Gość: Poli IP: *.waw-pie.leased-e.ids.pl 26.08.03, 10:56 Mam pytanie gdzie we włoszech są jakieś fajne aquaparki? Czy są czynne we wrześniu? Z góry dziękuję za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Poli Re: Aqaparki IP: *.waw-pie.leased-e.ids.pl 26.08.03, 10:58 Jeśli nie aquaparki to jakieś inne ciekawe miejsca oprócz zabytków Odpowiedz Link Zgłoś
maggie-c Re: Aqaparki 26.08.03, 12:20 cudowny jest Aquafan w Riccione, ktore zreszta jest centrum rozrywki riviery adriatyckiej. mozesz zobaczyc web www.aquafan.it wiele info, ceny etc choc chyba tylko po wlosku - jesli potrzebujesz pomocy napisz, wyjasnie. otwarty jest do 14 wrzesnia. jest naprawde swietny, polecam ze wszystkich sil. ciao maggie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marghe_72 Re: Aqaparki IP: *.acn.pl 26.08.03, 13:13 Park rozrywki - Gardaland, o którym była już tu mowa:) M. Odpowiedz Link Zgłoś
polokokt Re: Aqaparki 26.08.03, 21:35 A ja polecam najwieksze akwarium europy. Bylem widzialem , warte obejrzenia tym bardziej ze Genova tez jest warta zobaczenia :) www.acquario.ge.it/ Pozdrawiam -------------------------------- !!! UWAGA !!! Sprzedam Amplituner Technics szczegóły: www.sprzedam.hifi.prv.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saavage Re: Aqaparki IP: 62.181.161.* 26.08.03, 22:54 Fajna jest tez Mirabilandia pod Ravenna. Co prawda nie jest to park calkowicie wodny, ale zmoczyc sie tez mozna, poza tym Katun... mmm rewelacja! A we wrzesniu jest chyba czynna w weekendy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eve Re: Aqaparki IP: 212.14.8.* 27.08.03, 09:29 Fajny jest aqapark w Lignano sabiadoro k.Bibione.Byłam też w małym ale sympatycznym w Cecina mare /na wybrzeżu toskańskim/.Jest też w Rzymie -zobacz www.hydromania.it. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poli Re: Aqaparki IP: *.waw-pie.leased-e.ids.pl 02.09.03, 11:34 cudowny jest Aquafan w Riccione, ktore zreszta jest centrum rozrywki riviery adriatyckiej. mozesz zobaczyc web www.aquafan.it wiele info, ceny etc choc chyba tylko po wlosku - jesli potrzebujesz pomocy napisz, wyjasnie. otwarty jest do 14 wrzesnia. jest naprawde swietny, polecam ze wszystkich sil. maggie-c okazało się że mogę wyjechać dopiero po 13 września czy aquafun napewno jest czynny tylko do 14 września Odpowiedz Link Zgłoś
maggie-c Re: Aqaparki 02.09.03, 15:54 Poli, na to wyglada wedlug ich website'a. Ale nie martw sie jesli przyjezdzasz w okolice Riccione zabawe bedziesz miec zapewniona, jesli nie w wodzie to na ladzie - jest tu mnostwo dyskotek, klubow, bedziesz miec w czym wybierac. napisz koniecznie dokad sie wybierasz, ciao ciao Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poli Re: Aqaparki IP: *.waw-pie.leased-e.ids.pl 03.09.03, 08:08 Dziękuję za odpowiedź Planujemy jechać do Lido di Jeslo, a następnie gdzieś w okolice Rimini. W drugim tygodniu myśleliśmy również o zwiedzeniu Toskani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franka Re: Aqaparki IP: *.ipt.aol.com 12.09.03, 19:40 w lido di jesolo jest acqualandia, ale wlasnie spojrzalam na strone i tez do 14.09... z acquaparkow to juz raczej nie skorzystasz. ale warto jechac do mirabilandii kolo rimini. Odpowiedz Link Zgłoś