betii85 26.09.06, 09:30 wiem wiem, że w perwszej fazie nie wolno no ale niestety sie pokusilam po tygodniu i moja waga staneła w msc a juz 3 kg miałam mniej myślicie,że to przez te serki?? one bez cukru były i 0% kurcze.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
raszelika Re: serki i jogurty 0%- ZAŁAMKA ;( 26.09.06, 10:06 Beti, nie wiem ile chcesz zrzucic...ale im wiecej kots ma do zrzuceina tym szybciej kilosy lecą w dol..im mniej...tym gorzej je zrzucic... po 2 tyg mozesz schudnac od 4-6 kilo, tak jest w ksiazce, ale poczytaj forum i zobaczysz, ze to bardzo roznie bywa - dziewczyny chydna wiecej a niektore mniej - wlasnie 2-3 kilo. swoją dorgą 3 kilo w tydzien to BARDZO DOBRY WYNIK! wiec bez paniki...waga czasem stoi...ciesz się ze nie skacze w gore!!!! Pooczekaj jeszcze...a zacznie znow spadac...AA pisal, ze serki i jogurty 0% dozwolone, ale tu najwazniejsza jest ilosc wegli ..a tych jogurt nie wiecej niz 2 porcje po 100g dziennie - tak jest we wstpeie do ksiazki kucharskiej Powodzenia! betii85 napisała: > wiem wiem, że w perwszej fazie nie wolno no ale niestety sie pokusilam po > tygodniu i moja waga staneła w msc a juz 3 kg miałam mniej myślicie,że to > przez te serki?? one bez cukru były i 0% kurcze.... Odpowiedz Link
pinos Re: serki i jogurty 0%- ZAŁAMKA ;( 26.09.06, 12:06 Że niby co? Że nie wolno? A skąd sorry ta informacja? Nowe zasady czytałaś? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20960&w=14387218&a=14452657 Odpowiedz Link