Gość: gosia IP: *.ols.vectranet.pl 19.07.07, 21:24 qulqa odpowiedz, bo jesteś najlepszym źródłem informacji! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: qulqua Re: qulqa IP: 217.153.204.* 27.07.07, 15:40 Gosiu, odpowiedzialam pod 'pomarancze i mandarynki'. Sorki za milczenie - urlopowalam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qulqa Re: qulqa IP: 217.153.204.* 27.07.07, 15:45 Popatrz prosze na stronke www.camping.it/english/cartina.asp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: qulqa IP: *.ols.vectranet.pl 27.07.07, 17:04 Wielkie dzięki qulqa za informacje.Mam nadzieję,że mile spędziłaś urlopowanie.Ja trochę cykorzę, bo w zeszłym roku byłam w Hiszpani i w Cadyksie nie znalazłam noclegu i musiałam w nocy szukać go na autostradzie i nie było to przyjemne po całym dniu podróży i zwiedzania .My jesteśmy trochę zwariowani i chcemy zobaczyć i zwiedzić jak najwięcej ale namiot wykluczamy.Jeszcze raz wielkie dzięki,a jakbyś w wolnej chwili mogła mi coś jeszcze podpowiedzieć to baaaardzo prooooszę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qulqa Re: qulqa IP: 217.153.204.* 27.07.07, 17:21 Urlop byl super - thx :) Moze nieoceniona linn_linn czy jakas inna osoba, mieszkajaca na stale we Wloszech podrzucilaby adres jakiejs strony z domkami do wynajecia? Mialabyc Gosiu wtedy pelen przeglad mozliwosci noclegowych wzdluz trasy Twojego przejazdu. Ja spalam glownie w namiocie, ale z doswiadczen moich znajomych wystarczylo zjechac z autostrady do jakiejkolwiek miejscowosci i zapytac ludzi w pierwszej lepszej knajpce czy parku o spanie (z rozmowek polsko - wloskich!!!!) - zyczliwosc Wlochow byla ogromna i zawsze cos lamanym angielsko - migowym podpowiedza :) Swoja droga wrzucilabym na Twoim miejscu do bagaznika malutki namiot, spiwory i karimaty - duzo miejsca nie zajma, a jako Ostateczna Deska Ratunku moga sie przydac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: qulqa IP: *.ols.vectranet.pl 27.07.07, 17:59 dzięki qulqa ,ale wiesz na namiot to my chyba jesteśmy trochę za starzy.Kiedys to tylko jeżdzilo się z namiotem,ale teraz to trochę człowiek przywykł do powiedzmy luksusu.Dzięki za wszystko,a jak Ci wpadnie coś do głowy to się odezwij.Fajnie jest tak rozmawiać z ludżmi,którzy potrafią coś pomóc,a nie tylko kłócić i obrażać się na forum.Myślę ,że forumowicze powinni wzorować się na Tobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qulqa Re: qulqa IP: 217.153.204.* 27.07.07, 18:38 Nie przesadzajmy :) Dla mnie wzorem na wloskim forum jest nieocenuiona linn_linn - zawsze pomocna i znajaca biegle wloski i tamtejsze realia:) Odpowiedz Link Zgłoś