Gość: bolawa IP: *.pap / 217.153.186.* 17.02.05, 16:53 czy będąć w Rzymie warto skoczyć na wybrzeże? gdzie najlepiej i jak się tam dostać - nie mam auta. rzecz jasna mówię o wypadzie jednodniowym. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kiku_san Re: Rzym-morze IP: *.kom / *.kom-net.pl 17.02.05, 17:43 A może do Ostii? Plaże szare, wulkaniczne, można też zwiedzić ciekawe ruiny rzymskie. Przyznam co prawda, że ostatni raz byłam tam kawał czasu temu. Może ktoś był ostatnio? Odpowiedz Link Zgłoś
hernandez Re: Rzym-morze 17.02.05, 20:01 chyba tylko do Ostii zrobic rzut oka na ruiny.Plaze nieciekawe Odpowiedz Link Zgłoś
irajar Re: Rzym-morze 18.02.05, 11:45 A jakby na pare dni (moze nawet tydzien) z Rzymu nad morze komunikacja publiczna, to co byscie polecili? W ktora strone sie wybrac? Pierwszy raz, wiec nie wiem gdzie okiem siegac, jak tam z polaczeniami i gdzie warto - przelom maja i czerwca powinien byc sympatyczny na plazy? Nie chce tam gdzie wiezowce hotele, chce tam gdzie milo. Dzieki za wszelkie rady! Ija Odpowiedz Link Zgłoś
letruska Re: Rzym-morze 24.02.05, 16:55 Polecam z calego serca wyjazd na poludnie od Rzymu(to caly czas Lazio) do Sperlongi,Gaety i Terraciny.Morze cudowne ,wybrzeze skaliste z zatokami i piekne plaze,zwlaszcza Sperlonga.Cos zupelnie jak nie te blizej Rzymu.Pa.Powodzenia.Jesli chcesz wiecejn szczegolow to odezwij sie do mnie.Jestem pilotem wycieczek i mieszkam pod Rzymem.Joanna Odpowiedz Link Zgłoś
basia553 Hallo Joanna, 24.02.05, 19:45 a czy do ktörejs z tych polecanych przez Ciebie miejscowosci da sie na jeden dzien podjechac pociagiem z Rzymu? Zeby choc na godzinke wejsc do wody.. wymoczyc zmeczone lazeniem stopy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vika Re: Hallo Joanna, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 22:11 Ja tez wybieram sie do Rzymu (koniec kwietnia) i myslalam o wypadzie na jeden dzien nad morze. Prosze o pomoc gdzie najlepiej dojechac komunikacja podmiejska i ile czasu to zajmuje. Odpowiedz Link Zgłoś
hernandez Re: Hallo Joanna, 25.02.05, 20:00 wiec nad morze z Rzymu najlatwiej dojechac: wsiadajac w kolejke miejska jadaco do Ostii ze stacji Piramida. Jesli wysiadziesz na ostatniej stacji jest tam petla autobusow (niektore poza sezonem sa zdjete z rozkladow)ale mozna nimi pojechac wyjechac z Ostii do pobliskich miejscowosci. Bilet ten sam co w Rzymie! jest wazny! Odpowiedz Link Zgłoś