Gość: kachna_w IP: *.lublin.pl / *.lublin.pl 03.06.06, 21:52 Czy może mi ktos poleciac gdzie i jak wynajac dom w toskanii. Moze ktos zna sprawdzone miejsca w ktore warto sie wybrac. Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dolores12 Re: toskania - domy IP: *.pronet.lublin.pl 03.06.06, 22:54 Polecam interhome, bo z ich oferty korzystałam. Mają stronę internetową z fajną wyszukiwarką. www.interhome.pl (chyba) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niedz Re: toskania - domy IP: *.chello.pl 04.06.06, 00:53 zerknij na www.winoispiew.com i zlap kontakt z Tomkiem - napewno pomoze, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marghe_72 Re: toskania - domy IP: *.acn.waw.pl 04.06.06, 15:34 ja bym poszła do biura interhome i poprosiła o katalog angieslki \większa oferta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: toskania - domy IP: *.sfwenergia.com.pl 05.06.06, 15:28 Ja wynajełam apartament bezpośrednio u właściciela w Toskanii. Ten sam apartament w interhome był o 500 pln droższy. Jadę tam pierwszy raz więc nie mogę podać żadnych szczegółów. Mam nadzieję że mój wysiłek w szukaniu ofert będzie się opłacał. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzannanatalia Re: toskania - domy 05.06.06, 16:45 czesc, ja wynajelam dom z interhome i szczerze mmowiac, gdyby nie mila-znajoma- pani to juz nic fajnego (i niedrogiego) by juz nie bylo a bylo to 2 miesiace temu troche pozno sie zorientowalas, choc to jeszcze zalezy na kiedy potrzebujesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi Re: toskania - domy IP: 217.153.60.* 06.06.06, 08:35 ja bym nie przesadzała z tym ze juz za pozno itp. naprawde wpisujać w google agroturystykę Toskannia, wyskakuje całe mnostwo propozycji ( w załączeniu zawsze podane sa wplne terminy), ja tez wybieram sie do Toskanii i mam cały katalog do wyboru do koloru sredni 350e za tydzien 4 osoby.... Odpowiedz Link Zgłoś