Dodaj do ulubionych

Hotel Meeting we Włoszech

06.08.08, 12:00
Witam wszystkich zainteresowanych podróżą do Włoch. Właśnie wróciłam z Bellari Igea Marina z hotelu Meeting.
Przed wyjazdem czytałam na forum różne opinie o plaży , wycieczkach i powiem szczerze że miałam obawy jak tam będzie.Jestem bardzo zadowolona. Wyżywienie było na medal, czasami nie do przejedzenia. Niektóre posiłki wypisz wymaluj z domowej kuchni.Desery po obiedzie, pycha. Co do hotelu to oprócz tego że nie ma klimy/ wszystko przygotowane, brak tylko podłącenia/ to było ok. Czysto, recepcja działa bez zarzutu, ręczniki wymieniane co dnia. Jedno tylko prosi się o zmiane. Hotel dysponuje dużym holem w którym jest tv/poskie programy/ i mnóstwo miejsce na ...potańcówki. Ale takowych się nie doczekaliśmy. Nie zorganoizowano żadnego wieczorku tanecznego, nigdzie nie słychać włoskiej muzyki - jednym słowem ponura atmosfera. A na koniec dodam/musze bo to kompletna bzdura/ że o 23 godz. zamykany hotel i obowiązuje cisza nocna. No ludzie czy ja trafiłam na jakąś kolonie?! chciałam przecież na wczasy!!
Obserwuj wątek
    • tiula Re: Hotel Meeting we Włoszech 07.08.08, 10:03
      Ten hotel jest polski prawda? Podobnie jak hotel Venecja w
      pobliskiej miejscowości San Mauro Mare. Jak widzę dziaąłją na tych
      samych zasadach. co najgorsze o 23 zamykają nie tylko hotel ale też
      recepcję. Drzwi jeśli nie weźmiesz klucza się zatrzaskują, a gdy
      recepcaj zakmnięta co zrobić?? Raz tak się tało sspaliśmy w 4 w 2os
      pokoju bo recepcja zamknięta i nie dało się wziąc zapasowego klucza.
      Byliśmy z kumpelami więc spoko, ale gdyby to nie była wycieczka?
      gdyby coś się stało? Chore.
      • Gość: stella Re: Hotel Meeting we Włoszech IP: *.25-87-b.business.telecomitalia.it 04.09.08, 00:10
        co za bzdury wypisujecie,czy jest ktoś kto został przed hotelem
        Meeting do rana,czekając na recepcję,daję sobie reke uciać ze tak
        nie było!!!!!!!!!!!!!!!!.

• linn_linn Re: Hotel Meeting we Włoszech 04.09.08, 07:10
          Dasz sobie uciac reke czy znasz z doswiadczenia funkcjonownie tego hotelu? Z obu
          postow wynika, ze sa problemy z recepcja. Dlaczego ktos wstawiajacy opinie
          mialby pisac nieprawde?
          • Gość: stella Re: Hotel Meeting we Włoszech IP: *.25-87-b.business.telecomitalia.it 05.09.08, 23:47
            Dlatego,ze bylam w Meetingu na wakacjach i zdazyło nam się wrócic po
            północy do hotelu kilka razy,i musze Was rozczarowac,czekano na
            nas.Nie zastaliśmy drzwi zamkniętych.Pozdrawiam.
            • Gość: tiula Re: Hotel Meeting we Włoszech IP: *.proton.net.pl 07.09.08, 15:01
              Stella, ja pisałam o innym, ale również polskim hotelu...
    • Gość: vvv Re: Hotel Meeting we Włoszech IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.08, 09:41
      ale to właśnie na koloniach potańcówki organizuje się w stołówce.
      CZy w tej Belarii nie było lokali z muzyka i tańcami?
      • Gość: Gość Re: Hotel Meeting we Włoszech IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.08, 11:10
        Jest, i to pełno :) Lokale są a nawet zaraz obok hotelu (za portem tak jakby)
        jest knajpa, gdzie latem co sobotę organizowane jest karaoke -byłam i super
        zabawa :))) A co do recepcji, to nie jest do konca prawda, bo przecież na hotelu
        (przynajmniej na Meetingu - Venecji nie znam) jest wypisany numer telefonu do
        recepcjonistek i można je telefonicznie wezwać, sama to ćwiczyłam w nocy (ups:))
        i nie było żadnego problemu. A na nocne wyjścia wystarczy wziąc z recepcji klucz
        do hotelu! I tak też robiłyśmy z kumpelą i było normalnie, wracałyśmy w nocy i
        nie było najmniejszego problemu. Trzeab tylko się poinformować w recepcji, a nie
        narzekać cały tydzień i potem po. :) Pozdrawiam (ach, wróciłoby się jeszcze raz)...
        • gryzinka Re: Hotel Meeting we Włoszech 09.01.09, 08:18
          Witam serdecznie
          Czytałam Pani post o hotelu Meeting i pobycie we Włoszech.Wybieram sie tam w tym
          roku z dzieckiem 3 lata.Proszę mi cos opowiedzieć o plaży,czy jest w miarę
          czysta , czy sa jakieś miejsca dla zabaw z dziećmi a może są animacje dla
          dzieciakow?
          Pozdrawiam
          Beata
    • Gość: Gość Re: Hotel Meeting we Włoszech IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.08, 11:22
      Aaa jeszcze żeby było śmieszniej to poszperałam w pamięci i wygląda na to, że
      już można wykupić wycieczkę w hot.Meeting na 2009:
      www.buksatravel.turystyka.net/?page=oferta_meeting
      :-) ja się cały czas zastanawiam nad powrotem w to samo miejsce, chociaż
      normalnie staram się jechać gdzie indziej niż rok temu. Do zobaczenia na karaoke:)
      • Gość: AsiaB Re: Hotel Meeting we Włoszech IP: *.altec.pl 07.03.09, 15:28
        witam

czy ktoś ma zdjęcia z hotelu i okolicy? byłabym bardzo wdzięczna.
        moje gg: 6737216 :)

Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka