ewadama 23.09.08, 18:53 pytanie do tych co rezerwowali camping przez internet /Italy/ osobiście ,nie przez biura:)Na co trzeba zwrócić uwagę?i w ogóle czy warto:) e Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: vvv Re: camping w Italy-rezerwacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.08, 20:11 bądź konsekwentna ;) - camping in Italy - reservation (booking) a co do meritum to jeżeli to ma być miejsce pod namiot to nie warto, no chyba że wybierasz się w sierpniu gdzieś do kurortu typu Rimini, a jeżeli domek to w lipcu-sierpniui do połowy września jak najbardziej. Zwrócić uwagę należy czy przed/po sezonie konkretny kamping działa. Odpowiedz Link Zgłoś
ewadama Re: camping w Italy-rezerwacja 24.09.08, 18:50 "Italy"- pachnie marzeniami...tęsknotami;)Włochy-kojarzą mi się z rozczochranym włosem służącym ...np.do uszczelniania rur:):) Celowo użyłam tej nazwy,jestem konsekwentna;) Nie jestem nowicjuszem namiotowym.Chodzi oczywiście o domek ,nad górskimi jeziorami w sierpniu.Eurocamp czy też selectcam nie mają w tych miejscach za dużego wyboru.Myślę o kosztach...ubezpieczenie ,jakieś klimatyczne..nie wiem.W firmach,które wymieniłam wszystko jest w koszta wliczone...a jadę z nastolatkami:) salute! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vvv Re: camping w Italy-rezerwacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.08, 21:56 Och, zakup ubezpieczenia to chyba najmniejszy problem. Można to już zrobić bez wychodzenia z domu. Masz poczucie humoru to sobie poradzisz :) Odpowiedz Link Zgłoś