Dodaj do ulubionych

przemyślenia dot. II fazy

10.02.07, 09:48
ta faza działa; jestem na dwójce od 14 stycznia i zauważyłam ze chudnę 1 kg
na mniej wiecej 10 dni, mimo ze zdarzają mi się grzeszne dni, ale pojedyncze,
tzn. jednego np. wieczora jem bułkę albo dwie z miodem, banana i jakieś
ciastka, a drugiego wracam normalnie na dwójkę, ale taką z przewagą jedynki,
no i waga spada...a jak u was?
Obserwuj wątek
    • emkaa3 Re: przemyślenia dot. II fazy 10.02.07, 14:16
      Ja mam zamiar przejść na II we wtorek i trochę się boję, bo jakoś nie wierzę,
      że można dalej chudnąć - a jednak u Ciebie działa , napisz jak zaczynałaś
      wprowadzać II od czego zaczęłaś..pozdrawiam
      • gosia152 Re: przemyślenia dot. II fazy 10.02.07, 14:28
        wydaje mi sie że kiedy jestes " na fali" po jedynce to dalej chudniesz, tylko
        musisz dalej ciagnać jedynkę + jedna rzecz z dwojki; czyli chyba zeby było
        bezpiecznie to II faza jest fazą pierwszą wzbogacaną dziennie o jedną nowość,
        np.jabłko albo jogort owocowy, ale najbezpieczniej jedno dziennie;jak
        przesadzisz z nowościami to waga po prostu stanie, mi stanęla na kilka dni, ale
        kontynuowalam dwojke no i zaczeła spadać, nie wracalam do jedynki, chociaż na
        sniadanie jadlam jajecznicę a na wieczor jogurt 0%,czyli w sumie jedynkowo
    • gacusia1 Re: przemyślenia dot. II fazy 10.02.07, 16:35
      Jestem na II od ok 2 tyg i nie mam pojecia jak z waga,ale obwod zmniejsza sie
      pieknie.Nie jem bialego pieczywa.Ale zdarza mi sie skubnac ciasteczko synkowi ,-
      ) albo czekolade gorzka.Czuje sie rewelacyjnie.
    • ragata2 Re: przemyślenia dot. II fazy 10.02.07, 19:39
      ja jestem dopiero 4 dni na dwójce,trochę nagrzeszyłam bo zjadłam całą paczkę
      nestle fitness z jogurtem.(oczywiście nie naraz).kupiłam sobie dzis wagę i
      wskazuje 1,5kg więcej!!Zastanawiam sie czy to wogóle mozliwe?
      • gosia152 Re: przemyślenia dot. II fazy 10.02.07, 20:35
        ja wbrew temu co zaleca się w ksiazce, no i moze trochę niepotrzebnie, przez
        kilkanaście dni ważylam sie rano i wieczorem i zapisywalam wyniki; wieczorem
        zawsze jest ok. kilograma więcej; na wadze elektronicznej
        • ragata2 Re: przemyślenia dot. II fazy 10.02.07, 20:41
          Ja ważę się raz na tydzień i własnie wieczorem,ponieważ nie miałam swojej wagi
          chodziłam do koleżanki.chyba jutro ścisła dieta a od poniedziałku zacznę
          wprowadzać jabłka.tylko boje się że to będzie błędne koło,potem wprowadzę chleb
          waga podskoczy i znów będę wracać na jedynkę
          • gosia152 Re: przemyślenia dot. II fazy 10.02.07, 20:47
            sprobuj przeczekać kilka dni po wprowadzeniu chleba, waga moze i stanie na
            chwilę, ale jesli nie wprowadzisz nic wiecej, albo tego chleba nie będzie za
            duzo, to zacznie spadać; a jeśli nie to będziesz musiała wybrać coś z nizszym
            indeksem
            • ragata2 Re: przemyślenia dot. II fazy 10.02.07, 20:54
              Będę modliła się o to żeby waga stanęłą a nie poszła w górę.Pocieszam sie tym
              że tylko waga wskazuje trochę więcej bo wizualnie nie wydaje mi sie abym
              przytyła.Marzy mi się jakis areobik ,ale samej mi sie nie chce chodzic.póki co
              ćwiczę w domu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka