Gość: pankasztelan "Lubelski Full" przebojem youtube IP: *.dyn.optonline.net 22.01.07, 04:56 Trzeba przyznac ze niezle badziewie, smialo moze sie lansowac zaraz za Ich Troje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burmistrz "Lubelski Full" przebojem youtube IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 08:45 Troszkę WIEDZY GAZETO!!! To nie jest utwór "zespołu discopolowego". Jeszcze w latach 80-tych ten utwór napisał i wykonywał rockowy zespół z Rzeszowa, o ile pamiętam WAŃKA-WSTAŃKA, (ale głowy nie dam sobie obciąć). Ja nie pamiętam nazwy, ale dziennikarz powinien trochę poszukać. Odpowiedz Link Zgłoś
beata_sta "Lubelski Full" przebojem youtube 22.01.07, 08:55 "Mimo ze przebój jest wyjątkowo spokojny..."Ty chyba głuchy jestes człowieku,albo wcale nie słuchałeś tej piosenki, skoro tak piszesz heheh.To co dla ciebie jest niespokojne? Odłącz się wreszcie od tego empeczy ;-P Teraz wg mnie dużo gorzej śpiewają a lansuje się je na gwiazdy,np panią"jaaak maaagnez"Jusis. Ale cóż, jacy słuchacze,takie piosenczyny.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirr Re: "Lubelski Full" przebojem youtube IP: 148.81.192.* 22.01.07, 16:30 odpowiedziała beata kozidrak - bo to chyba ona występuje w lub. fullu!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aas "Lubelski Full" przebojem youtube IP: 148.81.192.* 22.01.07, 12:52 ale lublin to wiocha kresowe powietrze nie sprzyja myśleniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirr "Lubelski Full" przebojem youtube IP: 148.81.192.* 22.01.07, 16:27 lublin totally cresovia shit town Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www!!!!! "Lubelski Full" przebojem youtube IP: 148.81.192.* 22.01.07, 18:55 teraz lublyn kultura z kresów na topie + kozidrak i senator Buda suflera polo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karlik z familoka Re: "Lubelski Full" przebojem youtube IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 18:59 Przecież to taki Piotr Rubik, tyle że sprzed kilku lat. Ta sama klasa, ten sam kicz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbych "Lubelski Full" przebojem youtube IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 23:48 chyba słoń nadepnął autorowi artykułu na ucho... partię basową słychać aż miło :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość "Lubelski Full" przebojem youtube IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.07, 13:11 Popularność tego utworu przelała czarę kryzysu w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jpn "Lubelski Full" przebojem youtube IP: *.244.149.142.ostrow2.tnp.PL 12.02.07, 08:30 fany deledysk a ta pani jak dynamicznie tanczy. ma ladny glos..............:) Odpowiedz Link Zgłoś
viltharis Re: "Lubelski Full" przebojem youtube 14.04.07, 22:57 Ja też mam takie dziwne wrażenie. :D :D Niemniej tarzałem się po podłodze wraz z resztą rodziny. :D Zna kto może nazwisko tego geniusza co to grając na basie potrafi nie wydać z niego żadnego dźwięku, a swym opanowaniem przewyższa nawet najwyższych kapłanów Shaolin? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emcia! Re: "Lubelski Full" przebojem youtube IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 18:36 Gul gul gul lubelski fulll! jami! a potem zdechł...a to pech! świetna pioseneczka! wpada w ucho Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ranz100 plagiat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 09:40 www.wrzuta.pl/audio/jyxU1jjDEN/lubelski_full_plagiat_nico_gomez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwiazdafotka Re: "Lubelski Full" przebojem youtube IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.08, 02:28 gwiazda na fotka.pl za free! sprawdź http//gwiazdafotka.republika.pl/ PROGRAMY I PORADNIKI DO FOTKA.PL tylko na gwiazdafotka.republika.pl/ Strona powstała specjalnie dla Was, byście mogli korzystać z programów i poradników do fotki. Tutaj zawsze wszystko znajdziecie, czego potrzebujecie! Odpowiedz Link Zgłoś
gromek0 maxi pancerni 09.05.08, 15:43 a co powiecie na to www.wyhacz.pl/Wyhacz/1,88542,5190053,Maxigra__czy_najglupsza_reklama_w_historii_jest_nielegalna_.html to dopiero niezły kicz Odpowiedz Link Zgłoś
acha_ja Re: maxi pancerni 09.05.08, 16:12 Nooo jak się będę bardzoooooooooooo nudziła to zrobię w wolnym czasie lepszy masterpiece :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLEG Re: maxi pancerni IP: *.gnupg.org 09.05.08, 16:39 NIE DA SIE UKRYC TANDETA Odpowiedz Link Zgłoś
fumfel5 Re: maxi pancerni 29.05.08, 14:02 moze o to im chodzilo od samego poczatku, niby kicz ale jest duze zainteresowanie no i sama sprzedaza wyprzedzili slynna viagre a to juz cos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hospodar lubelski full IP: *.tvk.torun.pl 06.08.08, 20:39 ja bym to określił raczej arcydziełem polskiej muzyki psychodelicznej, początkowy fragment tekstu to cudny surrealizm, absurdalny humor godny Borisa Viana. Wokal też jest bardzo ciekawy, nadaje utworowi wręcz tripowy posmak, do tego transowy rytm i mamy frapujące zjawisko, którego według mnie wcale nie da się jednoznacznie zaklasyfikować, hehe. Odpowiedz Link Zgłoś