annarea 06.09.05, 15:25 Ponawiam moje pytanie takze tutaj: czy ktos wie jak wyglada odbior pieniedzy w Polsce przy przekazie MoneyGram? z gory dziekuje za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
linn_linn Re: MoneyGram z Wloch 14.09.05, 14:49 W Banku Pekao SA. Teraz jest promocja: podawalam linka na forum wloskim. Ja wysylalam, wiec o odbiorze duzo nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
annarea Re: MoneyGram z Wloch 14.09.05, 14:58 Dzieki ale juz prztestowalam. I wyglada na to, ze tutaj we Wloszech to faktycznie jest blyskawiczne bo ni trzeba duzo wypelniac 5 min i po krzyku. W Polsce natomiast moja ciotka czekala 45 min na wydanie pieniedzy. Ale i tak jest niezle... Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: MoneyGram z Wloch 14.09.05, 16:29 Mozna oplacic przekaz pocztowy: z tym, ze pieniadze do Polski moga isc nawet 3 tygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bella Re: MoneyGram z Wloch IP: *.bzmw.gov.pl / 194.30.179.* 16.09.05, 10:49 Ja tez odbieram w Pekao SA, wypelniam formularz i czekam, to zalezy od oddzialu ile ? Czasami ide w tym czesie wypic kawe i jak wracam pieniadze juz sa. Odpowiedz Link Zgłoś