Dodaj do ulubionych

Pra delle Torri w Caorle

IP: *.lubzel.com.pl 20.06.06, 14:06
Czy ktoś z Was mieszkał na kempingu Pra delle Torri w Caorle?
Interesuje mnie, czy za wstęp na baseny ze ślizgawkami trzeba dodatkowo
płacić, czy jest to wliczone w cenę pobytu. Zamierzam mieszkać pod namiotem.
Proszę o osobiste wrażenia z tego kempingu.
Obserwuj wątek
    • aseretka Re: Pra delle Torri w Caorle 20.06.06, 15:35
      Byłam na campingu Pra delle Torri. Za basen nie trzeba było płacić. Płaci się
      bodajże za pole golfowe. Wrażenia z campingu bardzo pozytywne. Jeden z
      ładniejsszych, na których byłam. Szeroka piaszczysta plaża, przyjemny plac
      zabaw dla dzieci. Zresztą masz nawet stronę po polsku.
      www.pradelletorri.it/pl/home.html
      • linn_linn Re: Pra delle Torri w Caorle 20.06.06, 16:10
        Tez zagladalam: wyglada na to, ze karta dotyczy pola golfowego. Wersja polska
        jest niestety kulawa i niewiele widac.
        • aseretka Re: Pra delle Torri w Caorle 21.06.06, 06:44
          Na początku też mi się tak wydawało. Zmyliły mnie napisy na górnej zakładce,
          które są po angielsku. Jednak, gdy na nie klikniesz rozwija się menu polskie i
          jest chyba dokładnie to samo, co w wersji włoskiej, czy angielskiej.Np. "Living
          the resort" daje następujące informacje: "Park wodny i baseny", "Morze i
          plaża", "Kursy i zajecia sportowe" itd. Wydaje mi się, że to samo jest i na
          stronie włoskiej.
          • linn_linn Re: Pra delle Torri w Caorle 21.06.06, 11:27
            U mnie nie otwieraly sie np. zdjecia, byly problemy z przesuwaniem. Dla mnie to
            nie problem: i tak korzystam z wersji wloskiej, ale przykro patrzec na nasza
            strone w takim stanie.
            A miejsce wydalo mi sie ciekawe mimo, ze ja nie gustuje w wypoczynku w tamtych
            regionach.
            • aseretka Re: Pra delle Torri w Caorle 21.06.06, 13:11
              > U mnie nie otwieraly sie np. zdjecia, byly problemy z przesuwaniem. Dla mnie
              > to nie problem: i tak korzystam z wersji wloskiej, ale przykro patrzec na
              > nasza strone w takim stanie.

Może jakieś problemy z połaczeniem. Bo u mnie i zdjęcia otwierały się dobrze i
              kłopotów z przesuwaniem absolutnie żadnych. Wszystko dokładnie tak, jak w
              wersji włoskiej, czy angielskiej. Innych wersji nie sprawdzałam, ale
              przypuszczam, że różnią się tylko językiem.

> A miejsce wydalo mi sie ciekawe mimo, ze ja nie gustuje w wypoczynku w
              > tamtych regionach.

Miejsce jest rzeczywiście ciekawe, a i samo Caorle położone trochę dalej dość
              ładne. W wypoczunku w tamtych rejonach tez nie gustuję, ale zdarza mi się tam
              zatrzymać na noc czy dwie np. wracając do Polski lub gdy mamy w planach wypad
              do Wenecji. Dłużej jednak niż trzy dni nie wytrzymałabym w tym rejonie.
              • linn_linn Re: Pra delle Torri w Caorle 21.06.06, 13:51
                Dziwne, nie widac zdjec od wersji czeskiej do konca. A co do miejsca, warto o
                nim pamietac. Moze sie przydac.
                • aseretka Re: Pra delle Torri w Caorle 21.06.06, 14:43
                  Sprawdziłam czeską, węgierską i rosyjską. Wszedzie otwierają się dobrze. Z
                  przesuwaniem też nie ma problemu. Widocznie coś u ciebie z łaczami lub z
                  przegladarką. Ale to się zdarza w necie.
    • Gość: sal Re: Pra delle Torri w Caorle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 18:53
      byłem z eurocampem, wstęp wolny na baseny, wspanialy kompleks dobrze
      zorganizowany, rewelacyjnie przygotowany na rodziny z dziecmi. Nie wiem jak w
      tym roku ale rok temu byla wspaniala grupa animatorow, bardzo przyjemne place
      zabaw, łazienki przystosowane dla maluchów (bardzo ładne z resztą). bardzo milo
      wspominam pobyt na tym kempingu.
    • Gość: beata Re: Pra delle Torri w Caorle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 19:07
      Rewelacyjny kemping, nie zastanawiaj się tylko jedź, nie pożałujesz.
      Płatne atrakcje to mini-golf,golf,siłownia, tenis. Co ważne nie zamykają basenów
      na czas sjesty.
      • Gość: alien10 Re: Pra delle Torri w Caorle IP: *.lubzel.com.pl 23.06.06, 14:19
        Stokrotne dzięki za wszystkie odpowiedzi.
        • figlarkae Re: Pra delle Torri w Caorle 16.08.06, 09:43
          byłas już czy sie wybierasz ???
          my jedziemy 25 sierpnia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka