Dodaj do ulubionych

Doda rzuciła Majdana

• Gość: zrozpaczony Re: Doda rzuciła Majdana IP: *.ztpnet.pl 13.11.06, 16:59
      NIEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!

RADZIUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!

NIE RÓB NAM TEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

;-)))))))))))))))))))))))))))))))))
    • Gość: Zimna Krowa Doda rzuciła Majdana IP: *.chello.pl 13.11.06, 17:31

Nie spodziewałam się, że Gazeta Wyborcza będzie publikować teksty z Faktu...
      czy naprawdę aż tak upada, że łapie się nawet badziewnych informacji z
      najgorszego brukowca???
    • Gość: roger Doda rzuciła Majdana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 17:38
      Nigdy nie sądziłem że GW upadnie tak nisko zeby publikowac ploty na dodatek
      nieprawdziwe z najgorszego polskiego szmatławca, o tempora o mores, i to ma byc
      gazeta polskiej inteligencji..smiechu warte
      • Gość: zatara Ale ty jestes durny, podobnie jak ta krowa wyzej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 18:44
        Nie czytasz zadnej wyborczej. Jestes na jednym z trzech najwiekszych polskich portali, gazeta.pl. W dziale "deser" przeznaczonym wlasnie dla takich wesolych, lekkich bzdur.
        A adres wyborczej to www.gazetawyborcza.pl jesli jestes za glupi zeby samemu go znalezc.
        • Gość: emka Re: Ale ty jestes durny zatara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 18:57
          Dodzie stać na normalnego faceta a nie takiego .......
          ciakawe dlaczego ona z nim w ogóle zaczynała wiadomo było od samego początku
          że to nie na dłuższą mete taka ślicznotka może mieć kogo będzie chciała.
      • Gość: x wybiorcza gazeta inteligencji? hihihihihihihi IP: *.crowley.pl 13.11.06, 20:06
        w zalozeniu tak ale to bylo w 1989roku!!!:)))

Nie zartujmy!!!
    • Gość: m Doda rzuciła Majdana IP: *.ghnet.pl 13.11.06, 17:42
      może Majdan zmądrzał..
    • Gość: Dorota Doda rzuciła Majdana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 18:05
      Radek. Ja też jestem wolna. :)
      • Gość: M Re: Doda rzuciła Majdana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 18:27
        dobrze że wkońcu go rzuciła super laseczka z taki kaszalotem
        on do niej nie pasował stać ją na kogoś lepszego bo wiadomo że jest ładna
        zgrabna rozrywkowa i ma duzy talent.

• nikkisix1 Doda rzuciła Majdana 13.11.06, 18:42
      Majdan to ten polityk ze Szczecina, ale ta Doda to kto?
    • patman Uuuuuuu....... Jakie to smutne.......... ,`/ 13.11.06, 18:42
      buahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah
    • Gość: o w morde!! Re: Doda rzuciła Majdana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 19:06
      Niedawno w gazecie była poruszająca wiadomość że Mucha zostawiła Wojewódzkiego czy na odwrót a teraz to:)))) "Fakt" ma groźną konkurencję na rynku:))
    • Gość: Raf No to będzie trzeba usunąć tatuaże z ręki :) IP: *.allegro.pl 13.11.06, 19:14
      j.w.
    • Gość: Robuś Doda rzuciła Majdana IP: *.echostar.pl 13.11.06, 19:35
      Tylko kto był Dejwidem a kto Wiktorią
    • michalparadowski Doda rzuciła Majdana 13.11.06, 20:13
      Mam to w dupie! Że też, poważna Gazeta, wypisuje takie bzdury!!
      • Gość: mk Re: Doda rzuciła Majdana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 22:51
        to nie jest poważna gazeta, tylko portal dla tzw. "inteligentnych" wyborców PO.
    • axermann [...] 13.11.06, 20:14
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Dodek Re: Doda rzuciła Majdana IP: *.chello.pl 13.11.06, 20:19
      Radziu!!! Jestem wolny!!!!
      Dodek
    • christoph4 [...] 13.11.06, 20:21
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • blazej123 Doda rzuciła Majdana 13.11.06, 20:49
      a ja chcialbym zobaczyc dode bez make-up :) ciekaw jestem czy wtedy wygladala by rownie apetycznie...
      • Gość: britta Re: Doda rzuciła Majdana IP: 62.69.202.* 13.11.06, 21:02
        Owszem, w rzeczywistosci wyglada duzo lepiej niz na szklanym ekranie. Z bliska
        widac, ze to mloda kobieta, a nie wytapetowane pudlo. Jest bardzo szczupla.
      • Gość: emka Re: Doda rzuciła Majdana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 21:04
        blazej123 napisał:
        > a ja chcialbym zobaczyc dode bez make-up :) ciekaw jestem czy wtedy wygladala
        b> y rownie apetycznie...>

Figurę ma b.ładną a jesli chodzi o make-up to nie każda osoba
        w dobrze zrobionym makijazu wygląda ładnie więc chyba szukasz dziury w całym
        • Gość: Iceman1 Re: Doda rzuciła Majdana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 21:26
          A widziałeś jej obrzydliwe plastikowe cycki? Pokazuje je przez chwilę na
          teledysku (chyba) -Dżaga czy jakoś tak. Widać, że chirurg który wszywał
          silikonowe implanty nie bardzo umiał to zrobić; paskudne po prostu. Nie to co
          wielkie i naturalne cycki ...Ewy Sonnet oczywiście!
          • Gość: M Re: Doda rzuciła Majdana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 21:32
            Ewa Sonet to ma cycki jak krowa która urodziła
            a Dodzi piersi to co innego prawdziwe piękno
            nie porównuj Dodzi do Ewy Sonet bo to 2 różne osoby a Dodzia
            ma najpiekniejszy głos
    • Gość: uburama Doda z Mandaryną założą zespół Mamu IP: *.acn.waw.pl 13.11.06, 21:26
      • Gość: Iceman1 Re: Doda z Mandaryną założą zespół Mamu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 21:32
        Z Piotrem Rubikiem stworzyli by piękną parę; on też taki blondasek -mniam (nie
        to co Ewa Sonnet).
    • Gość: Iceman1 Doda i Piotr Rubik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 21:35
      dwa blondaski z tej samej branży muzyki rozrywkowej. I niech mówią, że to nie
      jest miłość!!!
      Jakże piękną kobietą była matka Generalisimussa Stalina;prawie jak Ewa Sonnet
    • Gość: dsc Re: Doda rzuciła Majdana IP: *.chello.pl 13.11.06, 21:51
      doda, ja tez.
    • Gość: aga Doda rzuciła Majdana IP: *.cust.tele2.at 13.11.06, 22:05
      doda nie jest normalnym człowiekiem........sama nie wie czego che
    • Gość: Kicia Re: Doda rzuciła Majdana IP: *.aster.net.pl 13.11.06, 22:54
      Pustak(Doda) została w końcu sama-Majdan zmądrzał??
      • Gość: M Re: Doda rzuciła Majdana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 22:57
        a do czego jej potrzebny taki stary fiutek
    • Gość: tevie Re: Doda rzuciła Majdana IP: *.lublin.mm.pl 13.11.06, 23:38
      taaaaaa Majdan jadł za dużo czekoladek ;-)
      • Gość: M Re: Doda rzuciła Majdana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 23:42
        Dode stać na fajnego gościa kawalera a nie żonatego Majdana
    • Gość: żigolo Dodi mam Lexusa ,duże serce i IQ150 . Cum on IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 23:46
      bejbe .
    • Gość: gość Mąż myśli o założeniu rodziny IP: *.chello.pl 13.11.06, 23:53
      masło maślane. O czym myśli mąż Dody? Wg redaktora - o założeniu rodziny,
      jakiej? może zastępczej?
    • dre6 Doda rzuciła Majdana. Czy Majdan rzucil Dode? 13.11.06, 23:53
      Kogo to, qrwa, tak naprawde obchodzi? Oboje sa z plastiku.
    • Gość: hahaha Doda rzuciła Majdana IP: *.chello.pl 14.11.06, 03:12
      Kretynko ostan sie tam gdzie byłąś. Twój facet też kretyn ale widać nie az
      taki.. porównanie słuszne. Ten sam poziom co para dupków z nad Tamizy, tyle ,
      że chyba jednojęzycznych o zgrozo.! Jesteście sibie warci. Przerób sobie 5 razy
      biust i 7 usta. bedzie okey. rozumku sie nie da. niestey, ech.:))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka