sss9 02.02.09, 23:55 czyli najlepsze i najgorsze, albo po prostu takie, które bardzo lubimy i przeciwnie. tematy, audycje, prowadzący... co, kto chce. bawimy się? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cze67 Re: Trójkowo/Trujkowo 03.02.09, 08:49 Najgorszy jest BEZ WĄTPIENIA Adam Piśko - jak go słyszę to po prostu krew mnie zalewa. Facet gada od rzeczy i nie ma za grosz poczucia humoru. Najgorzej jest jak zastępuje Manna w piątek. Człowiek się budzi w weekendu początek a tu zamiast misiowego kojącego barytonu słyszy piśkowe piski. Odpowiedz Link
grimsrund Re: Trójkowo/Trujkowo 03.02.09, 12:34 Nieeno, człowiek na pewno sie stara (nie słucham, od razu zaznaczam - ostatnio w ogóle nie słucham '3'), i do tego jest nasz, krakowski. Tylko że ani głosu, ani charyzmy nie ma, i nigdy nie miał - zdarza się. Ja też na ten przykład nimam ;)))) Odpowiedz Link
cze67 Re: Trójkowo/Trujkowo 03.02.09, 12:37 No właśnie najgorsze, że się stara, stara się być elokwentny, zabawny. Ale nie jest taki z urodzenia. Fałsz w nim czuję, nieprawdę i pozę. Piśko w ogóle nie pasuje mi do Trójki. On w jakiejś Zetce, Esce, albo jakiejś innej literze powinien pracować. Taki raczej nadpobudliwy. Odpowiedz Link
pytajnick Re: Trójkowo/Trujkowo 03.02.09, 13:37 Kaczkowskiemu przestałem cokolwiek ufać, gdy zaczął chwalić się, ile to nowych płyt przesłuchał w tym tygodniu - zwykle 30-50. Trzydzieści parę to okolice mojego miesięcznego rekordu i wiem, że to już granica jakiejkolwiek refleksji. No, ale nie po to założyliśmy wątek. Więc: HCH i Kolonie Francuskie też bardzo lubię. Odpowiedz Link
cze67 Re: Trójkowo/Trujkowo 03.02.09, 13:40 > No, ale nie po to założyliśmy wątek. Jak nie po to? "co kto chce" jest napisane na samej górze:-) A co to to HCH i Kolonie? Nie znam, przy znam. Odpowiedz Link
pytajnick Re: Trójkowo/Trujkowo 03.02.09, 13:54 > Jak nie po to? "co kto chce" jest napisane na samej górze:-) > A co to to HCH i Kolonie? Nie znam, przy znam. HCH to Hawryluk z Chacińskim, skaczący po antenach Dwójki i Trójki (tutaj zobaczysz co puszczają), Kolonie to Hawryluk sam. I z jego audycją też mam tak, że czasem mi bliżej a czasem dalej, ale dla interludiów i tak się słucha. Odpowiedz Link
to.ya Re: Trójkowo/Trujkowo 12.02.09, 20:08 cze67 napisał: > Najgorszy jest BEZ WĄTPIENIA Adam Piśko Cze, jak Babcie kocham, nie przy jedzeniu, nooooooo ;) Fakt, na trawienie ani na uszy, to A.P. dobrze nie robi. Chyba nawet wiem skad on jest ;) A tak wogole to witam po wiekach, gdy tu nie zagladalam :( Odpowiedz Link
cze67 Re: Trójkowo/Trujkowo 12.02.09, 22:52 Zdziwisz się (a może i nie), Piśko miał coś wspólnego z Piwnicą pod Baranami, dlatego jest taki ARTYSTOWSKI w najgorszym sensie tego trudnego słowa. aje! Odpowiedz Link
to.ya Re: Trójkowo/Trujkowo 13.02.09, 06:37 Nie zdziwie, bo go znam ciut :) Z Piwnica i z Loch Camelot tez. [ooooooj, baaaaaaaaaaaaaaaaaardzo trudne slowo ;) ] Odpowiedz Link
grimsrund Cejrowski poleciał 29.05.09, 16:10 Zezwala się z radości tańczyć y gmerać w rozporku. Odpowiedz Link
pytajnick Re: Trójkowo/Trujkowo 03.02.09, 10:21 Mann i Wasowski: w kondycji lepszej niż kiedykolwiek. Nawet z prognozy pogody potrafią zrobić spektakl istny! W ramach rozdarcia miłość-nienawiść przyznaję się do sporadycznego słuchania Cejrowskiego i muzyki, której sam sobie nigdy bym nie puścił (ani nawet wrogowi). Ale z jego cyrkowym podejściem jakoś bezboleśnie to wchodzi, podobny stosunek znajduję u wielu znajomych równie mocno uczulonych na ibero, więc coś musi być na rzeczy. Audycja z dziurą w płucu (po strzale indiańskiej) albo z wykładaniem nóg na stół - majstersztyk. Oba przypadki pokazują mi siłę osobowości - bo muzycznych pasji panów raczej nie podzielam. Raz tylko Wasowski puścił coś nowego, co trwale podłapałem (Linda Thompson z 2007) Odpowiedz Link
cze67 Re: Trójkowo/Trujkowo 03.02.09, 10:28 Tuś mi brat! Słucham w niedzielę obu starszych panów, choć jakieś 80 proc. muzyki mi nie leży. Ale leży mi ich poczucie humoru i dobrze nastraja na resztę nudnej niedzieli. Cejrowski podobnie - jako dawny WC Kowboj - nie do zniesienia, jako muzyczny zapowiadacz - wporzo. A i muzyka bezboleśnie wchodzi. Odpowiedz Link
tiresias Re: Trójkowo/Trujkowo 03.02.09, 11:34 w niedziele rano nie mogę znieść |Moniki i Kulfona i tej pani prowadzącej. ale może to dlatego, że audycja jest nie dla mojego przedziału wiekowego. aha, jeszcze lista przebojów trójkowa, już nie taka jak kiedyś. nic już nie będzie tak samo. Odpowiedz Link
cze67 Re: Trójkowo/Trujkowo 03.02.09, 11:38 W niedzielę o 9.00 polecam w Radiu Tok FM godzinny "Komentarz do codzienności". Można się pośmiać. Odpowiedz Link
pytajnick Re: Trójkowo/Trujkowo 03.02.09, 11:45 Dodam jeszcze, że niezwykle cenne w Trójkowej ramówce są też stałe elementy gry w rodzaju "Tym żył świat", pani dr Katarzyna Kłosińska o polszczyźnie albo "Trójka przekracza granicę" (bywało lepiej niż z obecnymi uniwersytetami, ale pomysł fajny). W sobotę zaś "Raport o stanie świata", co druga audycja wysoko ponad wszelką konkurencją prasowo-telewizyjną. Odpowiedz Link
ilhan Re: Trójkowo/Trujkowo 03.02.09, 11:56 TYM ŻYŁ ŚWIAT - wiadomo, absolut. Kiedyś nawet wątek o tym założyłem. Szkoda, że o 9:15 jeszcze zwykle śpię lub słucham przez sen. Odpowiedz Link
moore_ash Re: Trójkowo/Trujkowo 03.02.09, 12:13 Mann przede wszystkim. Jak juz ktos napisal, nawet prognoza pogody w jego wykonaniu jest ciekawa:P najbardziej lubie Kaczkowskiego. sluchac i czytac. Kiedys bardzo podobala mi sie sjesta kydrynskiego, teraz juz jakos mnie. Cejrowski: dokaldnie jak wy. Jako kowboj- pod mur. jako zapowiadacz muzyki ktorej normnalnie raczej bym nie kupil na CD- swietny! Lubie "za a nawet przeciw" chociaz bardzo zadko slucham. nie lubie, a wrecz niecierpie- klubow trojki. szlag mnie trafia jak to slysze. i ostatnio spodobala mi sie audycja Waglewskich. Nawet podobaja mi sie niektore numery puszczane przez Fisza. o dziwo. to tyle. a, no i chodzaca encyklopedia jazzu czyli ptaszyn odkad pamietam przyciagal moja uwage:) pzdr. tb Odpowiedz Link
mameluch Re: Trójkowo/Trujkowo 03.02.09, 12:23 ja tylko Strzyczkowskiego, bo lubię jak ludzie gadają. chociaż wydaje mi się, że dobór tematów jakiś kiepawy w ostatnich miesiącach. poza tym Trójka czy jakiekolwiek inne radio może z trzy razy rocznie, kiedy gdzieś mi płyty z samochodu wybędą. Odpowiedz Link
cze67 Re: Trójkowo/Trujkowo 03.02.09, 12:24 > najbardziej lubie Kaczkowskiego. sluchac i czytac. A mnie wkurwiają (albo tylko wkurzają) jego zachwyty nad każdym badziewiem, które wyprodukuje SŁAWNY albo ZAPRZYJAŹNIONY wykonawca. A od kiedy przeczytałem na tym forum, że puszczał ten gówniany Mistic (polskie przeboje przerobione w niby-chorały) to w ogóle zwątpiłem w jego gust. Jak dla mnie - stanowczo zbyt bezkrytyczny. Odpowiedz Link
teddy4 Re: Trójkowo/Trujkowo 03.02.09, 13:48 Ja ostatnio polubiłem Olę Kaczkowską:) Nie lubię nadal red. Hoffmanna Grzegorza - oczywiście nie mylić z innym red. o tym samym nazwisku:)))) Odpowiedz Link
pszemcio1 Re: Trójkowo/Trujkowo 03.02.09, 14:54 Koza - chyba raz w miesiącu w piątek - zajebiste Odpowiedz Link
cze67 Re: Trójkowo/Trujkowo 03.02.09, 15:06 Zgoda - Koza, chyba najbardziej krytykowana audycja Trójki. A mnie się ten rodzaj humoru odpowiada. Odpowiedz Link
carmody Re: Trójkowo/Trujkowo 03.02.09, 15:27 Waglewscy. Bardzo fajna muzyka. Bardzo dużo pierdolenia. Ojciec ma już demencję chyba, albo to nie stary Wagiel, a generator dada z syntezatorem głosu jego udającym. Młodszy mlaska mruczy i onanizuje się gadaniem do sitka, ale czasem cośtam powie ciekawego. A muzyka - rewelacja. Strzały znikąd - Piotr Mika do niedawna w Kampusie, teraz rządzi w Truce. Zawsze git. Tylko pora strasznie chora - środa 2ga w nocy. Ale jest hungryhungrymodels.blogspot.com/ i tam downloadziki. Odpowiedz Link
el_topo Re: Trójkowo/Trujkowo 03.02.09, 16:43 Teraz juz radia nie slucham, ale kiedys lubilem "Reke Boksera" M. Chmiela...do dzis dzien probuje namierzyc, kto spiewal rozpoczynajaca piosnke... Odpowiedz Link
braineater Re: Trójkowo/Trujkowo 03.02.09, 17:38 moore_ash napisał: > > nie lubie, a wrecz niecierpie- klubow trojki. szlag mnie trafia jak > to slysze. Jedyne na co trafiam, bo z reguły jem o tej godzinie, a zona mi nie pozwala siedzieć w słuchawkach w kuchni i zdarza mi się czasem przesiedzieć do końca. Jak robię sobie rano kawę, to jeszcze trafiam na Szczyczkowskiego, czy jak mu tam i to jest natychmiastowa akcja reakcja, koleś tak koszmarnie bredzi, ze standard to sa trzy minuty i pospieszna ucieczka do pomieszczeń bez radia. Odpowiedz Link
sss9 Re: Trójkowo/Trujkowo 03.02.09, 21:07 trujkowo: "nasz kochany" pan Kuba Strzyczkowski - tu mam jak Brejniu, polonista tak zbudyniały, że na wymioty, kocha międlić słowa dla samego międlenia, bez sensu, nuda, rzyg. "nasz guru" pan Piotr Kaczkowski - "słyszą państwo ten szelest? taaaak, właśnie odpakowuję dla państwa płytę, która w moim domu czekała na tę chwilę dwadzieścia lat. i proszę, oto stało się" i pozostałe tego typu wazeliny pod naiwną publiczkę. Kydryński - "uwiąd Żądła", nieznośna autokreacja na antenie, muzyczny klub drażliwego emeryta. tu Baron - do radia Karolina go, sruuu. trójkowo: reportaże; klub trójki; słuchowisko radiowe; Koza co piątek, ale ostatnio jeden w miesiącu przejęli nowi, młodzi, ale kiepscy kabareciarze; trójkowo-filmowo to na pewno jeszcze nie wszystko w obu kategoriach. Odpowiedz Link
tomash8 Re: Trójkowo/Trujkowo 03.02.09, 21:26 sss9 napisał: > Kydryński - "uwiąd Żądła", nieznośna autokreacja na antenie, muzyczny klub > drażliwego emeryta. > Nie słucham trójki od ładnych paru lat, ale dzięki temu panu dość skutecznie znienawidziłem Stinga. W ogóle te jego audycje były(i z tego co czytam to dalej są) po prostu straszne. Odpowiedz Link
pop_up Re: Trójkowo/Trujkowo 03.02.09, 21:03 Nareszcie mogę się pożalić jak bardzo Piątrek Kaczkowski mi piątrki w robocie uprzykrza. Ile można tych Zeppelinów i Tori Amos katować. Ta audycja to trzy godziny podniety dziadami, klasykami i dinozaurami rocka. Manna za to lubię i Strzyczkowskiego z tych bardziej pozamuzycznych. Odpowiedz Link
mechanikk Re: Trójkowo/Trujkowo 03.02.09, 22:13 Mann - wiadomo, ale poranne ZD3 też daje radę. Odpowiedz Link
mechanikk Re: Trójkowo/Trujkowo 03.02.09, 22:13 > poranne ZD3 też daje radę. w sensie: od pn do czw Odpowiedz Link
greenfoxy Re: Trójkowo/Trujkowo 04.02.09, 09:47 Nie słucham trójki, w ogóle radia. Kydryńskiego nie trawię, ani tym bardziej muzyki, którą daje. Zaiteresowała mnie audycja Waglewskich. Kiedy jest i jak się zwie, bo nie mogę znaleźc na stronie? Widze za to, że Maciej Stuhr czyta "Jedenaście", ale o tej porze to jestem w pracy. Odpowiedz Link
cze67 Re: Trójkowo/Trujkowo 04.02.09, 09:55 Magiel Wagli we wtorki między 19.00 a 21.00 www.polskieradio.pl/trojka/magiel/ Odpowiedz Link
settembrini Re: Trójkowo/Trujkowo 25.02.09, 15:05 gdyby mnie ktos zmusil do wysluchania calej audycji kydrynskiego, to chyba bym goscia byl w stanie zabic za ta jego pier***na emfaze. nie znosze. ale na szczescie od 2000 roku, odkad zmieniono klasyczne dzingle i wprowadzono reformy smolara (?) przerzucilem sie na tok fm. Odpowiedz Link
pytajnick Re: Trójkowo/Trujkowo 25.02.09, 16:43 settembrini napisał: > przerzucilem sie na tok fm. jakakolwiek krytyka trójki blednie przy tok fm, sorry. zabroniłem sobie ich słuchać jakieś trzy lata temu i od tego czasu jestem szczęśliwy. a dżingle, przynajmniej wtedy, mieli gorsze od najgorszych smolarowych Odpowiedz Link
marcinlet Re: Trójkowo/Trujkowo 04.02.09, 10:39 Najdłużej słuchałem w Trójce Listy Przebojów. Ale jak już wyrosłem z list przebojów to przestałem słuchać. Kaczkowskiego słuchałem raz i wystarczy. Ględził chyba z pół godziny zanim puścił jakiś kawałek. Od czasu do czasu słuchałem też Jerzego Kordowicza. Ale trafiałem tylko na Tangerine Dream i polską amatorszczyznę, tak więc również dałem sobie spokój. Odpowiedz Link
sss9 Re: Trójkowo/Trujkowo 04.02.09, 21:34 dorzucę, że trójkowo akceptuję Agnieszkę Szydłowską (wiem, zara mnie zajebio)w każdej emanacji sitkowej, Fisza, pana od "filmowo" i tego od klubu (nazwisk nie pomnę). koledzy mnie oświecili, że tego dotychczasowego faszystę w poglądach na gumnie, akceptuję jako trawelera w tv i radiu (facio ma podwójną moralność ustosunkowując się do tradycji różnych kultur, ale kto jest bez winy?). Mann & Wassowski to klasa sama w sobie, nie do podróbki. no ja perdlę, ale nawet Metz daje czasem radę (cykle historyczne są warte uwagi). jak podsłucham reszty, to podam nazwiska, bo o dziwo dla mnie samego, wcale nie jest tak ubogo i mają oni swoją jakość zmieniającą oblicze Trójki, która kiedyś była fajna. tró/ujkowo mam z red. od offensywy (sorry, niepamięć do nazwisk). jeszcze się z nim zżymam. Odpowiedz Link
cze67 Re: Trójkowo/Trujkowo 05.02.09, 15:11 Lubię jak Bukartyk przychodzi do Manna w piątek i śpiewa piosenkę (napisaną najczęściej w nocy). Odpowiedz Link
pytajnick Re: Trójkowo/Trujkowo 12.02.09, 14:59 za www.press.pl/newsy/pokaz.php?id=17669 Program III Polskiego Radia z 6,9-proc. udziałem w czasie słuchania zanotował najlepszy wynik, odkąd prowadzone są badania Radio Track – wynika z najnowszych danych tych badań realizowanych przez MillwardBrown SMG/KRC. Bardzo wysoką słuchalność w fali listopad 2008 – styczeń 2009 ma lider rozgłośni ogólnopolskich RMF FM. Udział w czasie słuchania tej stacji wynosi 23,9 proc. i jest najwyższy od ponad czterech lat (w fali VII – IX 2004 wyniósł 24 proc.). W tym okresie przed rokiem RMF FM miał wynik 22,5 proc. Drugie miejsce w rankingu zajęło Radio Zet z wynikiem 17,2 proc. (rok temu – 19,3 proc.), a trzecie – Program I Polskiego Radia – 12,9 proc. (13,1 proc.). Udział Programu III wyniósł 6,9 proc. i jest to jego najwyższy wynik w historii badań Radio Track, które prowadzone są od 2001 roku (przed rokiem – 5,7 proc.). Wynik Radia Maryja to 1,9 proc. (2,3 proc.), Programu II – 0,6 proc. (0,6 proc.), a Polskiego Radia Euro, które do czerwca ub.r. nadawało jako Radio Bis – 0,2 proc. (0,4 proc.). Odpowiedz Link
cze67 Re: Trójkowo/Trujkowo 12.02.09, 15:11 Fajnie. Ale że aż tyle procent słucha tych gównianych RMFów i Zetów, to dla mnie niepojęte. Odpowiedz Link
grimsrund Re: Trójkowo/Trujkowo 12.02.09, 15:53 Spoko, zaraz Skowron poleci, mianują jakiegoś kolejnego party zenka na stolec i spadnie znów na mordę, jak trza. Odpowiedz Link
sss9 Re: Trójkowo/Trujkowo 12.02.09, 16:13 grimsrund napisał: > Spoko, zaraz Skowron poleci, mianują jakiegoś kolejnego party zenka na stolec i > spadnie znów na mordę, jak trza. myślisz, że to półprywatne wywiady Skowronka z Kaczorkiem podniosły słuchalność? Odpowiedz Link
grimsrund Re: Trójkowo/Trujkowo 12.02.09, 18:04 A bo ja to wiem? Wiem za to, że jak bym słuchał, to na pewno chętniej tych z JarKaczem, niż tych z Donaldu. Odpowiedz Link
glebogryzarka1 Re: Trójkowo/Trujkowo 13.02.09, 04:09 nie wiem czy wspominałem już o tym że u mnie w osiedlowym warzywniaku wisiał nad ladą napis O POLITYCE NIE ROZMAWIAM Odpowiedz Link
mameluch Re: Trójkowo/Trujkowo 13.02.09, 09:16 właściciel zmienił target? przełożyło się to jakoś na obroty? Odpowiedz Link
grimsrund Re: Trójkowo/Trujkowo 13.02.09, 15:16 Jakby co, to nie ja zacząłem po nazwiskach ;) Odpowiedz Link
sonia34 Re: Trójkowo/Trujkowo 15.02.09, 00:28 A pan Adam Piśko kiedyś się pomyłił i powiedział że 5'NIZZA to rosyjski zespół. A ja napisałam mu, że to zespół ż Ukrainy. A on powiedział na antenie ''Czy ktoś mówił, że to zespół z Rosji''. Odpowiedz Link
cze67 Re: Trójkowo/Trujkowo 15.02.09, 00:35 Co potwierdza moje najgorsze obawy (których wyartykułowania chciałem uniknąć, ale już się dłużej nie da), że to BUFON. Odpowiedz Link
grimsrund Re: Trójkowo/Trujkowo 15.02.09, 11:35 No, no, zhardział chłopak na nowej posadzie. Paczpan, co stolyca robi z ludźmi ;) Odpowiedz Link
sonia34 Re: Trójkowo/Trujkowo 15.02.09, 12:39 grimsrund napisał: > No, no, zhardział chłopak na nowej posadzie. Paczpan, co stolyca robi z ludźmi > ;) No bo c,o jakaś słuchaczka będzie go poprawiać?! :D Odpowiedz Link
tolazopola Re: Trójkowo/Trujkowo 22.02.09, 14:59 A ja pamiętam, jak pan Adam zamiast "Lucy in the sky..." zapowiedział piosenkę "Lucky in the sky..." Ałała. Odpowiedz Link
sss9 Re: Trójkowo/Trujkowo 20.02.09, 22:53 refleksja taka mnie naszła, że o ile mimo wszystko Trójki słuchamy i nawet się nam podoba, to chyba tylko ze względu na brak konkurencji. bo te wszystkie eremefy i zetobodobne przecież nią nie są. oferta muzyczna Trójki szczerze mówiąc też nie poraża, jest zachowawcza i nie ma w niej już takich audycji, które można by porównywać z niegdysiejszymi np. Mroczka, Wiernika, czy nawet Brzozowicza, które na owe czasy robiły jakiś ferment. dziś jest alternatywnie, czyli niby aktualnie i nowocześnie, ale cholernie grzecznie i przewidywalnie. nawet jak już się jakiś Fisz odważy, to zaraz wycisza go tata. i jeszcze pytanie: gdzie jest współczesny jazz i hip hop?! Odpowiedz Link
grimsrund No to poleciał Skowroński 25.02.09, 22:22 Zatem - hew fan. Z pozdrowieniami dla pana Michała Cichego. Odpowiedz Link
to.ya Re: No to poleciał Skowroński 26.02.09, 19:49 Tja :/ A na jego miejsce Magdalena Jethon :/// Odpowiedz Link
pytajnick Re: No to poleciał Skowroński 27.02.09, 11:25 sss9 napisał: > a to coś nam zmienia? Zobaczymy na kogo pani Jethon zdążyła się zezłościć pauzując w Jedynce. Odpowiedz Link
cze67 Re: No to poleciał Skowroński 27.02.09, 11:30 Mann powiedział dzisiaj rano na pytania słuchaczy, czy jest możliwe że odejdzie: Nie będę się krygował, nie wiem co się stanie. Ale bardzo bym nie chciał państwa opuszczać. Trochę mnie to zaniepokoiło, bo nie wyobrażam sobie piątkowego poranka bez Pana Wojtka. Cieszę się za to, że nie będzie tej dziennikarskiej mendy Michała Karnowskiego. Odpowiedz Link
grimsrund Re: No to poleciał Skowroński 27.02.09, 13:20 Ano. Ale jakby co, Pan Wojtek sam sobie będzie winny. W przedwczorajszym (?) wywiadzie dla Gazowni nie dość mocno nacharkał na Skowrońskiego - ba, nawet powiedział o nim kilka przychylnych słów. Takich rzeczy nie można puścić płazem. Odpowiedz Link
sss9 Re: No to poleciał Skowroński 27.02.09, 22:42 nie wiem od kiedy Skowron był szefem "3" i jakie zmiany wprowadził w stacji tak, że były pozytywnie odczuwalne przez słuchaczy. w niektórych postach pobrzmiewa jednak tłumiony szloch za Skowrońskim, albo strach przed Jethon, to może mnie oświecicie, czym tak dobrym się Trójce przysłużył? i co to za straszna baba, ta Jethon? Odpowiedz Link
pytajnick Re: No to poleciał Skowroński 28.02.09, 02:01 sss9 napisał: > czym tak dobrym się Trójce Wady można wyliczać, ale takiej swobody jaką prowadzący mieli ostatnio w Trójce inni mogą im tylko pozazdrościć, nawet w mniejszych radiach. I klimat, który pozwala Mannowi robić sobie jaja z prognozy pogody a wariatowi Cejrowskiemu wykładać nogi na biurko - też dla mnie bezcenny. I jakaś taka wola kombinowania i wymyślania nowych rzeczy dla słuchaczy, nawet wymagających trudu i niekiedy kasy (Metz z BBC historyczny, Trójka przekracza granice, listy osobiste). I koncerty 2-3 razy w tygodniu, przynajmniej jeden z nich nie do powstydzenia. Że już nie wspomnę o wylocie większości durnych dżingli i tym, że nagle strona zaczęła fajnie wyglądać i można na niej niekiedy całe koncerty pooglądać, świetnej jakości. Nie chcę mi się dalej pisać, ale generalnie od dłuższego czasu Trójka znów mi towarzyszy przy śniadaniach/kolacjach, co jej się po 2002 roku przez długi czas nie zdarzało, i nawet paru sympatycznych śpiewaków mi podrzucili. Odpowiedz Link
sss9 Re: No to poleciał Skowroński 28.02.09, 14:24 Mann zawsze swobodnie operował językiem, a nóg Cejrowskiego, o ile to jest w ogóle jakaś "jakość" i tak nie widzimy. ale dobra, Skowroński zbudował piękne radio, a Jethon? "Agnieszka Kublik: Zastąpiła pani na stanowisku szefa radiowej "Trójki" Krzysztofa Skowrońskiego, który mówi, że "budował piękne radio, a teraz to wszystko zostanie zburzone". Magda Jethon: - Ta wypowiedź jest zdecydowanie przesadzona. Krzysztof Skowroński nie ma monopolu na budowanie pięknego radia. A ja nie zamierzam niczego burzyć. "Trójka" istnieje od 46 lat, ja w niej pracuję od 30. Z dwiema przerwami. [...] Drugi raz rozstałam się z "Trójką", gdy przyszedł Krzysztof Skowroński. Odeszłam wraz z innymi 18. trójkowiczami ponieważ nie dogadaliśmy się z nim. [..] Będzie pani dużo zmieniać w "Trójce"? - Nie. "Trójka" to przede wszystkim nieprzeciętne osobowości dziennikarzy muzycznych. Dlatego konstruowanie muzyki będzie należało do nich w stu procentach. A jeśli któraś z innych audycji wyda mi się niedoskonała, to będę rozmawiała z jej autorami." wyborcza.pl/1,76842,6324273,Nie_zburze_radiowej__Trojki_.html jak dotąd nie zauważyłem popłochu wśród trójkowych dziennikarzy. Skowron raczej nie zostanie szeregowym i odejdzie, przecież jak się raz zostało dyrektorem, to w naszej tradycji jest się nim dożywotnio. ;) czy coś stracimy? się zobaczy (usłyszy), ale ja wątpię, żeby ewentualne odejście np. Karnowskiego zrobiło radiu i mnie źle. Odpowiedz Link
pytajnick Re: No to poleciał Skowroński 28.02.09, 15:29 sss9 napisał: > Mann zawsze swobodnie operował językiem, mówimy o czym innym > jak dotąd nie zauważyłem popłochu wśród trójkowych dziennikarzy. Ja słyszałem już trzy albo cztery pożegnania, a słucham ostatnio bardzo rzadko. A Wyborcza kibicowała fotelowej zmianie i częściowo do niej doprowadziła, więc nie przeczytasz tam sceptycznego słowa o Jethon, tym bardziej nie usłyszysz go u niej samej. Oczywiście fajnie by było, gdybyś miał rację i ich intencje były krystaliczne. Ale już po samym sposobie zmiany - żal-polityka podszywana prasową nagonką pod absurdalną przykrywką kryzysu - można zgadywać, jak dalej będzie wyglądało kierowanie Trójką. Odpowiedz Link
sss9 Re: No to poleciał Skowroński 01.03.09, 22:02 no nie wiem czy mówimy o czym innym, ale jeżeli uważasz, że pod panią Jethon nie będzie już żartów w prognozie pogody, to pewnie wiesz co mówisz, bo wiesz więcej, tylko się krygujesz. może faktycznie Mann nie robiący jaj z przepowiedni pogodowych będzie dowodem upadku radia pod panią Jethon. i to nawet wtedy, kiedy przestanie robić te jaja z powodu znudzenia tą formą zabawiania siebie i słuchaczy. wiem, zaraz rozdzwonią się telefony wiernych słuchaczy zaniepokojonych pierwszym dowodem na zamordyzm w radiu, może nawet napiszą petycję z żądaniem ponownego mannowego jajczenia pogodą. nigdy nie uwierzą w wersję, że Mann już nie chce. kto taki się pożegnał? jestem ciekawy czy będzie mi smutno. Odpowiedz Link
pytajnick Re: No to poleciał Skowroński 01.03.09, 22:56 sss9 napisał: > no nie wiem czy mówimy o czym innym, ale jeżeli uważasz, że pod panią Jethon ni > e > będzie już żartów w prognozie pogody, to pewnie wiesz co mówisz, bo wiesz > więcej, tylko się krygujesz. Bo Ty mówisz o Mannie i jego talentach, a ja mówię o pewnej atmosferze w pracy, która oznacza swobodę, odgórną akceptację ryzykownych zabaw i pozwalania sobie na więcej, na dziwactwa, na redaktorów takich jakimi są. Bo nawet jeśli coś nie wypali, to nic się nie stanie. Przed Skowrońskim tak nie było, było "poważnie radiowo", i nie chodzi tu o brak humoru ale o patrzenie na zegarek, o "poprawność", jakąś zabawną powagę instytucji Polskiego Radia. > może faktycznie Mann nie robiący jaj z przepowiedn > i > pogodowych będzie dowodem upadku radia pod panią Jethon. Próbujesz to wyśmiać, a dla mnie jeśli Mannowi odechce się zabawy ze słuchaczem będzie właśnie oznaką upadku. Znów zaczną PRACOWAĆ, a nie bawić się w fajne radio. > wiem, zaraz rozdzwonią się telefony wiernych słuchaczy > zaniepokojonych pierwszy Spoko, na razie możesz się przejść pogwizdać na Myśliwieckiej, podobno jutro o 14 zbiórka. > kto taki się pożegnał? jestem ciekawy czy będzie mi smutno. Nie będzie Odpowiedz Link
aasiek Re: No to poleciał Skowroński 01.03.09, 22:58 > > kto taki się pożegnał? jestem ciekawy czy będzie mi smutno. > > Nie będzie > > Karnowski? ;) Odpowiedz Link
pytajnick Re: No to poleciał Skowroński 01.03.09, 23:07 > Karnowski? ;) Kurde, kto to w ogóle jest ten Wasz Karnowski? Sorry, ale ja polityki zakazałem sobie kilka lat temu i tej części trójkowej w ogóle nie jarzę... Odpowiedz Link
tymbarski Re: No to poleciał Skowroński 01.03.09, 23:19 Wstyd mój drogi abyś nie znał wicenaczelnego własnej (niegdyś) gazety:))) > Kurde, kto to w ogóle jest ten Wasz Karnowski? Sorry, ale ja polityki zakazałem > sobie kilka lat temu i tej części trójkowej w ogóle nie jarzę... > Odpowiedz Link
pytajnick Re: No to poleciał Skowroński 01.03.09, 23:28 tymbarski napisał: > Wstyd mój drogi abyś nie znał wicenaczelnego własnej (niegdyś) > gazety:))) LOL. Masz mnie, żyję w swoim małym świecie. Odpowiedz Link
sss9 Re: No to poleciał Skowroński 01.03.09, 23:28 mam wrażenie, że się irytujesz. chyba niepotrzebnie, bo nie sądzę, żeby redaktorzy teraz i nagle siedzieli przed sitkami z kijami w odbytach. właśnie przeczytałem wywiad z Mannem, w którym przypomniano jakieś "radosne" wejście Skowrońskiego do studia, podczas audycji i wygłoszenie przez byłego dyra obrończo-pochwalnej tyrady na temat pewnej partii. no to gdybym miał specjalnie coś wyśmiewać, to raczej ten powyższy żenujący fakt. nie wiem, może Jethon jest czarownicą, może bawi się laleczkami wudu, a może jako szefowa zezwoli na jeszcze bardziej swobodną atmosferę w redakcji? nie pracuję tam i szczerze mówiąc waly mnie struktura tamtejszych koterii i tego która gwiżdże, a która puszcza dupne obłoczki, o której godzinie i na czyj rozkaz. tobie też radzę się nie podniecać. dla mnie to jest proste: dziś czasem słucham, a jak przestanie mi się podobać, to przestanę. łez nie będzie. mówisz, że nie będzie mi smutno, chociaż nie podałeś ani jednego nazwiska z tych tajemniczych kilku? a skąd to przekonanie? jest ono równie zasadne jak wieszczenie upadku 3? Odpowiedz Link
cze67 Re: No to poleciał Skowroński 01.03.09, 23:37 Pytajnick, sam tego chciałeś. Michał Karnowski AD 2007, fragmenty textu, który ukazał się w Dzienniku, ale w archiwum tej gazety już go nie znajdziesz. Ciekawe czemu. "Stewardessa podaje ciepły posiłek. Ale Jarosław Kaczyński nie zdąży już go zjeść, zdąży połknąć tylko kilka kęsów. Za chwilę samolot podchodzi do lądowania. Jest 18.40. Dla premiera to mniej więcej środek dnia, który zakończy się dwie - trzy godziny po północy. Czeka go jeszcze lektura wieczornych raportów dziennych, kilka spotkań i potwierdzenie harmonogramu na jutro. Na sam koniec, już w domu, lektura dokumentów lub książki. Następnego dnia premier wstanie dużo później niż większość z nas, w kancelarii pojawi się około godz. 10 rano. Jeden ze współpracowników premiera zdradza DZIENNIKOWI, iż szef rządu założył każdemu z ministrów teczkę. - Cały ich stos leży na specjalnej półce w gabinecie Kaczyńskiego. Każda inaczej oznaczona: MF - Ministerstwo Finansów, MT - Ministerstwo Transportu, MZ - Ministerstwo Zdrowia. Gdy przychodzi któryś z szefów resortów, premier otwiera i sprawdza: o czym rozmawiali ostatnio, do czego zobowiązał się minister, co z tego zrobiono - mówi nasz rozmówca. I chyba w akcie wdzięczności za ciepłe przyjęcie, chwilę później na konferencji prasowej zorganizowanej w jednej z wojnickich fabryk wśród pachnących farbą, dopiero co wyprodukowanych maszyn drukarskich, wygłosił, po raz pierwszy tak szczerze, swoje credo: Postawiliśmy na zwykłą Polskę. Bo kiedy Jarosław Kaczyński stoi przed wąską grupą, doskonale wie, co powiedzieć. Biznesmenom z Wojnicza dał krótki i treściwy wykład na temat sposobów zdobywania unijnych pieniędzy i konieczności rozważenia wydzielenia Warszawy z województwa mazowieckiego - by to ostatnie spadło w rankingu zamożności i dzięki temu było w stanie konkurować o unijne środki. Prezesowi Instytutu Pamięci Narodowej w Bochni, gdzie pojechał po zakończeniu spotkania w Wojniczu, treściwą definicję własnego stosunku do lustracji. Plus napomnienie, by IPN realizował ją “odpowiedzialnie”. ” I tak właśnie pracujemy” - odpowiedział Kurtyka." Odpowiedz Link
sss9 Re: No to poleciał Skowroński 02.03.09, 00:10 cze67 napisał: [...] piękny tekst. pachnie starą szkołą Trybuny Robotniczej. może właśnie dlatego nie do odnalezienia? ;) Odpowiedz Link
cze67 Re: No to poleciał Skowroński 02.03.09, 10:03 Press: Wojciech Mann zostaje w Trójce Po piątkowej rozmowie z nową dyrektor Programu III Polskiego Radia Magdaleną Jethon Wojciech Mann zapowiedział, że zostanie w stacji. - Wojciech Mann nadal będzie prowadził piątkowe poranne ”Zapraszamy do Trójki” i niedzielny program przedpołudniowy razem z Grzegorzem Wasowskim – zapowiada Jethon. W piątek spotkała się z kilkoma dziennikarzami Trójki. – Rozmawiałam między innymi z Beatą Michniewicz, Ernestem Zozuniem, Anną Krakowską (szefowa redakcji aktualności – przyp. red.) i Jackiem Pawłowskim (wicedyrektor anteny). Mam wrażenie, że wszystkich uspokoiłam co do moich zamiarów – mówi Jethon. Zapowiada, że nie będzie przeprowadzać zwolnień i nie chce obniżać honorariów. - W pierwszej kolejności oszczędności będę szukać w różnych akcjach, które można przeprowadzać taniej. Na końcu jest cięcie wynagrodzeń. Nie będzie zwolnień dla oszczędności. Jeśli zarząd będzie mi kazał zredukować zatrudnienie, pierwsza się zwolnię sama – deklaruje. Odpowiedz Link
sss9 Re: No to poleciał Skowroński 02.03.09, 11:03 red. Jachowicz (ten od gangsterów) znowu szuka przystani. Odpowiedz Link
cze67 Re: No to poleciał Skowroński 08.03.09, 11:09 Grzegorz Wasowski zapowiedział właśnie u Manna, że "zawiesza" swoją obecność w Trójce do czasu odwieszenia Skowrońskiego. Bez sensu. Odpowiedz Link
grimsrund Re: No to poleciał Skowroński 08.03.09, 17:31 Gdyby to Kolega miał za żonę kobietę, której Pani Pierwszej To Powiem podobno nienawidzi, to zapewne by dojrzał w tym sens ;) Odpowiedz Link
sss9 Re: No to poleciał Skowroński 08.03.09, 18:16 dobra, jaki jest symbol solidarności z red. Skowrońskim? jakaś wstążeczka, pas kurpiowski, czy różowy sweterek w serek? Odpowiedz Link
encypency Re: No to poleciał Skowroński 09.03.09, 15:06 cze67 napisał: > Grzegorz Wasowski zapowiedział właśnie u Manna, że "zawiesza" Niech sobie wisi jak najdluzej. Ten facet jest po prostu juz niestrawny, gledzi przeokropnie, angielszczyzna na poziomie gimnazjum, w zyciu chyba nie byl u logopedy. Moze dzieki temu, ze 'bedzie wisial' znajdzie sie w Trojce miejsce dla nastepnego Owczarka czy Zambrowskiego, ktorzy reprezentuja prawdziwe radio, a nie tylko infantylne komentarze. Odpowiedz Link
cze67 Re: No to poleciał Skowroński 09.03.09, 15:23 Ja akurat lubię poczucie humoru Wasowskiego. A czasami nawet muzykę, którą puszczał. Ale jego decyzja, w sumie bez jasnego uzasadnienia, to dla mnie przegięcie. Odpowiedz Link
sss9 Re: No to poleciał Skowroński 09.03.09, 19:51 cze67 napisał: > Ja akurat lubię poczucie humoru Wasowskiego. A czasami nawet muzykę, > którą puszczał. Ale jego decyzja, w sumie bez jasnego uzasadnienia, > to dla mnie przegięcie. o ile to nie jest żart, to... baran i szkoda. mnie także wydawał się gościem dosyć mocno zdystansowanym i gdyby przyszło mi obstawiać kto rozedrze koszulę w drzwiach, nie brałbym go pod uwagę, a tu proszę, takie rozczarowanko. Odpowiedz Link
pytajnick Re: No to poleciał Skowroński 09.03.09, 20:59 sss9 napisał: > o ile to nie jest żart, to... baran i szkoda. > mnie także wydawał się gościem dosyć mocno zdystansowanym i gdyby przyszło mi > obstawiać kto rozedrze koszulę w drzwiach, nie brałbym go pod uwagę, a tu > proszę, takie rozczarowanko. gość jest z trójką związany dłużej niż ja żyję. zabawne tak łatwo "rozczarować się" decyzją, na którą wpłynęło pewnie milion czynników obecnych i przeszłych i jeszcze facet ponad tydzień nad nią rozmyślał. no sorry. Odpowiedz Link
sss9 Re: No to poleciał Skowroński 09.03.09, 21:14 właśnie, tyle lat w instytucji zawsze szarpanej ze wszystkich stron, aż tu nagle Misja, w emerytalnym wieku Taki Gest. bez oglądania się na słuchaczy. no sorry, to kolejny dowód na to, że na starość ludzie dziecinnieją. Odpowiedz Link
pytajnick Re: No to poleciał Skowroński 09.03.09, 21:52 sss9 napisał: > właśnie, tyle lat w instytucji zawsze szarpanej ze wszystkich stron, aż tu nagl > e > Misja, w emerytalnym wieku Taki Gest. bez oglądania się na słuchaczy. no sorry, > to kolejny dowód na to, że na starość ludzie dziecinnieją. no nie wiem, kiedyś takie decyzje także szanowano - że solidarność z kimś cenionym (kumplem?), takie staroświeckie rzeczy. ja nie będę tej decyzji oceniał, bo nic o niej nie wiem. Odpowiedz Link
pytajnick Re: No to poleciał Skowroński 10.03.09, 11:22 W dzisiejszym "Dzienniku" jest krótka rozmowa z Wasowskim. Mówi że nie o Jethon poszło, ale "Chodzi o odwołanie. I o styl, w jakim to uczyniono". "Zbyt trzeźwo stąpam po ziemi, żeby sądzić, że coś wniesie [to jego odejście]. Co nie oznacza jednak, że nie należy zdobywać się na gesty solidarności". Mniej więcej to samo w Rzepie (na samym dole) Czyli jednak staroświecki. Odpowiedz Link
pytajnick Re: No to poleciał Skowroński 01.03.09, 23:46 sss9 napisał: > no to gdybym miał specjalnie coś wyśmiewać, to raczej ten powyższy żenujący tak, to porażka, ale ja pewnie się takimi rzeczami nie przejmuję, bo polityczne oblicze Trójki mnie nie interesuje > wieszczenie upadku 3? e tam, nie spodziewam się powrotu do ery laskowskiego, po prostu nie podoba mi się jak to się odbywa. gdy będą w ten sposób wywalać Jethon, to też będę jej bronił, tym bardziej że pracując chwilę w Jedynce miałem okazję ją poznać :-) Odpowiedz Link
sss9 Re: No to poleciał Skowroński 02.03.09, 00:01 pytajnick napisał: > tak, to porażka, ale ja pewnie się takimi rzeczami nie przejmuję, bo polityczne > oblicze Trójki mnie nie interesuje no widzisz, a swobodny p.Mann zauważył krępujące polityczne ciśnienie w 3. > e tam, nie spodziewam się powrotu do ery laskowskiego, po prostu nie podoba mi > się jak to się odbywa. gdy będą w ten sposób wywalać Jethon, to też będę jej > bronił [...] ale po co? może zastąpi ją ktoś lepszy? np. Skowroński? ;D wszyscy oni są mianowani. a skoro tak, to lecą jak szmaty. taka Karma. :) Odpowiedz Link
pytajnick I jeszcze Mann 10.03.09, 15:05 www.przekroj.pl/ludzie_rozmowy_artykul,4245.html Odpowiedz Link
neandertalski moje 3 grosze 13.03.09, 12:50 ja tam po Wasowskim płakał nie będę, nigdy w niego nie uwierzyłem, jego „specyficzne „ poczucie humory jest do znudzenia przewidywalne i zamęczył z kolegą je je jeszcze na etapie KOC-a, teraz jego mendzenie jest dla mnie zwykłym kabotyństwem. Dla mnie największym pytaniem jest to czy Pan Wojciech Ossowski będzie miał wreszcie jakąś audycję z prawdziwego zdarzenia, czy też pójdzie won… ja faceta lubię najbardziej, zawsze robił za zapchajdziurę a wczoraj np. dzięki niemu dowiedziałem się o niejakim Albercie Kuvezinie i wdzięczność moja nie ma końca. Uśmiałem się tez z opowieści o tym jak w dawnych czasach Albert Kuvezin przegrywał konkursy zespołów muzycznych w kołchozach, bo miała nieestetycznie zawinięte struny na śrubach gitary :-) Manna i Kaczkowskiego z całym szacunkiem ale już przestaję trawić… Odpowiedz Link
neandertalski na marginesie - Kuvezin 13.03.09, 12:58 jakby kogo interesowało to polecam ;) pl.wikipedia.org/wiki/Huun-Huur-Tu Odpowiedz Link
cze67 Re: na marginesie - Kuvezin 13.03.09, 13:06 A czemu Ossowski miałby pójść won? A Huun Huur Tu też wczoraj słyszałem, choć znam już, i uwielbiam, od jakiego roku. Odpowiedz Link
neandertalski Re: na marginesie - Kuvezin 13.03.09, 13:51 pierwsze wieści od znajomych królika były takie, że Ossowski też ma wyjazd, ale w sumie na poczatku Mann tez się żegnał ze słuchaczami. jak będzie zobaczymy. w sumie do tej pory nie wiem czemu łapał wiecznie podmiany, facet ma naprawdę dużo do powiedzenia o muzyce nie koniecznie z najlepiej sponsorowanej półki - swoją drogą może to właśnie powód jego etatu "zastępowego"? nie ukrywam zresztą, ze trochę mi się smutno zrobiło jak tu tez nikt z Was go nie zauważył wyliczając audycje i nazwiska... Odpowiedz Link
pytajnick Re: na marginesie - Kuvezin 13.03.09, 17:35 neandertalski napisał: > nie ukrywam zresztą, ze trochę mi się smutno zrobiło jak tu tez nikt > z Was go nie zauważył wyliczając audycje i nazwiska... Też go wczoraj słuchałem i też mi się wątek około-gardłowogłosowy podobał, ale facet bardzo nierówny jest, moim zdaniem. Odpowiedz Link
neandertalski Re: na marginesie - Kuvezin 16.03.09, 07:42 pytajnick napisał: > facet bardzo nierówny jest, moim zdaniem. to prawda, ma niestety jakiś dziwny skręt w stronę, ze tak powiem wokalnej muzyki afrykańskiej, która mi przy przypomina muzykę z ostatniej ekranizacji "w pustyni i w puszczy", znaczy taki kozidrak- afro. z drugiej strony czasami takie kapele folkowo metalowe wyciągał, że mi szczęka opadała... może jakby miał jedną, konkretną audycję to by się ustatkował, a tak jak w kółko dorywczo łapie podmiany to niestety błądzi często;) Odpowiedz Link
cze67 Re: Koza padła 13.03.09, 18:06 Wychodziłem właśnie z roboty, i prowadzący powiedział coś o dwóch latach. Tknęło mnie, że to może pożegnanie. Też żałuję. Odpowiedz Link
pytajnick Re: Trójkowo/Trujkowo 21.03.09, 11:37 To co zrobił teraz Cejrowski, jeśli ktoś akurat słuchał (kryzys, Zaiks i Chavezowa propaganda), to Pulitzer jak dla mnie. Odpowiedz Link
sss9 Re: Trójkowo/Trujkowo 01.04.09, 10:52 wiecie już? Kydryński będzie miał sześciogodzinną audycję o punku, Mann, podobnie jak Wasowski będzie słyszalny tylko w reklamach, wracają Olejnik i Wiernik, Miecugow i Brzozowicz. Skowroński też wraca na Trójkowy stolec. a z okazji 47 urodzin radiowej Trójki tuż przed północą życzenia złoży Beksiński. Odpowiedz Link
pytajnick Re: Trójkowo/Trujkowo 01.04.09, 11:01 sss9 napisał: > wiecie już? Kydryński będzie miał sześciogodzinną audycję o punku, Mann, > podobnie jak Wasowski będzie słyszalny tylko w reklamach, wracają Olejnik i > Wiernik, Miecugow i Brzozowicz. Skowroński też wraca na Trójkowy stolec. a z > okazji 47 urodzin radiowej Trójki tuż przed północą życzenia złoży Beksiński. I Metz z Kosińskim wracają do RMF-u. Odpowiedz Link
cze67 Re: Trójkowo/Trujkowo 01.04.09, 11:11 A Cejrowski będzie przeprowadzał wywiady w Salonie Politycznym Trójki. Jutro z poseł Joanną Senyszyn. Odpowiedz Link
sss9 Re: Trójkowo/Trujkowo 01.04.09, 11:45 cze67 napisał: > A Cejrowski będzie przeprowadzał wywiady w Salonie Politycznym > Trójki. Jutro z poseł Joanną Senyszyn. dokładniej: Cejrowski razem z Żelaznym Wasylem. ciekawostką może być, że red. Strzyczkowski piątkowe popołudniówki będzie prowadzić w ubraniu. Odpowiedz Link
cze67 Re: Trójkowo/Trujkowo 01.04.09, 11:47 a jeszcze dokładniej: Żelaznym Karłem o imieniu Wasyl Odpowiedz Link
pytajnick Re: Trójkowo/Trujkowo 01.04.09, 12:04 Wieści z frontu: Kostrzewa przejmuje Minimax, Kaczkowski poprowadzi Zagadkową Niedzielę. Odpowiedz Link
tymbarski Re: Trójkowo/Trujkowo 01.04.09, 12:43 i Mariusz Rokos wraca. Przejumuje LP3. Odpowiedz Link
pytajnick Re: Trójkowo/Trujkowo 05.04.09, 15:21 Ależ się Metz wstrzelił w pogodę swoją godzinką o Motown. Odpowiedz Link
cze67 Re: Trójkowo/Trujkowo 12.05.09, 11:45 Skowroński zakłada radio w sieci: www.rp.pl/artykul/118849,304078_Skowronski_przenosi_sie_do_Internetu.html Odpowiedz Link
sss9 Re: Trójkowo/Trujkowo 14.05.09, 11:49 powodzenia. jednak casus Lisa pokazuje, że wybujałe ego nie pozwala na zamknięcie się w niemedialnej niszy i prędzej czy później Skowroński znowu będzie świecić różowym moherem na pierwszym planie tak, żeby wszyscy widzieli/słyszeli. mam tylko nadzieję, że ta nowa stacja spowoduje, że już nigdzie więcej nie zobaczę i nie usłyszę głupkowatego Wasowskiego w żadnej reklamie. Odpowiedz Link
cze67 Re: Trójkowo/Trujkowo 26.05.09, 20:47 Przyznam się Wam w chwili słabości, że uwielbiam słuchać Magla Wagli. To tyle. Bez odbioru. Odpowiedz Link
sonia34 Re: Trójkowo/Trujkowo 26.05.09, 22:37 cze67 napisał: > Przyznam się Wam w chwili słabości, że uwielbiam słuchać Magla Wagli. To tyle. > Bez odbioru. Nie jesteś sam, Cze. Odpowiedz Link
cze67 Re: Trójkowo/Trujkowo 28.10.09, 19:40 ... i w ogóle audycji między 19 a 21. Hawryluk, Chaciński, Hoffman - super koleżkowie. Odpowiedz Link
cze67 Re: Trójkowo/Trujkowo 28.10.09, 19:50 Radio Wnet, czyli wyrzuceni/uchodźcy z Trójki www.radiownet.pl/ Piśko, matko... Ktoś słuchał tego? Odpowiedz Link
pytajnick Re: Trójkowo/Trujkowo 28.10.09, 22:59 cze67 napisał: > Radio Wnet, czyli wyrzuceni/uchodźcy z Trójki > www.radiownet.pl/ > Piśko, matko... > > Ktoś słuchał tego? Próbowałem pierwszego dnia, ale nie działało. Ale Cejrowski zdaje się znowu nadaje w Trójce, więc co on tam? Odpowiedz Link