Gość: Italy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 20:57 Szukam informacji dotyczacyck Kalabrii bo poprostu kocham ten region. Bardzo bylabym wdzieczna gdybyscie zamiescili tu jakies informacje....Bede wdzieczna pozdrawiam wszystkikich Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: martek Re: Kalabria moja milosc IP: 217.153.156.* 21.07.04, 16:52 ale co byc chciala wiedziec?:) o kuchni,co zwiedzac? ja wrocilam niedawno i jestem zachwycona tym regionem,przyroda,jedzeniem,wszystkim :)) tak uprzejmych,pomocnych,bezinteresownych ludzi nigdzie nie spotkalam. Ostrzegano mnie,zebym uwazala,bo to niebezpieczny region,ze zdarzaja sie kradzieze-ale ja mam zupelnie inne wrazenia. Nigdzie nie czulam sie tak bezpiecznie,ludzie zostawiaja rzeczy na plazy,rowery,skutery bez opieki i nie bylo zadnych problemow. Ja wrocilam oszolomiona pieknem kalabryjskim i na pewno jeszcze tam wroce :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominica Re: Kalabria moja milosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 22:12 chcialabym wiedziec wszystko bo wlasnie z tamtad wrocilam i tez to kocham...a gdzie byles??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martek Re: Kalabria moja milosc IP: 217.153.156.* 22.07.04, 10:52 a czy to tez Ty pytasz o Kalabrie na forum wloskim Melinka? jesli tak,to puszcze Ci na tamtego priva maila w tej sprawie,jak nie,to daj adres :) bylAm,ja dziewczynka jestem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dominca Re: Kalabria moja milosc 05.08.04, 11:42 moj adres to dominca@NOSPAM.gazeta.pl ...moglbys mi tam cos wyslac na temat Calabrii???bede bardzo wdzieczna. Pozdro for all Odpowiedz Link Zgłoś