Gość: aga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 00:47 Czy ktos byl w hotelu Thaiti w Lido di Jesolo,prosze o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vdvx Re: THAITI W LIDO DI JESOLO 07.07.05, 03:25 Taki sobie. Czysto, ale wystrój a la lata 80-te (raczej Z lat '80). Trochę jak wczasy w PRL-u. Jedzenie też takie sobie. Nie, że niedobre - jadalne, ale monotonne. Spaghetti a la bolognese nie różni się od pasta di pomidory z dnia poprzedniego. Taka jakość jaka cena (względnie tani). Obsługa OK. Nie trzymałbym niczego wartościowego w pokoju, chyba, że w sejfie (jest). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Re: THAITI W LIDO DI JESOLO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 19:50 Tam akurat nie byłam ale też jadę do Jesolo, wyjeżdżam w piątek 15 lipca, i już 16 będę w "mojej" Wenecji.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
vdvx Re: THAITI W LIDO DI JESOLO 09.07.05, 23:43 Wenecja byłaby fajna, gdyby nie tłumy i syf. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Re: THAITI W LIDO DI JESOLO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 23:21 Jeżeli miałabym patrzeć na tłumy w Wenecji to nigdy nie mogłabym tam pojechać. Zresztą zwiedzania Wenecji nie należy zawężać do rejonu placu św. Marka, bo tam oczywiście mnóstwo ludzi. Wystarczy pójść trochę dalej. Zresztą mi akurat ludzie wcale nie przeszkadzają... :) A z jakiego miasta w Polsce jesteś, pewnie bardzo czysto jest tam u ciebie bardzo czysto.. Odpowiedz Link Zgłoś
vdvx Re: THAITI W LIDO DI JESOLO 12.07.05, 15:00 To prawda - wystarczy oddalić się od miejsc turystycznych i jest dużo mniej tłoku, straganów... A lekki syf pewnie wynika z tego że miasto jest stare, ma mnóstwo zaułków etc. Natomiast bardzo by pomogło gdyby czasem stały kosze na smieci. Z rzadka są tylko duże kubły. Dlaczego mam porównywać Wenecję do miejsc w których mieszkałem lub mieszkam? Porównałbym raczej z dużymy, starymi turystycznymi miastami. Dublin jest czystszy (tak, tez jest syf). Ale tak naprawdę to miasto jest jedyne w swoim rodzaju. I naprawdę dużo bardziej by mi się podobało czyste. To już nie czasy kiedy wyrzucało się śmieci przez okno na ulicę (nie twierdzę, że tak się dzieje) ;) Odpowiedz Link Zgłoś