Dodaj do ulubionych

Sycylia, hotel Arenella

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 12:30
Wybieram się do tego hotelu w czewrwcu,ale nigdzie nie mogę znależć onim
informacji.Bardzo proszę o pomoc.,może ktoś z Was tam byl lub coś wie na temat
hotelu.Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Ewelina Re: Sycylia, hotel Arenella IP: *.szwajcarska.pl 17.04.07, 12:40
      I tu jeszcze nasz mediterraneo1978, stefanek a teraz kowal :)
      • mediterraneo1978 Re: Sycylia, hotel Arenella 17.04.07, 12:52
        Nie, Ewelina, nie ja, rozpędzasz się. Ja natomiast żegnam się z tym forum o
        czym już napisałem. Życzę Ci, Ewelino, mniej upierdliwych rozmówców.
        Przepraszam za czas, który straciłaś na kłótniach ze mną i że może kosztowało
        Cię to trochę nerwów.
        • Gość: Ewelina Re: Sycylia, hotel Arenella IP: *.szwajcarska.pl 17.04.07, 13:04
          Żegnasz się? A co się stało? W końcu kupiłeś te wycieczkę? To świetnie! Mam
          nadzieję, że opowiesz potem jak było. Nie straciłam czasu i nie kosztowało mnie
          to żadnych nerwów ponieważ lubię to forum i lubię tu pisać a Tobie chciałam
          tylko uświadomić, że tu są zwolennicy wyjazdów indywidualnych, czego Ty nie
          rozumiesz i masz pretensje do innych, że Ci nie odpowiadają.
    • Gość: kowall Re: Sycylia, hotel Arenella IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 14:16
      Ewelino ja naprawdę proszę o pomoc i jestem tu pierwszy raz.Z opisu Tui podoba
      mi się ten hotel ale chciałabym coś więcej wiedzieć bo jeszcze mam dylemat czy
      ten czy Naxos Beach, chociaż ten wydaje się mniejszy. Jeśli możesz coś
      powiedzieć również o okolicy będę wdzięczna.Bardzo proszę również inne osoby
      które posiadają na ten temat informację.Decyzję muszę podjąć do 23 bo ma być to
      prezent .Pozdrawiam
      • magdam110 Re: Sycylia, hotel Arenella 17.04.07, 14:44
        Znalazlam cos na waklacje.pl

forum.wakacje.pl/wlochy/hotel_club_arenella_family-406154.html&szukaj_w=body&select=arenella&sort=#ftw
        • magdam110 Re: Sycylia, hotel Arenella 17.04.07, 14:48
          wpisz w wyszukiwarke nazwe hotelu. Myslalam ze link jest bezposredni do opisu.
          • Gość: kowal Re: Sycylia, hotel Arenella IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 17:46
            Dziękuję za linka, to chyba jedyna wypowiedż o tym hotelu.Trochę zmartwiło mnie
            to odludzie.Planuję wyjazd tylko na tydzień,wypożyczenie samochodu na 2 dni i
            fakultet na Etnę.Lubimy z meżem dużo chodzić,ale jak nie ma gdzie to troche
            smutne,przebywanie cały dzien w hotelu to mordęga.Może Ktoś mi coś podpowie
            fajnego w sprawie hotelu.Pozdrawiam
          • Gość: kowal Re: Sycylia, hotel Arenella IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 20:09
            Zapomialam napisac ,że wybieramy się w czerwcu w pierwszej połowie,lubimy
            pływać,z tego co wyczytałam o temperaturze wody to w granicach 19 st.Prosze
            osoby które były w tym terminie i pływały o informację.Może Ktoś zaproponuje mi
            inny hotel w którym był i spędził mile czas.Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka