Dodaj do ulubionych

campania artecard

11.03.07, 12:22
Wybieram się na tydzień w maju w okolice Salerno, chcemy przede wszystkim
zwiedzać.Czy opłaca się kupować Campania Artecard?
czy ktoś korzystał,czy daje to wymierne oszczędności?
Obserwuj wątek
    • Gość: Krzysztof Re: campania artecard IP: *.ip80.fastwebnet.it 30.04.15, 21:51
      Arte card w Neapolu po 3 kroć tak. Właśnie wróciliśmy z żoną z wycieczki do Pompei. Nie wiem dlaczego nikt o tym nie pisze ale sprawa wygląda tak . Arte card kupisz na dworcu w Neapolu na stanowisku nr. 24 w informacji. Opłaca się kupować kartę czerwoną za 32 euro Campania na 3 dni.Wpisujecie imie i nazwisko ,datę od kiedy korzystacie i heja . Maci wtedy za darmo wszystkie środki komunikacji za darmo oprócz promów i wyjazdu na Wezywiusza . Wstęp do Pompei na kartę free, wstęp w Herculanum do muzeum za free. Wsiadać gdzie chcecie i do czego chcecie nie kupując już żadnych biletów. W jeden dzień zaoszczedzilismy na samych wstępach 40 euro.Jutro ruszamy na zwiedzanie muzeów w Napoli. Na pewno na tą karte jest 50 procent taniej ale może free. Napiszę jak wrócę. Arte card TAK. POLECAM.
      • Gość: anna Re: campania artecard IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.15, 19:26
        Niebawem wybieram się do Neapolu i jestem zdecydowana na zakup trzydniowej artecard. Czy przysługują na nią jakieś dodatkowe zniżki bo z tego co czytałam to tylko trzy pierwsze odwiedzone obiekty łapią się na nią? Czy podczas korzystania z komunikacji (metro, circumvesuviana, funicolare) trzeba kasować/odbijać gdzieś kartę?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka