maria88 21.10.13, 06:27 Kiedys licznie z nich korzystano. Było nie drogo i na kieszeń przecietnie zarabiających. Jak pamietam było w miare czysto o smacznie. Wstepowałam tam będąc w podróży z dzieckiem. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lidka449 Re: Bary mleczne. 21.10.13, 09:08 dzięki Mario za pamięć.dzieki Tobie jeszcze forum żyje. A bary mleczne - chetnie z nich korzystałam. Teraz w moim mieście ostał sie tylko jeden,a szkoda. Odpowiedz Link
leziox Re: Bary mleczne. 21.10.13, 23:00 Bary mleczne przezywaja powoli renesans. Jeszcze powroca,zobaczycie. Odpowiedz Link
lidka449 Re: Bary mleczne. 22.10.13, 13:29 a w Toruniu jest swietny bar mleczny - blisko rynku,za grosiki mieliśmy wspaniały posiłek Odpowiedz Link
rudka-a Re: Bary mleczne. 23.10.13, 07:12 Był taki.."Stare Miasto" sie zwał... już zlikwidowany...ale pamietam smak kawy z mlekiem w wielkim, białym kubasie, i buły z masłem i serem żółtym... Czyściutko, sympatycznie, tanio... Odpowiedz Link
leziox Re: Bary mleczne. 24.10.13, 13:13 W Gdansku niedaleko starówki na rogu kolo hali targowej jest taki jeden. Latem trudno znalezc w nim miejsce. Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: Bary mleczne. 24.10.13, 18:01 U nas ostał się jeden, był w czasach słusznie minionych i jest teraz. Odpowiedz Link
maria88 Re: Bary mleczne. 24.10.13, 19:06 U nas tez jest chyba tylko jeden. Zawsze w nim w porze obiadowej pełno stołowników. Jest czysto i smacznie. Wiem, bo czasem korzystam a co najważniejsze nie drogo. Posiłki mogą być też na wynos. Odpowiedz Link