pierans 21.01.05, 15:31 www.ratemykitten.com/ratemy/kitten?image=19542 www.ratemykitten.com/ratemy/kitten?image=19541 www.ratemykitten.com/ratemy/kitten?image=145413 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cyber_moose Re: Łoś? 21.01.05, 16:23 bo une to się jeno tak nazywajo, a koty to som, jak w morde jeża, za przeproszeniem Sz.P.M.Załozycielki...Plonczo mi się takie po podwórku (darmozjady, psia mać je!) i czasem Panterka jakiego przygarnie - mientkie serce ma. Po kapusniaku my inaczej wyglądali, tfu! po błocie takim do wychodka za chałupom beieglim, tom nieraz wyrznoł. Az mi sie łopatacz przekrzywił na lewo - gupio teroz wyglądam, panterka sie smieje do rozpuku - chyba smarkaczowi kaze sprzatac, albo drew narabac! Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Łoś? 21.01.05, 16:29 No zdziwiłabym się gdyby Panterka kocich NIE przygarniała. Niedaleko pada kot od Pantery. nawet Ruziowej. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Łoś? 23.01.05, 10:46 www.afunworld.com/animal-pictures/picture-535.htm A to? A widział Łoś Larsona jak do pary Łosióww telefon dzwoni bo "wild is calling"? Firoi masz to może w woich zbiorach? To kto chce tego zzipowanego Larsona na skrzynke? Odpowiedz Link Zgłoś
cyber_moose Re: Łoś? 23.01.05, 11:25 brezly napisał: > A widział Łoś Larsona jak do pary Łosióww telefon dzwoni bo "wild is calling"? > Firoi masz to może w woich zbiorach? nie widział > To kto chce tego zzipowanego Larsona na skrzynke? kce Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Łoś? 23.01.05, 15:19 a to ja też bo mi na pewno ojciec nie prześle Odpowiedz Link Zgłoś
cyber_moose Pinki! 23.01.05, 19:42 przecie tela razy ci mówił, Panterko, że ja nie ojciec jeno prawny opiekun przez sąd ustanowiony, jak Twoja wszeteczna matka uciekła z beżowcempsiajegomać!!! A mnie zostawiła długi i Ciebie, com Cie za szafom po trzech dniach znalazł! Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Pinki! 24.01.05, 07:52 Poszlo na wasze skrzynki, zwierzatka. Potwierdzenia sie domagam. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Pinki! 24.01.05, 09:49 pierans napisała: > Ja Larsona poproszę Sziur. Chwila_moment. Odpowiedz Link Zgłoś
cyber_moose Re: Pinki! 24.01.05, 11:00 listonosz, mimo że pijak przesyłke dostarczył :-))) Odpowiedz Link Zgłoś