Dodaj do ulubionych

Jezioro Garda

IP: 193.201.167.* 09.07.04, 10:46
Witam,
poszukuje namiarów na campingi bądź tanie kwatery lub agroturystykę w tym
rejonie? Z możliwością zabrania psa.
mk
Obserwuj wątek
    • Gość: Basia Re: Jezioro Garda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.04, 12:42
      Polecam miejscowosc Peschiera nad j. Garda, kamping Cappuccini - rewelacja, a
      wzdłuz jeziora mnóstwo kampingów.
      Byłam tam 8 razy.
      • Gość: bartez Re: Jezioro Garda IP: 141.41.100.* 13.07.04, 15:22
        zobacz na www.eurocamp.pl , maja kilka campingow nad jeziorem. CHociaz z psem
        moze byc ciezko. Polecam, bo nie trzeba brac ze soba namiotu, wszytko bardzo
        dobrze wyposazone i juz na miejscu. Gdy jedziecie w 4-6 osob to moze byc na
        prawde tanio. pozdro
    • Gość: bb-aa Re: Jezioro Garda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.04, 12:27
      Peschiera - jest tez bardzo fajny camping Bergamini (mila obsluga, nizbyt duzy,
      zaraz przy jeziorze, na pewno mozna miec psy) oraz Benedetto, jest jeszcze
      Bella Italia ale bardzo duzy i chyb trzeba miec zarezerwowoane miejsca, to na
      poludniu, na polnocy polecam Torbole - camping Europa albo Al Cor
    • Gość: sk Re: Jezioro Garda IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.07.04, 20:58
      www.camping.it/english/Default.htm spis kempingow wloskich
    • aseretka Re: Jezioro Garda 29.07.04, 10:23
      Z psem może być ciężko. Wejdz na stronę
      www.lago-di-garda.com/ita/
      www.lago-di-garda.com/ita/campings/ i spróbuj poszukać.
      Ja zaznaczyłam "animali" ale niestety, jak na razie nie znalazłam campingu,
      gdzie byłoaby możliwość przebywania ze zwierzętami. Nie sprawdziłam jednak
      wszystkich miejscowości.
      Inna strona o campingach nad Gardą to www.gardalake.it/
      Na jednej i na drugiej stronie są też adresy kwater agroturystycznych. Może tam
      prędzej zaakceptują psa.
    • Gość: Kowal Re: Jezioro Garda IP: *.nowosci.com.pl 29.07.04, 20:39
      Witam. Ja polecam miejscowosc Manerba na zachodnim wybrzeżu. W tej miejscowsci
      jest dużo campingów. Ja byłem w lipcu na campingu Garden Turist. Położenie
      super - do plazy raptem 50 m. Cena - 2 osoby, auto i namiot to 21 euro. Były
      też inne campingi, droższe. Zaletą Garden Turist jest spokojna atmosfera oraz
      położony niedaleko supermarket z miarę przystępnymi cenami.
      Pozdrawiam
      więcej informacji: rkowalski@interia.pl
      • beehar Re: Jezioro Garda 09.08.04, 16:38
        Jeżeli mowa o campingach nad Garda wybieramy się na 4 dni w przejeździe aby
        odwiedzić Gardaland i Veronę, końcem sierpnia. Mamy w planach nocleg na
        campingu Bella Italia. Wiem, że jest duży czy kotoś mógłby podzielic się opinią
        na ten temat. Rezerwację będziemy robić przez Eurocamp. Czy kotoś wie w którym
        miejscu mają położone mobil homy.
        B.
        • aseretka Re: Jezioro Garda 10.08.04, 09:20
          Camping dość duży, ale bywałam na większych. Do Gardalandu można dojechać
          bezpłatnie campingowym autobusem. Co do usytuowania mobilhoumów Eurocampu to
          trudno wytłumaczyć. Zresztą są w kilku róznych miejscach. W każdym bądź razie
          nam się camping podobał.
          Zachęcam do odwiedzenia pobliskiego Sirmione, małego, średniowiecznego
          miasteczka położonego na wcinającym się na 4 km w głąb jeziora półwyspie,
          zamkiem Rocca Scaglieri i położonom na samym cyplu półwyspu Grotte di Catullo,
          bedącą pozostałościami rzymskiego uzdrowiska.
    • Gość: Kathrin78 Re: Jezioro Garda IP: *.a.pppool.de 09.08.04, 17:00
      Kempingów jest pełno, więc na pewno znajdziecie taki, który przyjmuje również z
      psem. Polecam szczególnie północną i środkową częśc Gardy - czystsza woda.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka