Gość: bolawa IP: *.pap / 217.153.186.* 11.05.05, 16:51 jak dostać się z lotniska Bergamo nad j. Garda? nawet jeszcze nie wiem, który camping wybiorę, ale jeśłibym sie zdecydowała - czym i jak długo się jedzie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
makda Re: jak z Bergamo nad Gardę 11.05.05, 17:08 ..Pociagiem np, ale wszedzie nie dojedziesz (choc np do Peschera del Grda czy Desenzano- Sirmione tak). W sumie zajmie ci to jakies 1,5 godziny, z przesiadka w Berscii albo Rovato Wlochy to raczej nie jest kraj, w ktorym transport publiczny kwitnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolawa Re: jak z Bergamo nad Gardę IP: *.pap / 217.153.186.* 11.05.05, 17:14 najbardziej obawiam sie tego, że wyląduje w Bergamo w nocy i co wtedy? mam doswiadczenie, ostatnio samolot miał tyle opóxnienia, że ledwie zdażyłam na ostatniego leonarda w rzymie. nie znam Bergamo i nie znam okolic Gardy. Nie wiem, gdzie najlepiej sie wybrać (zależy mi na odpoczynku w miare czynnym, tzn. lubie połaxić sobie trochę). Może cos polecisz? Odpowiedz Link Zgłoś
makda Re: jak z Bergamo nad Gardę 11.05.05, 17:19 No, to bedzie pewien problem, Bergamo metropolia nie jest i w nocy raczej nigdzie sie poza nie nie wydostaniesz.. (wiem, co mowie, bo ja mieszkam w Bergamo :-) wiesz, Bergamo same w sobie jest bardzo aldne, warto choc pol dnia tam spedzic. A co w ogole chcialabys zobaczyc w pln Wloszech? Jak masz jakies konkretne pytania, to zapraszam na priva.. Odpowiedz Link Zgłoś
vojager29 Re: jak z Bergamo nad Gardę 12.05.05, 07:30 (zależy mi na odpoczynku w miare czynnym, tzn. lubie połaxić sobie trochę). to sie dobrze sklada, z Bergamo do Gardy nie jest daleko, mozesz sie przespacerowac uwaga moze wyda ci sie sarkatyczna ale mimo to dobra dla kondycji Odpowiedz Link Zgłoś