bajeczka58
28.07.13, 21:58
Witajcie, czekam na książkę i kropelki. Przeczytałam w necie wszystko co się dało po polsku. Najwięcej informacji znalazłam tutaj, szkoda że forum trochę opustoszało. Mam zbędne 10-12 kg - głównie brzuch i biodra. Boje się, że tak jak i na innych dietach najpierw poleci twarz, biust , potem długo, długo nic i na koniec ewentualnie reszta. Po każdej diecie ( a jestem podobnie jak większość tu piszących weteranką) wyglądam jak zombi :(
Ta dieta daje mi nadzieję, że tym razem będzie inaczej. A jak było u Was z buźkami?
Myślę, że wystartuję w weekend, bo wtedy najłatwiej z "ładowaniem"i mam nadzieję, że do tego czasu moja przesyłka dotrze. Książka jest trudno dostępna, praktycznie tylko w jednym miejscu, widocznie nakład się wyczerpał.Co prawda po lekturze forum jestem tak napakowana informacjami, że chyba i bez niej bym sobie poradziła, ale wiedzy nigdy dosyć.
Ciekawa jestem jak się czujecie po zakończeniu diety- mam na myśli kaludynę, mizię30, niebieskąą4 - byłoby fajnie mieć jakieś wsparcie, zwłaszcza że zdecydowałam się na ta dietę dopiero po tym , jak forum trochę się rozruszało. Na dietę wpadłam w necie już dawno, ale wtedy było za mało dostępnych informacji i odwagi nabrałam dopiero po tym , jak wczytałam się w wasze posty i nabrałam przekonania do skuteczności kropelek homeo ( Pregnylu nie mogłam skołować). Trochę za nie przepłaciłam i żałuję, że nie wybrałam granulek, ale za to książka w jednej przesyłce. Nie wiem jaki wybrać protokół 24 czy 40 , ale myślę, że zadecyduje w trakcie, w zależności od rezultatów. Trochę się rozpisałam( do tej pory czytałam, czytałam, czytałam). Mam nadzieję, że ktoś się odezwie i forum odżyje :)
Pozdrawiam Bajeczka ( 58 - tyle chciałabym osiągnąć ).