Dodaj do ulubionych

Pryszcze:(

22.09.04, 12:07
Cześć!
Jakiś tydzień temu dopadl mnie...i (co gorsza!) nie chce opuścićwink trądzik na czole.
O zgrozo!
Zwykle przed menstruacją miewam niechciane pryszcze, ale jest to zwykle pojedyncze sztuki!! Poza tym znikają w momencie trwania krwawienia (czyli powinny teraz złazić, a nie "namnażać się"sad)
Nie wiem co może być powodem takiego "urodzaju". Jedyne co mi przychodzi do głowy to fakt, że po zmianie diety ogranizm oczyszcza się...
Moze któraś z Was, Dziewczęta zauważyła podobne "skutki" DSB u siebie?
Póki co, pozdrawiam
trwając w rozpaczy
Madziasad
Obserwuj wątek
    • laurka22 Re: Pryszcze:( 22.09.04, 12:14
      Byćmoże to przez dużą ilość białka
    • agator13 Re: Pryszcze:( 22.09.04, 13:00
      Każdy organizm ma prawo różnie reagować. U mnie właśnie jest na odwrót.Nigdy nie
      miałam problemów z trądzikiem nawet w wieku dojrzewania ale od czasu do czasu
      cos sie tam na tej mojej twarzy pojawia.Od czasu kiedy jestem na SB mam naprawdę
      czystą cerę(może za wyjątkiem "tych dni" kiedy pojawiło miśe ze 2-3 malutkie
      krostki).Nie upieram sie przy swoim ale raczej szukałabym przyczyny gdzieś
      indziej- może zmieniłaś jakiś kosmetyk?
    • amourette Re: Pryszcze:( 22.09.04, 21:36
      Wydaje mi się, że to nie po diecie tylko czymś innym .. Niektóre osoby mają
      takie problemy jeśli jedzą dużo ostrych rzeczy albo np ogórków kiszonych ..
      przynajmniej tak słyszałam. Musisz dojśc jakoś po czym masz większy wysyp. U
      mnie ta dieta dziala super na cere, bardzo sie poprawila.
      Powodzenia smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka