jozekpolak 23.07.13, 19:49 Wybieram się do Rzymu i chciałbym na jeden dzień wyskoczyc do Sieny.Czym pojechać? Pociągiem czy autobusem? Uprzejmie proszę o radę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ma.ci.ej Re: Z Rzymu do Sieny 24.07.13, 10:57 Pociągiem dojedziesz za ok. 3 godziny z przesiadką w Chiusi-Chianciano Terme. Koszt 16,35 eur (np. 7:28 z rzymu na 10:35 w Sienie) . Autobusem nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Z Rzymu do Sieny IP: *.ip.netia.com.pl 24.07.13, 14:35 bezposredniego pociągu nie ma?? Odpowiedz Link Zgłoś
ma.ci.ej Re: Z Rzymu do Sieny 24.07.13, 14:43 > bezposredniego pociągu nie ma?? Szukaj na: www.trenitalia.com/ Ja nie znalazłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siena Re: Z Rzymu do Sieny IP: *.16-87-r.retail.telecomitalia.it 24.07.13, 14:49 Autobusy sa tu: www.sena.it/ Odpowiedz Link Zgłoś
jozekpolak Re: Z Rzymu do Sieny 27.07.13, 12:31 Dziękuję bardzo za pomoc.Chyba wybiorę się pociągiem, z Termini.Dworzec ten jest blisko mojego hotelu, natomiast nie wiem skąd odjeżdżają autobusy z Rzymu i gdzie zatrzymują się w Sienie, więc nie będę ryzykować wywiezienia na obrzeże miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bus Re: Z Rzymu do Sieny IP: *.16-79-r.retail.telecomitalia.it 27.07.13, 12:53 Dlaczego ryzykowac? Ryzyko to sa wloskie pociagi. Autobusy odchodza z Roma Tiburtina. Siena: Viale Toselli (Penny Market), Pza Stazione FS-Fta SENA, Piazza Gramsci (fermata Sena), Colonna San Marco (fermata Sena) Wstaw Roma i Siena, wybierz date i masz wszystkie informacje. Odpowiedz Link Zgłoś