carvin 24.06.05, 18:47 Jestem z Poznania i zastanawiam się czy w tym sporym jak na polskie warunki mieście mieszkaja jacyś fani "Przystanku alaska". Nie liczę na to że istnieje fan club ale ciekawość mnie zrzera. Serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomek_r2 Re: Poznaniacy!!!!! 24.06.05, 19:08 Cześć, ja mieszkam w Poznaniu i jak najbardziej jestem fanem Przystanku Alaska. Pozdrawiam. Tomek. Odpowiedz Link Zgłoś
keitopoteito Re: Poznaniacy!!!!! 25.06.05, 00:13 Pasjami ogladam Przystanek Alaska i jest z Poznania:))) Odpowiedz Link Zgłoś
wiesia1986 Re: Poznaniacy!!!!! 30.06.05, 16:57 poczekaj do pażdziernika, może bedzie wiecej mieszkańców Poznania lubiących Przystanek Alaska:) Odpowiedz Link Zgłoś
ghooost Mieszkają, mieszkają... ;-) 02.08.05, 17:24 Swego czasu w kawiarence "U Przyjaciół" (na ul.Mielżyńskiego, przy dziedzińcu PTPN) była parę razy zorganizowana "Noc z >Przystankiem<" - oglądanie do rana odcinków serialu na wideo ; może pora na powtórkę ? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kad7 Re: Poznaniacy!!!!! 03.08.05, 13:13 Hey przede wszystkim witam wszystkich i pozdrawiam wszystkich miłośników NE, jak najbardziej mieszkają :D:D:D Jak się ucieszyłem kiedy znalazłem tyle tematów na tym forum o Przystanku Alasce, pamiętam,że serial ten kiedyś w Tv był pokazywany ale wtedy miałem może z 10-13 lat i z tego co pamietam to aż tak nie oglądałem jak to ma miejsce teraz.No i stało się, oderwałem sie od tej polskiej szarej rzeczywistosci i zacząłem oglądać jak sie szybko okazało świetny serial!!! To jest coś niesamowitego. Odpowiedz Link Zgłoś
elf Re: Poznaniacy!!!!! 03.08.05, 14:54 No jasne że są poznaniacy, i poznanianki tez! Ja oglądam z równą przyjemnością jak 10 lat temu. Jako że jestem w pracy o 14.30, więc codziennie nastawiam sobie video z timerem, i jak tylko wrócę do domu, to oglądam - to baaaardzo fajna część mojego dnia:) W sumie to trochę teraz żałuję że nagrywam odcinki jeden na drugim, ze nie nagrałam ich po kolei wszystkich na kasety - ale jak się skończy emisja w TVN, to poszukam na płytach, z pomoca tego forum mam nadzieję:) Odpowiedz Link Zgłoś
nikasob Re: Poznaniacy!!!!! 06.08.05, 13:32 Cześć:) Ja mieszkam 300 m od granic Poznania, więc mnie chyba zaliczycie?;) Tak samo jak elf nastawiam sobie codziennie video. Nie ma to jak miły wieczór z Alaską:) Odpowiedz Link Zgłoś
irrrysek tu stolica Krainy Kwitnącego Ziemniaka 22.08.05, 21:02 Zakochałam się w tym serailu , kiedy puszczano go w latach 90-tych. Teraz oglądam, gdy uda mi się uciec z pracy. a;bp , gdy mam zwolnienie... Ten serial nic nie stracił, nadal bawi i zmusza do przemyśleń, skłania do marzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
strangelove Re: Poznaniacy!!!!! 24.08.05, 14:12 Jasne! Zakochałam się w tym serialu :))) odrywa od podłoża :) Odpowiedz Link Zgłoś