Gość: finansista IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.05, 23:46 witam, moze ktoś napisze kilka słów nt. dostepności internetu w miejscach najczęściej odwiedzanych przez turystów np Wenecja, Rzym itd, chodzi mi zarówno o kafejki int. jak i WiFi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basia553 Re: dostepnośc internetu 17.08.05, 08:45 kafejek internetowych, czyli Internet Point jest zatrzesienie. Kolo "mojego" mieszkania w Rzymie widzialam ich conajmniej 5, o reszcie nie wspomne. jedna z nich nawet byla prowadzona przez Polke i bylo na wszystkich compach zainstalowane gadu-gadu. W zeszlym roku w Pisie i Florencji przezylam to samo. Mozesz spokojnie jechac na urlop:)))) Nie wiem co to jest WiFi Odpowiedz Link Zgłoś
radioaktywny Re: dostepnośc internetu 17.08.05, 08:51 W waskich uliczkach Wenecji jest rowniez kilka internet pointow. Cena to ok. 4 euro za pol godziny. Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: dostepnośc Wi Fi 17.08.05, 09:28 Tu jest projekt Roma wireless: www.comune.roma.it/was/repository/ContentManagement/information/P1382913732/wireless.pdf Niestety wynika z niego, ze tylko Villa Borghese / i to id niecalego miesiaca /. Od 28 wrzesnia Villa Torlonia... Odpowiedz Link Zgłoś
basia553 Re: dostepnośc internetu 17.08.05, 13:08 a ja w Rzymie placilam 2 euro za godzine!!! Dobrze ze jestem ostrzezona: w pazdzierniku lece do wenecji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: finansista Re: dostepnośc internetu IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.05, 22:48 dzięki bardzo za pomoc, ceny troche zaporowe, może WiFi będzie tańsze od cafejki, a'propos Basia-WiFi to bezprzewodowy dostep do sieci a może ktos wie jak jest w hotelach? czy maja tam jakies dyzurne komputery? w Niemczech kilka razy trafiłem na takie rozwiazanie, i to wcale nie w pięciogwiazdkowych, co prawda nie jest to tanie, ale jest :), pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: dostepnośc internetu 18.08.05, 13:52 WiFi w Villa Borghese jest chyba bezplatne... Przez godzine. Odpowiedz Link Zgłoś