Dodaj do ulubionych

Pensjonaty w okolicy Neapolu-BARDZO PROSZE O POMOC

IP: *.chello.pl 29.01.06, 09:49
Witam,
czy oże zancie jakieś tanie pensjonaty w okolicach Neapolu.
Obserwuj wątek
    • linn_linn Re: Pensjonaty w okolicy Neapolu-BARDZO PROSZE O 29.01.06, 11:09
      Moze Bed & Breakfast: podawaalam linki w watku o sieci tanich hoteli.
      • Gość: Turystka Re: Pensjonaty w okolicy Neapolu-BARDZO PROSZE O IP: *.chello.pl 29.01.06, 11:36
        Dziękuję. Już sprawdzałam, niestety ceny są takie,że raczej ta sieć odpada.
        Wolelibyśmy coś skromniejszego. generalnie chodzi głównie o to by mieć pokój i
        łazienkę, bo i tak cały czas zamierzamy zwiedzać. Ale jak byś coś miała to będę
        wdzięczna za pomoc.
        • Gość: alka Re: Pensjonaty w okolicy Neapolu-BARDZO PROSZE O IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.06, 08:58
          ja też szukam intensywnie, po 3 dniach w internecie wybrałam 3 hostelse z
          łazienką po 25 euro od osoby w pok. 2 osobowym, były to najtańsze propozycje,
          cena początek września, jeżeli masz coś tańszego daj znać, Ala
        • linn_linn Re: Pensjonaty w okolicy Neapolu-BARDZO PROSZE O 30.01.06, 10:11
          Moze poszukaj na campingach...
    • marghe_72 Re: Pensjonaty w okolicy Neapolu-BARDZO PROSZE O 30.01.06, 13:23
      na campingach mozna wynając przyczepę albo domek
      w Sorrento swego czasu był całkiem sypmatyczny camping..
      • Gość: wal Re: Pensjonaty w okolicy Neapolu-BARDZO PROSZE O IP: *.icpnet.pl 30.01.06, 17:40
        potwierdzam!
        www.nubedargento.com/camping_sorrento.php
        • Gość: Turystka Re: Pensjonaty w okolicy Neapolu-BARDZO PROSZE O IP: *.chello.pl 30.01.06, 21:42
          Wielkie dzięki. Szukam dalej ale camping ładny. szoka, ze w tej samej cenie
          (bungalow)jest hotel.
    • Gość: ann Re: Pensjonaty w okolicy Neapolu-BARDZO PROSZE O IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 22:46
      znajdziesz coś na pewno na www.hotelowerezerwacje.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka