Dodaj do ulubionych

hotel Stradiot lub Impero w Rimini

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.06, 20:33
Czy ktoś ma jakies "doświadczenia" z tymi hotelami.Jeśli tak - proszę się nimi podzielić...
Obserwuj wątek
    • Gość: Turystka Re: hotel Stradiot lub Impero w Rimini IP: *.chello.pl 29.01.06, 01:19
      To są typowe włoskie 3* ale uwaga włoskie - nie europejskie.
      Bardzo odległy od polskiego. Małe łazienko-ubikacje, ciasnawe pokoje.
      Wybor należy do z Ciebie
      Pozdrawiam
      • Gość: Jarek Re: hotel Stradiot lub Impero w Rimini IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.06, 10:40
        A który jest "nowoczesniejszy" o ile to wogóle mozliwe?
        • Gość: Turystka Re: hotel Stradiot lub Impero w Rimini IP: *.chello.pl 29.01.06, 10:55
          Witaj, w dzielnicy Miramare jest fajna dyskoteka Altro Mondo Studios
          Występuje tam GIGI D'Ag. Z tego miejsca masz bliżej do Riccione i Gabbicce
          Mare.- sporo fajnych klubów ale daleko od centrum Rimini (delfinarium).
          Oba hotele sa tego samego standardu. Ciężko powiedzieć. Jeżeli bym się miała
          decydować zasugerowałabym się ceną.
          Pozdrawiam
          • Gość: Jarek Re: hotel Stradiot lub Impero w Rimini IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.06, 21:10
            A może hotel Corallo w Rimini jest Ci znany...?
            • Gość: Turystka Re: hotel Stradiot lub Impero w Rimini IP: *.chello.pl 30.01.06, 21:55
              Hej. Jest to wydaje mi się dobra oferta jeśli chodzi o cenę antomiast jeśli
              masz zamiar jeżdzić do dyskotek to z tym jest już problem. Daleko i ta
              dzielnica dzie jest Corallo jest słabo skomunikowana z resztą miasta (centrum)
              jeździ jeden autobus co 15 minut a wieczorem to nie proponuję jechac autobusem-
              bo jedze się strasznie długo. Dla przykłądu jechałam 2 przystanki i jechałam je
              przez 30 minut a to odległości na prawdę niedługie. Dlatego polecam te hotele w
              centrum. Wszędzie blisko i mozan nawet na piechotę.
              Wzystkie dyskoteki kluby i lokale w zasięgu Twojej ręki.
              Na prawdę polecam centrum i jego okolice w stronę Riccione.

• Gość: Jarek Re: hotel Stradiot lub Impero w Rimini IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.06, 14:35
                Szczerze powiedziawszy to dyskoteki mnie nie interesują.To ma być wyjazd rodzinny z dziećmi i najważniejsza jest bezpieczna plaża i deptak do spacerów.Czy w okolicach hotelu Corallo moge na to liczyc?Za juz dziekuje i prosze o jeszcze...
                • ortodox Re: hotel Stradiot lub Impero w Rimini 31.01.06, 15:35
                  Tak przez dłuższą chwilę zastanawiałem się o co chodzi z tymi dyskotekami??
                  Bo pewnie są tacy co jada poszaleć nawet do Las Vegas ale żeby zaraz zakładać,
                  że każdy jedzie nad Adriatyk do dyskoteki? Chociaż tak naprawdę, to kto wie?
                  Może właśnie te dyskoteki są największa atrakcją Rimini-Ricione, trochę
                  przesadzam ale taki mi obraz utkwił mi z mojego tam pobytu. Podczas wieczornego
                  spaceru wręczano mi kilkadziesiąt reklam DISCO i musiałem się oganiać przed
                  naganiaczami jak przed komarami na Mazurach. Nie byłem w żadnej, hmm może wiele
                  straciłem? Hotel Corallo leży nad morzem przy bulwarze więc możesz liczyć na to
                  o co Ci chodzi. Tylko te ceny??
                  www.corallohotel.com/hotel.html
                  pozdrawiam

• Gość: Jarek Re: hotel Stradiot lub Impero w Rimini IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.06, 20:23
                    Hotel *** o którym myslałem mieści się w Rimini w dzielnicy "Marina Centro" a to chyba nie ten o którym piszesz...
                    • ortodox Re: hotel Stradiot lub Impero w Rimini 31.01.06, 21:46
                      Faktycznie, to nie ten hotel, chociaż ta sama nazwa. Może i dobrze bo te cenki
                      z nóg zwalały. Twój w Rimini leży też niedaleko morza ale nie w pierwszej linii
                      blisko portu (Marina centro) a ul. Vespucci jest w zasadzie przedłużeniem
                      głównego ciągu spacerowego w Rimini więc też będziesz miał to czego potrzebujesz
                      za trochę mniejsze pieniądze.
                      www.hotelcorallorimini.com/info.htm
                      www.hotelcorallorimini.com/default.htm
                      pozdrawiam
                      • Gość: Jarek Re: hotel Stradiot lub Impero w Rimini IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.06, 20:24
                        Dzieki za linki-to właśnie ten hotel o którym myslałem.Na moje oczekiwania jak znalazł...
                  • Gość: Marek Re: hotel Stradiot lub Impero w Rimini IP: *.chello.pl 31.01.06, 21:32
                    Kilka milonów dzieciaków, nastolatków z całych Włoch i całej Europy z przewagą
                    państw nordyckich, to obraz od Wenecji do Pesaro w lipcu i sierpniu. Ogromna
                    tańcząca, imprezująca masa młodych ludzi to Rimini i Riccione. Czy staciłeś coś
                    jadąc do Rimini i nie będąc w dyskotece? Te dwa miasteczka to przemysł
                    turystyczny, ktoś kto szuka bardziej subtelnych doznań, spokoju i ciszy ten
                    myli adres, moim zdaniem. A propos cen to w Rimini jest sporo pensjonatów "za
                    torami" gdzie mozna przenocowac za 15 euro za noc. Pozdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka