Dodaj do ulubionych

topless czy nie?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 11:26
Ja nie ale mam pytanie ,bo jedziemy nad Adriatyk w wakacje i mam pytanie o
strój na plażach. Byłam w Bibione 13 lat temu i topless panował , czy teraz
jest podobnie, czy może zmienił formę np. na stringi?
Obserwuj wątek
    • Gość: desi45 Re: topless czy nie? IP: *.cust-adsl.tiscali.it 10.02.06, 13:25
      3 lata temu w Jesolo jeszcze byl.Mysle ze sie nic nie zmienilo. Nikt sie juz
      niczym nie skandalizuje we Wloszech.
      • marusia811 Re: topless czy nie? 11.02.06, 11:55
        jeśli masz co pokazać to spokojnie pokazuj
        • Gość: madzia123 Re: topless czy nie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 15:48
          nisetety po 30-tce nie wygląda już tak jak powinno.
          • desi45 Re: topless czy nie? 12.02.06, 14:17
            chyba zartujesz?..... ja jestem po 30 dziestce i mialam odwage pokazac sie
            jeszcze w toplesie. Nie obchodzilo mnie kto co myslal.....opalenizna byla
            perfekt :) VIVA IL TOPLES......
            • desi45 Re: topless czy nie? 12.02.06, 14:22
              OK OK.... nie jestem otyla (55 kg na 182 wzrostu).... moge jeszcze sobie
              pozwolic na toples.
              • Gość: madzia1234 Re: topless czy nie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 14:39
                no własnie,ja po urodzeniu dziecka, prawie trzyletnim karmieniu piersią i
                ciągłej biurowej, siedzącej - księgowość- pracy niesety nie odważę się.
                Pozostaje mi więc tylko pozazdrościć.
                • Gość: desi45 Re: topless czy nie? IP: *.cust-adsl.tiscali.it 12.02.06, 16:58
                  ...zapomnialam.... 2 dzieci.
                  • Gość: madzia1234 Re: topless czy nie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 19:49
                    no to jeszcze bardziej zazdroszczę.
                    • Gość: reni Re: topless czy nie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.06, 10:43
                      Jak najbardziej toples. W pierwszy dzień na plażę poszłam w stroju
                      dwuczęściowym i czułam się głupio. Obok prawie wszystkie dziewczyny toples,
                      nawet starsze i dużo mniej atrakcyjne ode mnie kobiety, a ja jak zakompleksiona
                      gęś. pomyślałam co tu się wstydzić i na drugi dzień juz stanika nie zabrałam na
                      plazę przemogłam się i bardzo mi się podobało. A dziewczyny młode jak sa
                      atrakcyjne to śmiało i stringi.
                      • Gość: Magda Re: topless czy nie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.06, 15:51
                        Toples to wolność! Rozebrałam się na plaży w stroju dwuczęściowym, obok trzy
                        dziewczyny toples, za mna kobieta chyba 35lat i piersi do pasa też toples, a
                        ja? Puknęłam się w głowę od razu ściągnęłam stanik. Przez pierwszą godzinę
                        wydawało mi się, że ktoś się na mnie gapi(moja chora wyobraźnia - a później
                        nawet chciałam aby taki jeden trochę się pogapił). Opalałam tak się dwa
                        tygodnie było bardzo wygodnie i wróciłam z piękną opalenizną.
    • Gość: adrian Re: topless czy nie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 00:18
      A ja jestem facetem i też stawiam na toples. Uwielbiam opalone ciało mojej
      żony...
    • Gość: Sam Diabeł Re: topless czy nie? IP: *.atlas.com.pl / 212.160.168.* 24.03.06, 14:25
      Brawa dla dziewczyn za odwage i ich wypowiedzi! Natomiast ja do Włoch jeżdzę od
      lat 3, byłem na wielu plazach i topless to jakieś 10% populacji plażowiczek...Z
      jednej strony to źle (estetycznej he he), a z drugiej jednak dobrze - bo
      niestety wiekszość Włoszek do urodziwych nie należy, są za grube i mają celulit
      już jako nastolatki !!!! Serio! Pamietam tylko jedna dziewczynę która była na
      prawdę piekna, ale gdy się mijaliśmy okazało się że mówi po Polsku he he. Była
      z Włocławka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka