rafalamrosz 23.11.08, 09:27 Czy ktos byl w toskanii w maju . Jakie są temperatury w nocy czy w mobilehomie eurocampu nie będzie za zimno. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
globtroter.org Re: maj w mobilehome w Toskanii 23.11.08, 13:33 Witaj. Pogoda jak wiadomo nie jest tak do konca przewidywalna i moze byc roznie. Ale ja przewaznie w maju plywam juz w morzu w Toskani (w tym roku po raz pierwszy na poczatku maja na Argentario i na Giglio). Woda jest stosunkowo zimna. Nie bylem w mobilhomie Eurocampu wiec trudno mi powiedziec, ale wydaje mi sie, ze nie zmarzniesz ;-) Sporo zalezy tez od miejsca w ktore sie udajesz, czy nad morze, czy w glab ladu w gorzyste tereny bo to moze byc istotna roznica w temperaturze. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maker Re: maj w mobilehome w Toskanii IP: *.centertel.pl 25.11.08, 17:03 Pogoda w maju we Włoszech może być w kratkę. W zeszłym roku byliśmy w Toskanii od 23-30 maja i przez 3 dni lało i było brzydko oraz zimno (jak na Włochy). Kolejne 3 dni była lampa jak w srodku lata. Byliśy pod namiotem i myślę, że w mobile ni będzie wam zimno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fredzio Re: maj w mobilehome w Toskanii IP: *.zwm.osi.pl 25.11.08, 22:32 Mobilhome'y Eurocampu mają co prawda możliwość ogrzewania, ale dobrze mieć ze sobą ciepły koc na zimne noce, choć na Południu takie zdarzają się raczej w górach. Odpowiedz Link Zgłoś