aimarek 01.04.06, 10:52 Jako że dziś 1 kwietnia, to tytuł wątku ma charakter czysto postulatywny. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilhan British Sea Power ne Openerze! 01.04.06, 10:59 Jak sobie ze 2 tygodnie temu ustawiłem taki opis na GG, to w ciągu minuty odezwały się trzy osoby. Więc zainteresowanie jest :) Odpowiedz Link
mameluch Re: British Sea Power ne Openerze! 01.04.06, 11:00 yyy, nie pamiętam;> w razie czego, ja proszę o BSP bardziej niż Radiohead:) Odpowiedz Link
good_morning Re: British Sea Power ne Openerze! 01.04.06, 11:24 a ja bardziej o radiohead, wiec tymczasem mamy remis ;) Odpowiedz Link
mameluch Re: British Sea Power ne Openerze! 01.04.06, 11:26 a przyjedzie Majk Patton i wszyscy będziemy rozczarowani?;P Odpowiedz Link
good_morning Re: British Sea Power ne Openerze! 01.04.06, 11:41 mowisz o tym chomiku? ;P Odpowiedz Link
mameluch Re: British Sea Power ne Openerze! 01.04.06, 11:49 nieee, to ten zwykły Patton. przecież chomik chyba stanął na Patton z Posępnym Czerepem Tadżyk de Wałbrzych (w domyśle Chrupek);) Odpowiedz Link
ydorius Calla 01.04.06, 11:33 bardzo chciałbym ich zobaczyć na żywo. I Godspeed you black emperor. m, .y. ---------------------------------- What is home without Pinezka's Potted Meat? Incomplete. Pošto ja ne znam puno o sovama, pisaću o životinji koju znam. To je krava. Odpowiedz Link
roar Re: Calla 01.04.06, 17:11 ydorius napisał: > Godspeed you black emperor. Silver Mt. Zion. Silver Mt. Zion. I wtedy bym pojechał... (A... na GYBE swoją drogą też.) Odpowiedz Link
pytajnick Canada, oh Canada 01.04.06, 17:16 roar napisał: > ydorius napisał: > > > Godspeed you black emperor. > > Silver Mt. Zion. Silver Mt. Zion. > > I wtedy bym pojechał... (A... na GYBE swoją drogą też.) Scena kanadyjska: support: Hrsta występ 1.: GY!BE występ 2.: A Silver Mt. Zion występ 3.: Set Fire to Flames (tylko dla chorych psychicznie, naćpanych i fanatyków Efrima) Dla tych ostatnich: www.brainwashed.com/godspeed/efrim-letter.html Odpowiedz Link
hihiboy Re: Radiohead na Open'er! 01.04.06, 13:09 to ja dodam jeszcze, że chciałbym by na rzeczonym koncerice pojawił się... Dr Hackenbush! Odpowiedz Link
braineater Re: Radiohead na Open'er! 01.04.06, 14:21 Tom Waits, Beck, Diamanda Galas i Devendra Banhardt w moim ogródku... I mam gdzies Open'era:) P:) Odpowiedz Link
pszemcio1 Re: Radiohead na Open'er! 01.04.06, 14:46 fuck! nabrałem się:/ oczywiście jestem za Odpowiedz Link
pytajnick Re: Radiohead na Open'er! 01.04.06, 16:17 pszemcio1 napisał: > fuck! nabrałem się:/ Wszyscy sie nabrali ale się nie przyznają. BTW: www.przekroj.pl/images/stories/13_2006/raczkowski_3.jpg Odpowiedz Link
aimarek Re: Radiohead na Open'er! 01.04.06, 22:08 pytajnick napisał: > pszemcio1 napisał: > > > fuck! nabrałem się:/ > > Wszyscy sie nabrali ale się nie przyznają. Suckers. Rok temu wkręciłem Was w My Bloody Valentine. Jestem triksterem tego forum <palacz> Odpowiedz Link