Gość: jaro Re: Nowy Bond nie umie zmieniać biegów IP: *.olsztyn.mm.pl 04.03.06, 12:12 Ja jako fanatyczny fan Bonda protestuje , Sean Conery na prezydenta. A tak powaznie to ten nowy Bond jest tragiczny , zobaczymy ale nie wiem czy sie do niego przekonam. Pozdrawiam Bondowiczów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schiza Bond jest gites IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 14:42 Ludzie, nie róbcie z siebie takich mózgów. Mogę się założyć, że prawie nikt z was nie potrafi jeździć samochodem z automatyczną skrzynią biegów. Jeśli jest aktorem to od razu musi umieć wszystko, łącznie z dzierganiem, śpiewaniem, jeżdżeniem na wielbłądzie? Ten facet jest spoko. Wreszcie jakiś fajny gościu, a nie przylizane niewiadomo co. Serdecznie podrawiam pana Bonda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarooo i pewnie jest (co teraz modne) pedałem IP: *.spray.net.pl 04.03.06, 15:03 Odpowiedz Link Zgłoś
pslekkl Jaki jest adres tej strony ???? 04.03.06, 16:06 "Na stronie jej autorzy nawołują do bojkotowania nowej części przygód Bonda" Jaki jest adres tej strony? Sam chętnie bym sie tam dopisał. Uwielbien serię filmów z Bondem, ale jak zobaczyłem tego mydłka to odechciało mi się :( Mój przedmówca ma rację - do homo-kowbojów w amerykański kinie dołączy homo-bond. Ciekawe kto w następnej części dostanie rolę chłopca Bonda?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basedow Re: Nowy Bond nie umie zmieniać biegów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.06, 17:04 O matko co za wypłosz!! Taki nowy George Lazenby!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ta-Mara Re: Nowy Bond nie umie zmieniać biegów IP: *.mtx.pl / 83.18.131.* 04.03.06, 19:49 Facet faktycznie ma pecha- złamał ząb (co on próbował pogryźć? Młotek?) i jeszcze wysypka. Tu akurat sam sobie zaszkodził- po co tyle był na słońcu,powinien się jakoś ochraniać. A drapanie się jeszcze by pogorszyło sprawę Odpowiedz Link Zgłoś
absurdello Od czasu jak sobie wyłamał ząb od frontu przy ... 05.03.06, 20:35 próbie manualnej zmiany biegów dostaje wysypki na widok nieautomatycznych skrzyń biegów ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma ja stawiałem, że będzie Clive Owen IP: *.acn.waw.pl 04.03.06, 21:44 Nawet grał rolę niby-bondowską w serii filmów reklamowych bmw - The Driver. Nadawałby się idealnie, moim skromnym zdaniem. Ale cóż... widocznie konieczny był homo-bond. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: typ nie metro nie radzi sobie z samochodem ?? IP: *.acn.waw.pl 05.03.06, 00:17 Typy metroseksualne już tak mają. Następny bond będzie blondynem bez zarostu z bujnymi, długimi włosami i super chłopakiem u boku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bar ba ra Bogusław Linda albo Marek Konrad byli by lepsi... IP: *.acn.waw.pl 05.03.06, 10:04 albo w ostateczności Bruce Willis ;) chyba żeby zrobić rewolucję i zatrudnić Wesley Snipes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YOGI To ma być Bond?!??!?? IP: *.ipt.aol.com 05.03.06, 10:52 To popierdółka, a nie Bond przecież!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: destroyer To jest naprawdę bardzo dobry aktor! IP: *.ols.vectranet.pl 05.03.06, 12:10 Nie ma znaczenia, że nie umie czegoś, że czegoś nie lubi. Jest na tyle dobrym aktorem, że zagra Bonda lepiej niż P.B., który aktorem był dość kiepskim! Odpowiedz Link Zgłoś
mayaka Re: Nowy Bond nie umie zmieniać biegów 05.03.06, 14:15 koniec bond gine rozjechany przez PANDE z bielska bialej Odpowiedz Link Zgłoś
irini Re: Nowy Bond nie umie zmieniać biegów 05.03.06, 18:22 Tak, ale to jest aktor, a nie kierowca. Odpowiedz Link Zgłoś
irini Re: Nowy Bond nie umie zmieniać biegów 05.03.06, 18:23 Owszem, ale gdyby to było kryterium zatrudnienia w roli Bonda, to mogłabym go zagrać również i ja. irenka40.blog.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dosia Re: Nowy Bond nie umie zmieniać biegów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 19:37 Jak możnabyło takiego coś !!!!? wybrać na Bonda? Nie dziwota, że traci zeby i go swędzi w różych miejscach. Po prosu chłopina nie nadaje sie do tej roboty!!! Jak dotąd Roger Moore i Pierce Brosnan byli 'the best' i ich następca niestety ma podwyższoną poprzeczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike Pan Miecio z pędzlem na drabinie to i owszem, ale IP: *.chello.pl 06.03.06, 07:27 BOND??? Odpowiedz Link Zgłoś
annecisko Re: Wielkie zero a nie 007 12.03.06, 10:27 Dzisiaj usłyszałam w telewizji że kobiety stwierdziły iż nowy Bond powinien mieć ksywkę "wielkie zero" a nie 007. :D Zgadzam się w zupełności!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWA Re: Wielkie zero a nie 007 IP: *.CNet2.Gawex.PL 12.03.06, 21:16 A ja i tak uważam, że tylko Sean. Sean Connery. Odpowiedz Link Zgłoś