stephanie.plum 09.10.23, 15:38 słucham tego i słucham. trochę wiem dlaczego, a trochę jestem zaskoczona, że tak mnie wzięło, że akurat trafiłam na to nagranie. . "𝕺 𝕮𝖔𝖒𝖊, 𝕺 𝕮𝖔𝖒𝖊, 𝕰𝖒𝖒𝖆𝖓𝖚𝖊𝖑" 𝖎𝖓 𝕰𝖓𝖌𝖑𝖎𝖘𝖍 & 𝕳𝖊𝖇𝖗𝖊𝖜 LIVE 𝖎𝖓 𝕵𝖊𝖗𝖚𝖘𝖆𝖑𝖊𝖒 // JOSHUA AARON heard @TheChosenSeries Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stephanie.plum Re: od przedwczoraj 09.10.23, 16:02 piękne, prawda? a te instrumenty, to już w ogóle... no i gdzieś w tle świadomość, że oni są teraz najprawdopodobniej zmobilizowani. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: od przedwczoraj 09.10.23, 16:45 Nie tylko muzycy, zapewne i te tańczące kobiety z widowni też są zmobilizowane. Ale bardzo zły to czas kiedy instrumenty muzyczne trzeba zamienić na karabiny... Pieśń piękna. Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: od przedwczoraj 09.10.23, 16:49 racja. kiedyś, dawno, jako licealiści, zaprzyjaźniliśmy się z młodzieżą z jednego kibucu. bardzo fajni ludzie. wszyscy wiedzieli, że idą do wojska - dziewuchy na 2 lata, chłopaki na 3, czy jakoś tak. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: od przedwczoraj 09.10.23, 17:02 Ja mieszkałam w Izraelu trzy miesiące. Będąc w Jerozolimie mieliśmy hotelik o krok od miejsca tego koncertu. Trudny kraj do mieszkania. Dziewczęta wspominające swoje towarzyszki z wojska, Zwykli ludzie z uszami w radiu podczas zamieszek i niepokojów w miejscowościach w których mieszkają ich rodziny i bliscy, Na poboczach dróg wypalone wraki w miejscach zamachów..A teraz ta masakra. Odpowiedz Link Zgłoś