basia553 24.02.05, 12:03 Chce zapytac o polozenie dwu hoteli, bo na mojej internetowej mapce nie znalazlam tych ulic i nie wiem jak daleko leza te hotele od ciekawych miejsc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorrit Re: jest tu ktos z Rzymu? 24.02.05, 12:37 Ja jestem. Ewentualnie wstaw ulice na stronach www.atac.roma.it albo tu www.tuttocitta.it/tc/mappa/index.jsp Odpowiedz Link Zgłoś
basia553 Re: jest tu ktos z Rzymu? 24.02.05, 19:43 Dzieki, zajrzalam na Twöj plan ale pokazuje tak jak möj tylko odpowiedni wycinek miasta. A poniewaz nie znam Rzymu az tak dobrze, nie moge sobie wyobrazic gdzie to mniej wiecej lezy. Wiec gdybys mogla, to napisz mi w jakiej czesci miasta leza te dwa adresy Via Vito Volterra 43 - 00146 Rom Via A. Fusco 118 - 00136 Rom Dziekuje Ci bardzo i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flavia Re: jest tu ktos z Rzymu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 20:10 tinyurl.com/4x6eb [Open in new window] www.mappe.libero.it wpisz do okienka na dole adres- wyswietli Ci dzielnice Rzymu Odpowiedz Link Zgłoś
basia553 Flavia, 24.02.05, 20:17 mam to samo na trzech röznych mapkach teraz. czyli dalej nie wiem gdzie to lezy, bo to i u Ciebie jest tylko wycinek planu miasta i dla maloznajacej miasto jak ja, nie jest to wielka pomoca. Powiedzcie mi wiec prosze, gdzie te moje dwa hotele leza, jak daleko od centrum! Odpowiedz Link Zgłoś
ennka Re: Flavia, 24.02.05, 21:02 Basiu , wyciągnęłam mape Rzymu i odszukałam podane adresy. Via E.Fusco leży na obrzeżach Rzymu.Na mapie był to koniuszek lewego rogu. Drugi adres jest nieco lepszy , ale też do centrum kawałek .To jest w okolicy bazyliki Św.Pawła za murami.Może jakaś rzymianka Ci to bardziej przybliży. A tak na marginesie , to myślę ,że byłoby dobrze zainwestować w plan miasta. Jak się bedziesz po nim poruszać? Życzę udanego wypadu do Wiecznego Miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
basia553 ennka, 24.02.05, 22:32 dziekuje bardzo. Wiec jednak decyduje sie na apartament kolo Campo di Fiori. Plan miasta nabywam zawsze na miejscu. Möj z ostatniego pobytu byl tak zmaltretowany, ze wywalilam. Mam poza tym wspanialy przewodnik po Rzymie, wydany zreszta w Polsce - wyd. Wiedza i Zycie, ktöry wszystkim goraco polecam. Sprawdzil sie przy ostatnim zwiedzaniu znakomicie. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś