Gość: zrozpaczony Re: Doda rzuciła Majdana IP: *.ztpnet.pl 13.11.06, 16:59 NIEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!! RADZIUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!! NIE RÓB NAM TEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;-))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zimna Krowa Doda rzuciła Majdana IP: *.chello.pl 13.11.06, 17:31 Nie spodziewałam się, że Gazeta Wyborcza będzie publikować teksty z Faktu... czy naprawdę aż tak upada, że łapie się nawet badziewnych informacji z najgorszego brukowca??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roger Doda rzuciła Majdana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 17:38 Nigdy nie sądziłem że GW upadnie tak nisko zeby publikowac ploty na dodatek nieprawdziwe z najgorszego polskiego szmatławca, o tempora o mores, i to ma byc gazeta polskiej inteligencji..smiechu warte Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zatara Ale ty jestes durny, podobnie jak ta krowa wyzej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 18:44 Nie czytasz zadnej wyborczej. Jestes na jednym z trzech najwiekszych polskich portali, gazeta.pl. W dziale "deser" przeznaczonym wlasnie dla takich wesolych, lekkich bzdur. A adres wyborczej to www.gazetawyborcza.pl jesli jestes za glupi zeby samemu go znalezc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Re: Ale ty jestes durny zatara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 18:57 Dodzie stać na normalnego faceta a nie takiego ....... ciakawe dlaczego ona z nim w ogóle zaczynała wiadomo było od samego początku że to nie na dłuższą mete taka ślicznotka może mieć kogo będzie chciała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x wybiorcza gazeta inteligencji? hihihihihihihi IP: *.crowley.pl 13.11.06, 20:06 w zalozeniu tak ale to bylo w 1989roku!!!:))) Nie zartujmy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Doda rzuciła Majdana IP: *.ghnet.pl 13.11.06, 17:42 może Majdan zmądrzał.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Doda rzuciła Majdana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 18:05 Radek. Ja też jestem wolna. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Doda rzuciła Majdana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 18:27 dobrze że wkońcu go rzuciła super laseczka z taki kaszalotem on do niej nie pasował stać ją na kogoś lepszego bo wiadomo że jest ładna zgrabna rozrywkowa i ma duzy talent. Odpowiedz Link Zgłoś
nikkisix1 Doda rzuciła Majdana 13.11.06, 18:42 Majdan to ten polityk ze Szczecina, ale ta Doda to kto? Odpowiedz Link Zgłoś
patman Uuuuuuu....... Jakie to smutne.......... ,`/ 13.11.06, 18:42 buahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o w morde!! Re: Doda rzuciła Majdana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 19:06 Niedawno w gazecie była poruszająca wiadomość że Mucha zostawiła Wojewódzkiego czy na odwrót a teraz to:)))) "Fakt" ma groźną konkurencję na rynku:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf No to będzie trzeba usunąć tatuaże z ręki :) IP: *.allegro.pl 13.11.06, 19:14 j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robuś Doda rzuciła Majdana IP: *.echostar.pl 13.11.06, 19:35 Tylko kto był Dejwidem a kto Wiktorią Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Doda rzuciła Majdana 13.11.06, 20:13 Mam to w dupie! Że też, poważna Gazeta, wypisuje takie bzdury!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Doda rzuciła Majdana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 22:51 to nie jest poważna gazeta, tylko portal dla tzw. "inteligentnych" wyborców PO. Odpowiedz Link Zgłoś
axermann [...] 13.11.06, 20:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dodek Re: Doda rzuciła Majdana IP: *.chello.pl 13.11.06, 20:19 Radziu!!! Jestem wolny!!!! Dodek Odpowiedz Link Zgłoś
christoph4 [...] 13.11.06, 20:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
blazej123 Doda rzuciła Majdana 13.11.06, 20:49 a ja chcialbym zobaczyc dode bez make-up :) ciekaw jestem czy wtedy wygladala by rownie apetycznie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: britta Re: Doda rzuciła Majdana IP: 62.69.202.* 13.11.06, 21:02 Owszem, w rzeczywistosci wyglada duzo lepiej niz na szklanym ekranie. Z bliska widac, ze to mloda kobieta, a nie wytapetowane pudlo. Jest bardzo szczupla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Re: Doda rzuciła Majdana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 21:04 blazej123 napisał: > a ja chcialbym zobaczyc dode bez make-up :) ciekaw jestem czy wtedy wygladala b> y rownie apetycznie...> Figurę ma b.ładną a jesli chodzi o make-up to nie każda osoba w dobrze zrobionym makijazu wygląda ładnie więc chyba szukasz dziury w całym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iceman1 Re: Doda rzuciła Majdana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 21:26 A widziałeś jej obrzydliwe plastikowe cycki? Pokazuje je przez chwilę na teledysku (chyba) -Dżaga czy jakoś tak. Widać, że chirurg który wszywał silikonowe implanty nie bardzo umiał to zrobić; paskudne po prostu. Nie to co wielkie i naturalne cycki ...Ewy Sonnet oczywiście! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Doda rzuciła Majdana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 21:32 Ewa Sonet to ma cycki jak krowa która urodziła a Dodzi piersi to co innego prawdziwe piękno nie porównuj Dodzi do Ewy Sonet bo to 2 różne osoby a Dodzia ma najpiekniejszy głos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uburama Doda z Mandaryną założą zespół Mamu IP: *.acn.waw.pl 13.11.06, 21:26 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iceman1 Re: Doda z Mandaryną założą zespół Mamu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 21:32 Z Piotrem Rubikiem stworzyli by piękną parę; on też taki blondasek -mniam (nie to co Ewa Sonnet). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iceman1 Doda i Piotr Rubik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 21:35 dwa blondaski z tej samej branży muzyki rozrywkowej. I niech mówią, że to nie jest miłość!!! Jakże piękną kobietą była matka Generalisimussa Stalina;prawie jak Ewa Sonnet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsc Re: Doda rzuciła Majdana IP: *.chello.pl 13.11.06, 21:51 doda, ja tez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Doda rzuciła Majdana IP: *.cust.tele2.at 13.11.06, 22:05 doda nie jest normalnym człowiekiem........sama nie wie czego che Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kicia Re: Doda rzuciła Majdana IP: *.aster.net.pl 13.11.06, 22:54 Pustak(Doda) została w końcu sama-Majdan zmądrzał?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Doda rzuciła Majdana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 22:57 a do czego jej potrzebny taki stary fiutek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tevie Re: Doda rzuciła Majdana IP: *.lublin.mm.pl 13.11.06, 23:38 taaaaaa Majdan jadł za dużo czekoladek ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Doda rzuciła Majdana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 23:42 Dode stać na fajnego gościa kawalera a nie żonatego Majdana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żigolo Dodi mam Lexusa ,duże serce i IQ150 . Cum on IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 23:46 bejbe . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Mąż myśli o założeniu rodziny IP: *.chello.pl 13.11.06, 23:53 masło maślane. O czym myśli mąż Dody? Wg redaktora - o założeniu rodziny, jakiej? może zastępczej? Odpowiedz Link Zgłoś
dre6 Doda rzuciła Majdana. Czy Majdan rzucil Dode? 13.11.06, 23:53 Kogo to, qrwa, tak naprawde obchodzi? Oboje sa z plastiku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha Doda rzuciła Majdana IP: *.chello.pl 14.11.06, 03:12 Kretynko ostan sie tam gdzie byłąś. Twój facet też kretyn ale widać nie az taki.. porównanie słuszne. Ten sam poziom co para dupków z nad Tamizy, tyle , że chyba jednojęzycznych o zgrozo.! Jesteście sibie warci. Przerób sobie 5 razy biust i 7 usta. bedzie okey. rozumku sie nie da. niestey, ech.:)))) Odpowiedz Link Zgłoś