Dodaj do ulubionych

Ja tez wrocilam

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 09:55
W sobotnia noc wrocilam z Kalabrii z Triada...chetnie podziele sie moimi
uwagami!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Asia Re: Ja tez wrocilam IP: 213.17.153.* 21.07.04, 10:03
      Cześć Ja sie własnie wybieram do Kalabrii miejscowość Sibari. Interesują mnie
      ceny w restauracjach oraz wycieczki fakultatywne. Pozdrawiam
      • Gość: I Re: Ja tez wrocilam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 10:25
        Ceny w restauracjach do zniesienia, ale zalezy dokladnie gdzie?!?!Wycieczki
        calkiem niezle szczegolnie do Taorminy i na Sycylie...
        • Gość: Asia Re: Ja tez wrocilam IP: 213.17.153.* 21.07.04, 10:56
          Konkretie interesują mnie ceny w małych lokalnych restauracjach gdzie nie ma
          turystów
    • Gość: Journeyman Re: Ja tez wrocilam IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.04, 10:28
      Pewnie nie bedziesz mi mogla pomoc, bo nikomu do tej pory sie nie udalo, ale
      nie zaszkodzi sprobowac. 2 sierpnia bede w Civitavecchia i bede musial
      zaparkowac tam samochod na 3 tygodnie, bo plyne w rejs. Nie orientujesz sie
      przypadkiem jakie sa ceny parkingow we Wloszech. nie chodzi mi konkretnie o
      zaden region, po prostu musze wiedziec orientacyjnie. Z gory dziekuje
      Powodzenia!
    • Gość: martek Re: Ja tez wrocilam IP: 217.153.156.* 21.07.04, 18:52
      o ja tez moge na temat tej wycieczki cos powiedziec :))
      ja jestem zachwycona!!
      i przy okazji juz wiem,skad sie biora zle opinie o triadzie w necie- od takich
      marudnych ludzi,jakimi czesc osob byla!! naprawde,mialam wrazenie,ze niektorzy
      wyjechali z domow tylko po to,zeby zrzedzic-a naprawde nie bylo na co,czasem az
      smiac mi sie chcialo ;))) jeszcze moment i o nie taka wode czy fale bylyby
      zazalenia do triady :P

pozdrawiam wspolwycieczkowiczke chyba ;)))
      • Gość: włoch Re: Ja tez wrocilam IP: *.elblag.dialog.net.pl 21.07.04, 19:02
        Jade na scieme pociagiem.Czy znajdziemy coś ciekawego i bardzo taniego-studenci-
        najlepiej zeby to był camping z taniuszkim domkiem,przyczepa,bungalow;moze tez
        byc apartament,domek letniskowy lub mieszkanie do wynajęcia .No co kolwiek na
        sudencka kieszen.Zeby to była Kalabria to super a Lacjum tez nie bedzie zle, a
        nawet inne miejsce jezeli fajne.Basen niekonicznie byc musi, ale jak by cena
        nie byla zawrotna to dlaczego by nie.Bardzo duzo ofert przeszukalem ale ceny mi
        ne odpowiadają.Moze wy macie jakies studenckie namiary.Jezeli tak to bardzo
        prosze o kontakt na forum lub maila:eurostudent@wp.pl.
      • Gość: dominca Re: Ja tez wrocilam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 22:19
        martek gdzie byles???? i w jakim terminie ja 03.07-17.07 w Copanello odpisz
        szybko pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka