Gość: ivonnka1 IP: 195.164.124.* 27.07.07, 14:41 Czy był ktoś w hotelu Le Palme w Paestum. Proszę o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jkop Re: Hotel Le Palme Paestum 30.07.07, 23:43 Byłam w zeszłym roku w sierpniu. Mnie się podobało !!! Miła dyskretna obsługa. Nie hałaśliwie, z prawie pustym basenem, dobrą kuchnią, głównie Włosi z rodzinami.Do plaży trzeba przejść przez lasek, ale to ok.200 m. Jak kto lubi to codziennie wieczorne rozrywki: karaoke, kursy tańca wspólne śpiewanie czy tańce brzucha. Czyste pokoje, codziennie sprzątane. W miejscowości piękne ruiny greckie, ale my robiliśmy też wycieczki do Salerno, Amalfii,Neapolu, na Capri i wzdłuż wybrzeża na południe. Pozdrawiam i życzę udanych wakacji Jagoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ivonnka1 Re: Hotel Le Palme Paestum IP: 195.164.124.* 31.07.07, 07:50 Dziękuję bardzo za odpowiedź już myślałam, że nikt tam nie jeździ. Mam jeszcze pytanie odnośnie położenia tego hotelu, bo na zdjęciu niewiele widać. Czy jest w jakimś miasteczku, czy raczej z boku, czy są tam jakieś sklepiki, jak to wygląda. Co to za miejsce to Paestum. Jak wygląda plaża, czy jest czysta, bardzo zatłoczona, jak obsługa hotelowa. Jadę z dwójką małych dzieci. czy dla dzieci jest miejsce do zabawy i jakieś inne atrakcje. Czy hotel faktycznie jest odnowiony. Pytam o to wszystko bo w zeszłym roku niestety zostałam oszukana, i teraz wykupiłam pobyt w dość drogim biurze i chcę zebrać jak najwięcej informacji. Czy wybrałaś się na ischę, jeżeli tak to podpowiedz jak (będziemy samochodem). Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: Paestum 31.07.07, 09:55 Przeczytaj ponizsza dyskusje: pozwoli Ci sie zorientowac w tym, ze to samo miejsce moze byc widziane w inny sposob. Ja na 2 tygodnie tez wolalabym wybrac inne miejsce, jednodniowa wycieczke do Parku Archeologicznego i Muzeum wspominam bardzo mile. Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: Paestum za i przeciw 31.07.07, 09:56 Dyskusja: fotoforum.gazeta.pl/72,2,91,26961590,27176125,0,2.html?v=2 Odpowiedz Link Zgłoś