chatka_ 26.08.04, 10:01 Habi opowiadaj jak bylo? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alex.4 Re: Bella Italia? 27.08.04, 15:15 Bardzo lubię Italię, dlatego niedługo jadę tam na miesiąc czasu...:) Odpowiedz Link Zgłoś
kotwicz69 Re: Bella Italia? 27.08.04, 19:52 Alex; Odbierac sakramenty kaplanskie? Kurcze nic o tym nie pisales ;). kotwicz Odpowiedz Link Zgłoś
saunne Re: Bella Italia? 29.08.04, 16:34 alex.4 napisał: > [...] miesiąc czasu... :-( skoro na miesiąc to nie trzeba dodawać "czasu". Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Bella Italia? 30.08.04, 23:20 saunne napisała: > alex.4 napisał: > > > [...] miesiąc czasu... > > :-( skoro na miesiąc to nie trzeba dodawać "czasu". Zawsze mogło o księżyc chodzić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Bella Italia? 02.09.04, 21:01 habitus napisała: > Chyba się tam wyprowadzę.... A gdzie konkretnie? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Bella Italia? 02.09.04, 21:57 chatka_ napisała: > A gdzie konkretnie? ;))) A choćby do Gabbice Monte... Albo do Urbino... Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Bella Italia? 05.09.04, 14:01 habitus napisała: > chatka_ napisała: > > > A gdzie konkretnie? ;))) > > A choćby do Gabbice Monte... Albo do Urbino... A dlaczego tam? :))) (To moze wyjasnie o co mi od poczatku chodzi: prosze o odpowiedz w od 100 do 200 slowach, zdania maja byc wielokrotnie zlozone, opisy przestrzenne i dzialajace na zmysly... Da sie zrobic? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Bella Italia? 07.09.04, 11:12 chatka_ napisała: > (To moze wyjasnie o co mi od poczatku chodzi: prosze o odpowiedz w od 100 do > 200 slowach, zdania maja byc wielokrotnie zlozone, opisy przestrzenne i > dzialajace na zmysly... Da sie zrobic? :))) No nie da się. Po pierwsze: opisywanie słowami spłyca wspomnienia. Jak mi się "utrzęsie" to może napiszę. Po drugie: mam obecnie finale furioso w związku z nieobecnością urlopową. Za tydzień albo dwa przyjadę do B., pójdziemy do ogródka w Castelu i wszystko Ci opowiem. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Bella Italia? 07.09.04, 14:16 Ja się tak nie bawię! Chyba że opowieści zostaną nagrane na dyktafona a następnie wywieszone na tablicy ogłoszeń TT... Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Bella Italia? 07.09.04, 20:05 ralston napisał: > Ja się tak nie bawię! Chyba że opowieści zostaną nagrane na dyktafona a > następnie wywieszone na tablicy ogłoszeń TT... Po co nagrywac, jak bede w Warszawie to Ci opowiem! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Bella Italia? 08.09.04, 12:07 > Po co nagrywac, jak bede w Warszawie to Ci opowiem! ;))) O, i tak właśnie działa wieść gminna :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Bella Italia? 08.09.04, 12:35 chatka_ napisała: > Po co nagrywac, jak bede w Warszawie to Ci opowiem! ;))) No ładnie - na mnie chcesz zwalić spisywanie tego i publikację? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Bella Italia? 08.09.04, 12:42 ralston napisał: > chatka_ napisała: > > > > Po co nagrywac, jak bede w Warszawie to Ci opowiem! ;))) > > > No ładnie - na mnie chcesz zwalić spisywanie tego i publikację? ;))) Ty to po prostu robisz najlepiej. Taka jest cena doskonałości ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Bella Italia? 08.09.04, 12:55 habitus napisała: > Ty to po prostu robisz najlepiej. Taka jest cena doskonałości ;)) O, nie watpie, ale obawiam sie, ze rezultat moze byc jak w zabawie w gluchy telefon. Ciekawe czy rozpoznasz siebie? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Bella Italia? 08.09.04, 12:56 chatka_ napisała: > habitus napisała: > > > Ty to po prostu robisz najlepiej. Taka jest cena doskonałości ;)) > > O, nie watpie, ale obawiam sie, ze rezultat moze byc jak w zabawie w gluchy > telefon. Ciekawe czy rozpoznasz siebie? :))) Przeciwnie, przeczytam z zainteresowaniem. Może być całkiem coś nowego :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Bella Italia? 08.09.04, 13:06 habitus napisała: > Przeciwnie, przeczytam z zainteresowaniem. Może być całkiem coś > nowego :))))))))) Rals, w razie czego pisz imie Habi czesto i wyraznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Bella Italia? 08.09.04, 14:32 Nic z tego. Nie bedę nic przepisywał. I proszę mnie tu pod włos nie brać... I tak mam zaległości w spisywaniu własnych podróży egzotycznych, np. tych nadbużańskich... Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Bella Italia? 31.08.04, 12:54 jutro zamist marznąć po polsku, bedę w słonecznej italii:) Odpowiedz Link Zgłoś
saunne Re: Bella Italia? 01.09.04, 12:54 alex.4 napisał: > zamist > bedę > italii :-( Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Bella Italia? 02.09.04, 09:41 > czepianie jest malostkowe;) :-)))))))))) I kto to nam głosi.......... Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Bella Italia? 02.09.04, 18:49 ja sie tylko zcepiam w sytuacjach gdy jest to istotne gdy ktos glosi anaukowe poglady, niezgodne z rzeczywistoscia - gdy ktos prezentuje poglady ktore wymagaja korekty, bo sa niezgodne z prawda naukowa:) Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Bella Italia? 02.09.04, 19:27 > ja sie tylko zcepiam w sytuacjach gdy jest to istotne gdy ktos glosi anaukowe > poglady, niezgodne z rzeczywistoscia - gdy ktos prezentuje poglady ktore > wymagaja korekty, bo sa niezgodne z prawda naukowa:) A kto cię upoważnił do tej korekty??? Odpowiedz Link Zgłoś
saunne Re: Bella Italia? 02.09.04, 20:38 alex.4 napisał: > czepianie jest malostkowe;) A czytanie Twoich postów jest coraz bardziej męczące... I nie chodzi mi bynajmniej o ich treść... Błędy ortograficzne, stylistyczne i logiczne są porażające! Obawiam się, że świadczą o Twoim szacunku do czytających... Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Bella Italia? 02.09.04, 21:26 jesli ktos bladzi to nalezy go oswiecic... dlatego prowadze z kilkoma osobami dyskusje... Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Bella Italia? 02.09.04, 21:55 A skąd się bierze takie zezwolenie na oświecanie innych? Odpowiedz Link Zgłoś