, że jest duży czy kotoś mógłby podzielic się opinią na ten temat. Rezerwację będziemy robić przez Eurocamp. Czy kotoś wie w którym miejscu mają położone mobil homy. B. Odpowiedz Link Zgłoś
aseretka Re: Jezioro Garda 10.08.04, 09:20 Camping dość duży, ale bywałam na większych. Do Gardalandu można dojechać bezpłatnie campingowym autobusem. Co do usytuowania mobilhoumów Eurocampu to trudno wytłumaczyć. Zresztą są w kilku róznych miejscach. W każdym bądź razie nam się camping podobał. Zachęcam do odwiedzenia pobliskiego Sirmione, małego, średniowiecznego miasteczka położonego na wcinającym się na 4 km w głąb jeziora półwyspie, zamkiem Rocca Scaglieri i położonom na samym cyplu półwyspu Grotte di Catullo, bedącą pozostałościami rzymskiego uzdrowiska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kathrin78 Re: Jezioro Garda IP: *.a.pppool.de 09.08.04, 17:00 Kempingów jest pełno, więc na pewno znajdziecie taki, który przyjmuje również z psem. Polecam szczególnie północną i środkową częśc Gardy - czystsza woda. Odpowiedz Link Zgłoś