margit.b 22.08.06, 14:56 a no własnie za co -a za rewelacyjny przepis schormy-poprostu niebo w gebie zwłaszcza dla tych co kochaja czosnek-zrobiłam pierwszy raz i jestem pod wrazeniem naprawde warto zagladac od czasu do czasu w przepisy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sihaja82 Re: monikinda chciałam podziekować... 22.08.06, 15:01 juz lece patrzec coz to za cudenko!!! DD Odpowiedz Link
margit.b Re: monikinda chciałam podziekować... 22.08.06, 15:03 sihaja super podkurzyłam jeszcze meza bo musiał wyjezdzac zapachem no i hehe nie wytrzymał takie to dobre Odpowiedz Link
sihaja82 Re: monikinda chciałam podziekować... 22.08.06, 15:04 wlasnie sprawdzalam przepis i w domu mam wszystkie skladniki. to bedzie dzis moja kolacja Odpowiedz Link
margit.b Re: monikinda chciałam podziekować... 22.08.06, 15:05 można tym jedzonkiem nieco zaszpanowac hehe Odpowiedz Link
sihaja82 Re: monikinda chciałam podziekować... 22.08.06, 15:15 to moj nowy sposob na faceta - przez zoladek do serca )) niech no ktory tylko przyjdzie na obiad!!! Odpowiedz Link
margit.b Re: monikinda chciałam podziekować... 22.08.06, 15:37 no to wszyscy twoi-ale ty pamietaj wybor doknujesz sama no i bedziesz mogła przebierac zatem powodzenia Odpowiedz Link
monikinda o boze dzieki ;-) 22.08.06, 15:54 ja najbardziej lubie jak mi sie miesko mega przypiecze i chrupie mojemu facetowi ryz do tego gotuje (mozna go z wielka lyzka curry ugotowac i jest zolty - to taaki bajer) a ja zamiast ryzu jem pieczarki. Podsumowujac 1.jestem czosnkowososowo zerna 2.pieczarkozerna 3, szormozerna i moge to jesc na obiad kolacje i sniadanie! Odpowiedz Link
monikinda p.s 22.08.06, 16:01 w ten sposob nie musze jesc kebabow, ani wydawac kasy na zarcie w restauracjach typu sfinks. kiedys jak nei bylam na sb to to mieso wrzucalam do cieplej bulki pita + surowka i mialam taki jak z budki na miescie kebab Odpowiedz Link
margit.b Re: p.s 22.08.06, 16:12 ja mysle zatem że warto zaglądac w przepisy sprawdzone ,nasze i polecać- wiecej osob z tego korzysta i wszyscy mają frajde także to danie smakowało mi ale cisnienia nie wytrzymal maz i dopiero po poł godz załatwił swoje sprawy a wiesz jak z facetami nie kazdemu dogodzi Odpowiedz Link
madzeska1 Re: monikinda chciałam podziekować... 22.08.06, 16:10 Ufff nareszcie go znalazłam!-ten przepis!Jak czytałam,aż ślinka mi pociekła po brodzie i napewno zrobię w najbliższych dniach.Ja dzisiaj będę tworzyć leczo z kabaczka w wersju light.No to narka,zmykam do kuchni. Odpowiedz Link
margit.b Re: monikinda chciałam podziekować... 22.08.06, 16:20 ale fajne grono sie zawiązuje-hehe Odpowiedz Link
monikinda Re: monikinda chciałam podziekować... 22.08.06, 22:58 jeszcze dobre sa koltety z jejek na twardo, leczo paprykowe, no i ciasta - gdzies taki watek o nich zakladalam ale to w 2 fazie w nagrode zrobilam sobie ostatnio zupe krem z brokula i kalafiora i groszku z puszki, wyszedl kolor soczyscie zielony, w smaku ok - oczywiscie czosnek granulowany obowiazkowo- a moj men powiedzial ze wyglada jak ż..i! i na resztce wywaru bo na skrzydelkach robilam mial pomidorowke Odpowiedz Link
madzeska1 Wyszło bombowe!!! 22.08.06, 18:06 Mmmmm,pychotka Właśnie się zajadam moim leczo mniaaam.I jeśli chodzi o jedzenie to na dzisiaj już koniec!Tylko H2o na przemian z herbatką. Odpowiedz Link
sihaja82 wczorajsza shoarma... 23.08.06, 10:17 ...byla pyszna. dziekuje dziewczyny :X duzy buziaczek! Odpowiedz Link