Dodaj do ulubionych

płaski brzuch

04.01.08, 20:03
znacie moze jakies sposoby na płaski brzuch> co jesc a czego unikac?. moze
jakies wspomagacze albo jakas fajna dietka. moze ktos zna.....
Obserwuj wątek
    • 2malgosia Re: płaski brzuch 04.01.08, 20:27
      to ze robic brzuszki i inne cwiczenia to wiem ale oprocz tego.....
    • gosik821 Re: płaski brzuch 30.01.08, 19:09
      witam cie Malgosiu jesli chodzi o płaski brzuch to ja słyszałam ze
      właśnie dieta SOUTH BEACH poprawia fałdki na brzuszku.wiec spokojnie
      bierz sie za nia.
      • 2malgosia Re: płaski brzuch 30.01.08, 21:50
        witam zgadza sie ze sb tak dziala tylko ze ja jestem juz chuda, a stosujac diete
        od nowa tzn 1 faze zaczne chudnac wszedzie, aja chce tylko deko splaszczyc
        brzuch , cwid\cze brzuszki ale efekty marne.
        • betty69 Re: płaski brzuch 31.01.08, 12:30
          vacu line. chodze na to, stosujac rownoczesnie diete i wiedze ze
          brzuch mam coraz mniejszy
          • 2malgosia Re: płaski brzuch 31.01.08, 20:19
            to fajnie a mozesz mi napisac cos wiecej? np czy kazdy moze to stosowac i czy
            nie ma zadnych przeciwskazan i w przyblizeniu koszt . dzieki z gory za odp.
          • monikinda vacuu 07.03.08, 14:27
            na ilu spacerkach prozniowych byłaś? dalo ci to cos? u mnie 11
            spacerow 300 zl kosztuje wiec boje sie zaryzykowac .
    • douchee Re: płaski brzuch 07.03.08, 17:39
      Może zainteresuj się zestawem ćwiczeń zwanym 6 Weidera smile Jest to zestaw, który robi się codziennie przez 42 dni (o ile dobrze pamiętam), wraz z upływem czasu zmienia ilość serii oraz powtórzeń w seriach. Ja przetrwałam na tym zaledwie kilka dni, teściowa też, ale była zachwycona i stwierdziła, że jej wystarczy tydzień, żeby brzuch lepiej wyglądał. Ćwiczenia u facetów prowadzą do powstania "kratki" ^^ Wiele info na ten temat oraz schemat znajdziesz w necie smile Poczytaj, może warto smile
      • lil-ka Re: płaski brzuch 12.03.08, 20:07
        na tej diecie brzuch miał stac sie płaski.
        moj jest i byl, ale rano po przebudzeniu po wieczorem jest wiekszy niz był;/
        • lenka666 Re: płaski brzuch 13.03.08, 08:23
          najlepiej popracować nad mięśniami brzucha polecam fitness - ABT - 40 min
          brzuchów daje w kość, ja stosuję dodatkowo serum galenica - płaski brzuch - ale
          efekty widoczne są ponoć dopiero po 14 dniach jeśli zauważę poważne zmiany - dam
          znać
          • lil-ka Re: płaski brzuch 14.03.08, 21:05
            chodze teraz na abt, w sumie nie am tragedii z brzuchem, ale chce popracowac nad
            miesniami.
            Jednka kiedy jadłam "normalnie", nie stosowałam tej diety to tak nie było, ze
            wieczorem miałam balonik.....chociaz dobrze, ze to mnie nie zniecheciło, bo juz
            tak tego nie zauwazam i ogolnie nie jest zlewink
    • shapeandbody Re: płaski brzuch 30.10.08, 13:06
      polecam gorąco trening na Abcoaster, hit w Polsce!
      urzadzenie do szybkiego, skutecznego, miłego treningu wszystkich mięśni brzucha,
      wiecej na www.shapeandbody.eu
      • zlotowka26 6 weidera polecam 30.10.08, 13:24
        Efekty dlugo sie utrzymujasmile
    • shapeandbody płaski brzuch HIT ! abcoasterHIT! 31.10.08, 15:34
      dobrze, ze pojawiło się w końcu w Polsce urządzenie ABCOASTER do bezbolesnego,
      szybkiego i skutecznego treningu mięśni brzucha, dostępne już w studio ciała i
      figury na Bemowie, ul. Pełczyńskiego 30 A
      więcej na www.shapeandbody.eu
    • grzechru Re: płaski brzuch 22.06.20, 14:16
      Jest kilka sposobów na płaski brzuch i wcale niekoniecznie trzeba robić brzuszki.
      1. Dieta - jak najmniej węglowodanów prostych (chleb biały, bułki, słodycze). Zamiast nich kasze, makarony pełnoziarniste)
      2. Kardio - podczas takiego wysiłku spala się tłuszcz. Również z brzucha!
      3. Trening interwałowy - podwyższa tętno, a więc i spalanie tkanki tłuszczowej.

Dlaczego nie brzuszki? Fajnie to jest wyjaśnione tu: kobiecy.pl/najlepsze-cwiczenie-na-brzuch/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka