Gość: Turystka IP: *.chello.pl 29.01.06, 09:49 Witam, czy oże zancie jakieś tanie pensjonaty w okolicach Neapolu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
linn_linn Re: Pensjonaty w okolicy Neapolu-BARDZO PROSZE O 29.01.06, 11:09 Moze Bed & Breakfast: podawaalam linki w watku o sieci tanich hoteli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Turystka Re: Pensjonaty w okolicy Neapolu-BARDZO PROSZE O IP: *.chello.pl 29.01.06, 11:36 Dziękuję. Już sprawdzałam, niestety ceny są takie,że raczej ta sieć odpada. Wolelibyśmy coś skromniejszego. generalnie chodzi głównie o to by mieć pokój i łazienkę, bo i tak cały czas zamierzamy zwiedzać. Ale jak byś coś miała to będę wdzięczna za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alka Re: Pensjonaty w okolicy Neapolu-BARDZO PROSZE O IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.06, 08:58 ja też szukam intensywnie, po 3 dniach w internecie wybrałam 3 hostelse z łazienką po 25 euro od osoby w pok. 2 osobowym, były to najtańsze propozycje, cena początek września, jeżeli masz coś tańszego daj znać, Ala Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: Pensjonaty w okolicy Neapolu-BARDZO PROSZE O 30.01.06, 10:11 Moze poszukaj na campingach... Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: Pensjonaty w okolicy Neapolu-BARDZO PROSZE O 30.01.06, 13:23 na campingach mozna wynając przyczepę albo domek w Sorrento swego czasu był całkiem sypmatyczny camping.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wal Re: Pensjonaty w okolicy Neapolu-BARDZO PROSZE O IP: *.icpnet.pl 30.01.06, 17:40 potwierdzam! www.nubedargento.com/camping_sorrento.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Turystka Re: Pensjonaty w okolicy Neapolu-BARDZO PROSZE O IP: *.chello.pl 30.01.06, 21:42 Wielkie dzięki. Szukam dalej ale camping ładny. szoka, ze w tej samej cenie (bungalow)jest hotel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: Pensjonaty w okolicy Neapolu-BARDZO PROSZE O IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 22:46 znajdziesz coś na pewno na www.hotelowerezerwacje.pl Odpowiedz Link Zgłoś