Dodaj do ulubionych

Nowy Bond nie umie zmieniać biegów

• Gość: jaro Re: Nowy Bond nie umie zmieniać biegów IP: *.olsztyn.mm.pl 04.03.06, 12:12
      Ja jako fanatyczny fan Bonda protestuje , Sean Conery na prezydenta. A tak
      powaznie to ten nowy Bond jest tragiczny , zobaczymy ale nie wiem czy sie do
      niego przekonam. Pozdrawiam Bondowiczów.
      • Gość: Schiza Bond jest gites IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 14:42
        Ludzie, nie róbcie z siebie takich mózgów. Mogę się założyć, że prawie nikt z
        was nie potrafi jeździć samochodem z automatyczną skrzynią biegów. Jeśli jest
        aktorem to od razu musi umieć wszystko, łącznie z dzierganiem, śpiewaniem,
        jeżdżeniem na wielbłądzie? Ten facet jest spoko. Wreszcie jakiś fajny gościu, a
        nie przylizane niewiadomo co.
        Serdecznie podrawiam pana Bonda...
    • Gość: jarooo i pewnie jest (co teraz modne) pedałem IP: *.spray.net.pl 04.03.06, 15:03
    • pslekkl Jaki jest adres tej strony ???? 04.03.06, 16:06
      "Na stronie jej autorzy nawołują do bojkotowania nowej części przygód Bonda"

Jaki jest adres tej strony? Sam chętnie bym sie tam dopisał. Uwielbien serię
      filmów z Bondem, ale jak zobaczyłem tego mydłka to odechciało mi się :( Mój
      przedmówca ma rację - do homo-kowbojów w amerykański kinie dołączy homo-bond.
      Ciekawe kto w następnej części dostanie rolę chłopca Bonda?...
    • Gość: Basedow Re: Nowy Bond nie umie zmieniać biegów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.06, 17:04
      O matko co za wypłosz!! Taki nowy George Lazenby!!
    • Gość: Ta-Mara Re: Nowy Bond nie umie zmieniać biegów IP: *.mtx.pl / 83.18.131.* 04.03.06, 19:49
      Facet faktycznie ma pecha- złamał ząb (co on próbował pogryźć? Młotek?) i
      jeszcze wysypka. Tu akurat sam sobie zaszkodził- po co tyle był na
      słońcu,powinien się jakoś ochraniać. A drapanie się jeszcze by pogorszyło sprawę
      • absurdello Od czasu jak sobie wyłamał ząb od frontu przy ... 05.03.06, 20:35
        próbie manualnej zmiany biegów dostaje wysypki na widok nieautomatycznych
        skrzyń biegów !
    • Gość: ma ja stawiałem, że będzie Clive Owen IP: *.acn.waw.pl 04.03.06, 21:44
      Nawet grał rolę niby-bondowską w serii filmów reklamowych bmw - The Driver. Nadawałby się idealnie, moim skromnym zdaniem. Ale cóż... widocznie konieczny był homo-bond.
      • Gość: typ nie metro nie radzi sobie z samochodem ?? IP: *.acn.waw.pl 05.03.06, 00:17
        Typy metroseksualne już tak mają. Następny bond będzie blondynem bez zarostu z
        bujnymi, długimi włosami i super chłopakiem u boku.
    • Gość: bar ba ra Bogusław Linda albo Marek Konrad byli by lepsi... IP: *.acn.waw.pl 05.03.06, 10:04
      albo w ostateczności Bruce Willis ;)
      chyba żeby zrobić rewolucję i zatrudnić Wesley Snipes
    • Gość: YOGI To ma być Bond?!??!?? IP: *.ipt.aol.com 05.03.06, 10:52
      To popierdółka, a nie Bond przecież!!!
    • Gość: destroyer To jest naprawdę bardzo dobry aktor! IP: *.ols.vectranet.pl 05.03.06, 12:10
      Nie ma znaczenia, że nie umie czegoś, że czegoś nie lubi. Jest na tyle dobrym aktorem, że zagra Bonda lepiej niż P.B., który aktorem był dość kiepskim!
    • mayaka Re: Nowy Bond nie umie zmieniać biegów 05.03.06, 14:15
      koniec bond gine rozjechany przez PANDE z bielska bialej
    • barbara.rabarbar Kto mu zmienia pieluszki na planie? 05.03.06, 14:33
    • irini Re: Nowy Bond nie umie zmieniać biegów 05.03.06, 18:22
      Tak, ale to jest aktor, a nie kierowca.
    • irini Re: Nowy Bond nie umie zmieniać biegów 05.03.06, 18:23
      Owszem, ale gdyby to było kryterium zatrudnienia w roli Bonda, to mogłabym go
      zagrać również i ja.

irenka40.blog.onet.pl
    • Gość: dosia Re: Nowy Bond nie umie zmieniać biegów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 19:37
      Jak możnabyło takiego coś !!!!? wybrać na Bonda? Nie dziwota, że traci zeby i
      go swędzi w różych miejscach. Po prosu chłopina nie nadaje sie do tej roboty!!!
      Jak dotąd Roger Moore i Pierce Brosnan byli 'the best' i ich następca niestety
      ma podwyższoną poprzeczkę.
    • srulek.maly Bosze co za lewar!skąd on sie urwał? 05.03.06, 23:28
      ;-)
    • Gość: Mike Pan Miecio z pędzlem na drabinie to i owszem, ale IP: *.chello.pl 06.03.06, 07:27
      BOND???
    • annecisko Re: Wielkie zero a nie 007 12.03.06, 10:27
      Dzisiaj usłyszałam w telewizji że kobiety stwierdziły iż nowy Bond powinien
      mieć ksywkę "wielkie zero" a nie 007. :D Zgadzam się w zupełności!!
      • Gość: EWA Re: Wielkie zero a nie 007 IP: *.CNet2.Gawex.PL 12.03.06, 21:16
        A ja i tak uważam, że tylko Sean. Sean Connery.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka