Dodaj do ulubionych

THAITI W LIDO DI JESOLO

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 00:47
Czy ktos byl w hotelu Thaiti w Lido di Jesolo,prosze o opinie.
Obserwuj wątek
    • vdvx Re: THAITI W LIDO DI JESOLO 07.07.05, 03:25
      Taki sobie. Czysto, ale wystrój a la lata 80-te (raczej Z lat '80). Trochę jak
      wczasy w PRL-u. Jedzenie też takie sobie. Nie, że niedobre - jadalne, ale
      monotonne. Spaghetti a la bolognese nie różni się od pasta di pomidory z dnia
      poprzedniego. Taka jakość jaka cena (względnie tani). Obsługa OK.

Nie trzymałbym niczego wartościowego w pokoju, chyba, że w sejfie (jest).
    • Gość: emka Re: THAITI W LIDO DI JESOLO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 19:50
      Tam akurat nie byłam ale też jadę do Jesolo, wyjeżdżam w piątek 15 lipca, i już
      16 będę w "mojej" Wenecji.. :)
      • vdvx Re: THAITI W LIDO DI JESOLO 09.07.05, 23:43
        Wenecja byłaby fajna, gdyby nie tłumy i syf.
        • Gość: emka Re: THAITI W LIDO DI JESOLO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 23:21
          Jeżeli miałabym patrzeć na tłumy w Wenecji to nigdy nie mogłabym tam pojechać.
          Zresztą zwiedzania Wenecji nie należy zawężać do rejonu placu św. Marka, bo tam
          oczywiście mnóstwo ludzi. Wystarczy pójść trochę dalej. Zresztą mi akurat
          ludzie wcale nie przeszkadzają... :) A z jakiego miasta w Polsce jesteś, pewnie
          bardzo czysto jest tam u ciebie bardzo czysto..

• vdvx Re: THAITI W LIDO DI JESOLO 12.07.05, 15:00
            To prawda - wystarczy oddalić się od miejsc turystycznych i jest dużo mniej
            tłoku, straganów...

A lekki syf pewnie wynika z tego że miasto jest stare, ma mnóstwo zaułków etc.
            Natomiast bardzo by pomogło gdyby czasem stały kosze na smieci. Z rzadka są
            tylko duże kubły.

Dlaczego mam porównywać Wenecję do miejsc w których mieszkałem lub mieszkam?
            Porównałbym raczej z dużymy, starymi turystycznymi miastami. Dublin jest
            czystszy (tak, tez jest syf). Ale tak naprawdę to miasto jest jedyne w swoim
            rodzaju. I naprawdę dużo bardziej by mi się podobało czyste. To już nie czasy
            kiedy wyrzucało się śmieci przez okno na ulicę (nie twierdzę, że tak się dzieje) ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka