Dodaj do ulubionych

Aria sprzedawcy telefonów wzruszyła miliony Bry...

• Gość: Ola Bravo!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 19:07
      Bravo. Taki widać skromny facet ale ma wspanialy talent!
    • Gość: anka Aria sprzedawcy telefonów wzruszyła miliony Bry... IP: *.p.lodz.pl 13.06.07, 19:11
      no to im pokazał ,Dla mnie bomba!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: A.W. TALENT skromnego człowieka !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.07, 19:12
      Wspaniały głos-samorodny talent !!!! Gratulacje!!! Dziękujemy !!!!
    • Gość: allow śpiew IP: 212.191.172.* 13.06.07, 19:14
      Nie znam się na operze, ale mam wrażenie, że facet zaśpiewał nieźle
      • Gość: don vito Re: Przecież to ustawka... IP: *.adsl.inetia.pl 13.06.07, 19:17
        Pięknie śpiewał.
        Ale nie robi się takich programów bez przygotowania...
      • Gość: Kuna Gość wymiata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.07, 19:52
        trzeba mieć talent żeby tak zaśpiewać i wzruszyć tylu ludzi, gość jest naprawdę
        niezły Respect
    • Gość: joanna skromnosc IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 13.06.07, 19:18
      cos wspanialego widziec ludzi skromnych z tak wielkim talentem i pokora do
      zycia. podziwiam. wzruszylam sie do lez, podbnie i moja siostra.
    • Gość: Alex Paul IP: *.bredband.comhem.se 13.06.07, 19:19
      BRAWOOOO!BRAWOOOO! BAWOOOO! SZOK!
    • Gość: ivulspirit mocne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 19:22
      mocne... wszyscy się spodziewali że zaśpiewa jak Kaczyński hymn, a tu taki numer....
      • Gość: Łukasz Re: mocne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 19:39
        poryczalem sie...
    • krawiec6661 Fajny kolo 13.06.07, 19:22
      Taki utalentowany a skromny i sympatyczny.
    • Gość: YouzeQ To jakiś marketingowy szwindel? IP: *.tsi.tychy.pl 13.06.07, 19:23
      Taki głos można osiągnąć wieloma latami ćwiczeń pod okiem fachowców. Trudno
      uwierzyć, że taki głos mógłby mieć jakiś sprzedawca telefonów...
      • Gość: adaśko Re: To jakiś marketingowy szwindel? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.07, 19:29
        Spokojnie to tylko TV ;)
        Don't wanna close my eyes i niektóre ujęcia aż narzucają taką interpretację.
        Oczywiście szacunek dla gościa bo fajnie śpiewa.
        • Gość: YouzeQ Tymniemniej brawa dla wykonawcy IP: *.tsi.tychy.pl 13.06.07, 19:32
          bez względu na to czy jest śpiewakiem czy też nie
        • Gość: prof spokojnie, montarz był po :) goscie wiedzą IP: *.ghnet.pl 13.06.07, 19:32
          jak zmontować materiał
          • Gość: tzetze chyba Mon Tage? IP: *.chello.pl 15.06.07, 00:56
            Mon Tage - jabcok ktorego naduzyles dzis
        • ticz8 Re: To jakiś marketingowy szwindel? 16.06.07, 21:38
          Kolejny Twój przykład na to jak jesteś zamknięty : Nie przyszło Ci do głowy ze
          te wstawki, ujęcia były zmontowane już po tym Idolu i dla podkreślenia
          wielkości jego wykonania dodali te efekty. Co też nie jest do końca złe bo i
          sama stacja będzie mogła się w przyszłości poszczycić ze wyprodukowała tenora..
          nie wspominając o pieniądzach przy tym...Dlaczego tak negujemy komercję kiedy
          sami w niej bardzo aktywnie
          uczestniczymy. Bez znaczenia świadomie czy też nie. Sztuką chyba jest przyznać
          się niż być hipokrytą !
    • Gość: tak Rosnie drugi Pavarotti IP: *.aster.pl 13.06.07, 19:29
      on jest slodki.
      • flamengista nie no bez przesady 13.06.07, 21:42
        Właśnie dla porównania posłuchałem Luciano i jest "drobna" różnica.

Niemniej był świetny i powinien się tym zająć profesjonalnie.
    • Gość: luke Niebywałe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.07, 19:31
      myślałem początkowo, że to jakiś fotomontaż z podłóżonym głosem jakiegoś
      śpiewaka operowego
    • Gość: fixmeamartini Szok! IP: *.chello.pl 13.06.07, 19:34
      mi też szczęka opadła. taki domorosły talent. niesamowite. wspaniały wokal!
    • Gość: jo.pit SZOK miałem dreszcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 19:35
      O kurde szok miałem dreszcze
    • anmi8 piekne 13.06.07, 19:37
      BRAWO, to było piekne po prostu.
    • 45-ka all the best Paul..future is yours~! 13.06.07, 19:37
    • Gość: Ironiczna cudowne IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 13.06.07, 19:39
      To było wspaniałe.!!! nie spodziewałam się czegoś tak niesamowitego. Jestem pod
      wielkim wrażniem... wzruszyłam się
    • Gość: . Niesamowite IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 19:43
      Życzę mu wspaniałej kariery i spełnienia marzeń :)
    • Gość: cham na kolanach Pojechal ich wszystkich ! IP: *.wh-syrlin.uni-ulm.de 13.06.07, 19:44
      Wszyscy z zadowoleniem czekali tylko na to, aby buchnac smiechem jak gosciu
      rzucil w tlum slowo OPERA ! A tu sruuuuuuu....... :))))Mnie tez rozwalil :))
    • Gość: nastolatka Aria sprzedawcy telefonów wzruszyła miliony Bry... IP: *.pro-internet.pl 13.06.07, 19:46
      jak to zobaczyłam to naprawde chciałao mi się płakać.On śpiewał tak pięknie
    • Gość: eve lepsze od oryginału?!!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 19:49
      cos niesamowitego!!! szczena mi opadła!!! sama nie wiem kiedy oczy zaszły mi
      łzami!!! SUPER !!!
    • Gość: marek Brawo! Ma gość talent i samozaparcie. Serdecznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 19:49
      życzę mu powodzenia!!!
    • Gość: camel_3d no szok....po prostu..szok... IP: 81.19.200.* 13.06.07, 19:49
      scielo mi..i szczeka tezmi opadla..na sama podloge..
    • Gość: misio bardzo dobry występ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.06.07, 19:51
      cóż...głos rewelacyjny, wszystko ładnie pięknie, szok i zamierzony efekt na
      widzach...tak znamy to chociażby z polityki ;P

Swoją drogą też jestem nieco osłuchany w tej operze i muszę powiedzieć, że drugi
      fragment (około 2:40 na wideo) mógł być zaśpiewany lepiej - był zaśpiewany
      lepiej na kilku płytach jakie posiadam. Albo koleś tego nie wyreżyserował i
      naprawdę ma talent, albo też chciał być bardziej realistyczny, albo też
      przestraszył się tego wzruszenia ;)

W każdym razie taka sensacja to bardzo pozytywny akcent wśród wszechobecnych
      skandali. Brawo! na takie sensacje warto poświęcić moment zamiast zastanawiać
      się, czy taka doda nie złamała paznokcia, co z pewnością odnotuje Fakt -
      'potwierdzamy nieprawdę' :P:P
    • Gość: a zachwycona jestem IP: 84.138.69.* 13.06.07, 19:55
      pieknie..
    • weronikabulicz Aria sprzedawcy telefonów wzruszyła miliony Bry... 13.06.07, 19:55
      fantastyczne, cos pieknego, porazajace i sliczne:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka