Dodaj do ulubionych

Obawy... :(

01.04.07, 19:30
Nie wiem jak mam przejść na II fazę, aby nie zniszczyć tego co osiągnęłam w I.
Wiem, że stopniowo i powoli mam dodawać różne produkty, ale i tak się obawiam.
Moja I faza trwała 3 tygodnie i schudłam tylko 3 kg, to naprawdę niewiele... a
mam jeszcze tyle do stracenia. Obawiam się, że na II fazie nie schudnę już
nic, albo niewiele... sad
Obserwuj wątek
    • aniasol Re: Obawy... :( 02.04.07, 15:49
      Może to nie jest dieta dla ciebie? Mi na I ubyło tylko 2 kilo i obecnie sama
      tworzę sobie dietkę. Może spróbuj coś innego, a jeśli nadal chcesz siedzieć na
      SB to zacznij od wprowadzania np. jabłko, po pary dniach może chlebek... Może za
      mało się ruszasz, bo ja na pewno smile powodzenia
      • madziuus Re: Obawy... :( 02.04.07, 16:32
        hmm wiesz co, nie zniechęcaj sie i nie bójsmile wydaje mi się ze jeśli zaczniesz
        sie zdrowo odzywiac, a na tym wlasnie polega SB to nie ma mocnych - organizm
        musi zareagowac :] schudniesz na pewno, nawet jeśli powoli to za to zdrowo :] po
        przejsciu na 2 faze na poczatku mozesz przestac chudnac ale to napewno ruszy..
        :] 3maj sie
        • enigma88 Re: Obawy... :( 02.04.07, 16:56
          Dzięki Wam za wsparcie, pobędę trochę na tej dwójce i zobaczymy smile
          • achran Re: Obawy... :( 03.04.07, 11:37
            widze ze nie ja jedna jestem lekko zdolowana.po przedluzonej pierwszej fazie
            ubylo mi ok 3-4kg.teraz staram sie byc grzeczna (w weekend 2 razy zgrzeszylam
            plus czasem przesadzam ze slodzikiem i orzechami)od tyg cwicze sytsematycznie i
            co?i lipasadbylam juz na tej diecie i efekty byly boskie.a teraz? mam
            dola.staram sie i nicsad jestem niby na fazie 2 ale bardzo ostrej.nie wiem czy
            za duzo jem czy niewlasciwie czy moj organizm broni sie poprostu bo juz mnie
            zna i wie ze ja z dietkami czasem szaleje i chce mnie przetrzymac.tyle ze ja na
            diecie jestem od 27 lutego i nie tego sie spodziewalamsaddziewczyny podbudujcie
            mnie psychicznie bo momentami mam ochote rzucic to w choleresadpozdrawiam beata

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka