aniapij 24.08.06, 23:00 Witam wszystkich Potrzebuję kogoś kto ma spory samochód i ekipę (dobrze by było) do pzreprowadzki w tym tyg. ze starej miłosnej do Mińska mazowieckiego PiLNE!!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gixera Re: przeprowadzka 25.08.06, 09:35 W Minsku jest firma przeprowadzkowa Przeprowadzki z Albertem, oglaszaja sie w "Co slychac?", niestety nie znam numeru tel. Odpowiedz Link
patysia104 Re: przeprowadzka 25.08.06, 21:42 Ja polecam TRANS DOR, również z Mińska. Szybko i profesjonalnie przewiozą mebelki z miejsa na miejsce i nie są drodzy www.transdor.com.pl/ Osobiście korzystałam z ich usług Odpowiedz Link
aniapij Re: przeprowadzka 25.08.06, 23:13 dzięki bardzo Albert to firma strasznie droga, zaśpiewali nam 1000 zł, a do tej drugiej firmy jutro zadzwonię dzięki jeszcze raz Odpowiedz Link
nie.my Re: przeprowadzka 28.09.06, 12:37 patysia104 napisała: > Ja polecam TRANS DOR, również z Mińska. > Szybko i profesjonalnie przewiozą mebelki z miejsa na miejsce i nie są drodzy > > www.transdor.com.pl/ > Osobiście korzystałam z ich usług -->Ciekawy ma facet sposób kończenia rozmów na mój tekst że się nie dogadamy bo za drogo sobie liczy rozłącza się bez słowa ;-). Czyste chamstwo! Wolałbym aby mnie wyrzucili ze sklepu za spisywanie cen ;-) Nie polecam! Pozdrawiam NieMy Odpowiedz Link
patysia104 Re: przeprowadzka 28.09.06, 18:35 -->Ciekawy ma facet sposób kończenia rozmów na mój tekst że się nie dogadam > y bo > za drogo sobie liczy rozłącza się bez słowa ;-). Czyste chamstwo! Wolałbym aby > mnie wyrzucili ze sklepu za spisywanie cen ;-) > Nie polecam! A to się zdziwiłam, dla nas byli mili ;) a może poprostu sieć Was rozłaczyła? Ostatnio Orange często rozłącza połączenie. Odpowiedz Link
nie.my Re: przeprowadzka 29.09.06, 08:29 patysia104 napisała: > -->Ciekawy ma facet sposób kończenia rozmów na mój tekst że się nie dogada > m > > y bo > > za drogo sobie liczy rozłącza się bez słowa ;-). Czyste chamstwo! Wolałby > m aby > > mnie wyrzucili ze sklepu za spisywanie cen ;-) > > Nie polecam! > > > A to się zdziwiłam, dla nas byli mili ;) a może poprostu sieć Was rozłaczyła? O > statnio Orange często rozłącza połączenie. -->PiS(iory) mają podobną spiskową teorię dziejów. Osobiście nie wierzę w takie zbiegi okoliczności ;-) Pozdrawiam NieMy Aha, korzystając z ogłoszeń ze strony www.minskmaz.com.pl znalazlem firmę, która przewiezie mi sprzęt za 1/5 tego co powyższy pan. Co z tego wyniknie zobaczymy dzisiaj. Odpowiedz Link
nie.my Re: przeprowadzka 29.09.06, 20:41 > Aha, korzystając z ogłoszeń ze strony www.minskmaz.com.pl znalazlem firmę, któr > a > przewiezie mi sprzęt za 1/5 tego co powyższy pan. Co z tego wyniknie zobaczymy > dzisiaj. -->Zobaczyliśmy i stanęło na 160pln ->transport z noszeniem Wawa do MM 2szt sprzętu o wadze odpowiednio 110kg i 250kg. Super niewygodne i cholernie ciężkie. Myśle, że panowie zrobili to dobrze i za uczciwą cenę. Niestety była też skucha czyli poślizg 2h ale jakoś to przebolałem. Dla porównania powiem, że pan chamski chciał 550pln, różnica niebagatelna. Pozdrawiam NieMy Odpowiedz Link
dronka Re: przeprowadzka 29.09.06, 20:51 To podaj namiary na tych ludzi, bo mozliwe, ze tez bede musiala skorzystac z firmy transportowej. Odpowiedz Link
nie.my Re: przeprowadzka 30.09.06, 10:55 dronka napisała: > To podaj namiary na tych ludzi, bo mozliwe, ze tez bede musiala skorzystac z > firmy transportowej. -->Kolesie są z wawy, tel. 505 311 699. Jak się nie sprawdzą to reklamacji nie przyjmuję ;-) Pozdrawiam NieMy Odpowiedz Link
cezaria1 Re: przeprowadzka 29.09.06, 16:46 My kiedys korzystalismy z uslug jednego pana z postoju na koncu ulicy Kazikowskiego (samochod marki Lublin), pan bardzo mily, no i z tego co pamietam to na pewno nie kosztowalo az tak duzo! cez. Odpowiedz Link