kasia_bzdeta_wons 19.07.07, 23:59 krem do tortu dla Immanueli. kurde dużo go musi byc bo do srodka tego ciacha planuję zmiescić keanu revsa. spodoba jej się? w szafie chowam w razie cu willisa brusa. ale cicho sza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mateuszwierzbicki a tu życzenia :) 20.07.07, 00:06 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=33778&w=66195411 Odpowiedz Link Zgłoś
szubad Re: ucieram 20.07.07, 00:10 kasia_bzdeta_wons napisał: > krem do tortu dla Immanueli. kurde dużo go musi byc bo do srodka tego ciacha pl > anuję zmiescić keanu revsa. spodoba jej się? w szafie chowam w razie cu willisa > brusa. ale cicho sza i wyskoczy połnagi ze środka trzymając się kurczowo liany jak tarzan? :-) wszystkiego najlepszego Pani Immanuelo! żeby wszystko było peace of tort, z górki znaczy i z wiatrem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
szubad Re: ucieram 20.07.07, 00:26 prezent, do tego tortu :-) www.youtube.com/watch?v=N0zzRbm2ALU&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: ucieram 20.07.07, 08:38 O!Zesz!! Dzis naszej IMmy urodziny? JUz Biegnie Deep z Willisem niesąc kwiecie z tej przyczyny. Za nimi z tortem pomyka Kasia Wons W karnawały chwilami wpadajac pląs Brezly drapie sie po czole i poemat pisze (w mozole) Wykrzykujac : Ja chromole! Jak oddac Imanueli zalety nie wiem,nie wiem, niestety A Milefiori z Dakotą gna z miasta P. (piechotą) by zyczyc Immie sto lat Teraz rymowalby sie Mat, ktory tez wniesc chce wkład wiec przybył z szampanem i zyczeniami, i juz o switu tupta pod Immy drzwiami. Pan Olek zas w miescie w Krakowie Mickiewiczu na rynku o Imce opowie: - Koleś, spadaj z piedestału Imma wchodzi.Juz!Nim dostane szału! Lira korbowa machnie liryka A Cordi tez tu pomyka z zyczeniami i calusami Kanuk suowa nie powie tylko machnie puosta aż siedniesz z zachwytu i JanKran cucic cie bedzie z chwilowego niebytu. My zas z Szubadką Mila pani dzis wypijemy zdrowko kochanej pani I ten wierszyk dajemy w dani oddajac sie grafo mani. No, moze nie mam duzego kaca ale tylko taki udalo mi sie! Zyj i wierszykuj nam lat Sto , kochana Immo! Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_bzdeta_wons Re: ucieram 20.07.07, 09:06 <słychać chrapanie> ALE, ALE PANIE MATRIXIE BUDZIMY SIĘ, NIE SPIMY W TORCIE!!!! no dobrze to teraz przypomnimy sobie piosenkę - taki polski hapi berzdej- pamietasz? STO LAT... trochę fałszywie pan zaczął ale jeszcze raz STO LAT, STO LAT, NIECH ZYJE ZYJE NAM bardzo ładnie- A PAN PANIE WILLISIE TEZ SIE BUDZI W SZAFIE, BEDZIE PAN MRUCZAŁ SEKCJĘ BASOWĄ. BEEEZ DYSKUSJI!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cordatatilia Re: ucieram 20.07.07, 09:33 smokami rzucam i ze śpiewem na uztach wkraczam tanecznym krokiem w rytmie Lambady (bioderka same ósemki krencou) Pani Imko, 100 lat twórczego dziania!!!!! Limeryków wprost bez liku jak z rękawa, świeżej kawy z rana z dzbana, towarzyszy dziania i listowania umiłowania wszystkiego naj naj naj!!! w realu i wirtualu Ja Panią aj law ju;))) C. Ps. czy imprezka bendzie w socjalnym czy we świetlycy..? Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: ucieram 20.07.07, 10:12 Proponuje plener.. by Willis nie dal nogi do szaffy. Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: ucieram 20.07.07, 10:21 Pani Immko, oby rycerz Amtury codziennie rzucał kwiaty do Pani stóp! Najlepsiejsze i najserdeczniejsze życzenia spełnienia _wszystkiego_! Sto lat! Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela o matko kochana! 20.07.07, 11:15 wzruszyłam sie. Naprawdę. To było cudne. Dziękuję wszystkim razem i każdemu z osobna. Jesteście kochani. Na imprezę zapraszam na gardenaquaparty, tzn. nad nasz staw świeżą wodą napełniony. Stroje kąpielowe obowiązkowe, Panowie, ponadto proszę założyć muszki. PS. Kasiu, a mogę zamienić tego Keanu na Kurta Russela, z czasów, gdy uciekał z Nowego Jorku? Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: o matko kochana! 20.07.07, 11:35 noo jak to nie, no czemu nie, no dlaczego nie? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: o matko kochana! 20.07.07, 11:47 nie ma to jak konkretna odpowiedź! Mat, masz maila :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: o matko kochana! 20.07.07, 11:57 w krótkich, żołnierskich słowach :) Odpowiedziałem :) Odpowiedz Link Zgłoś
lira_korbowa Re: o matko kochana! 20.07.07, 12:11 O cna Immanuelo! Komukolwiek Ciebie los szczęśliwy dał poznać, ten jakoby w niebie jasnem się czuje. Przeto w dniu tym uroczystym połączmy nasze głosy w jeden chór przeczysty, cnoty Immanueli sławiąc bez ustanku, czy to w skwarze południa, czy to o poranku, czy w wieczór jasny, cichy, rozjarzon gwiazdami. Niechaj Immanuela zawsze bedzie z nami! Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: o matko kochana! 20.07.07, 12:20 Liro, mówiłam Ci już, że Cię kocham? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
lira_korbowa :-)))))) 20.07.07, 12:32 oraz, niestety - :-((( Bo prezenciku nie będzie - durna gazetowa poczta oszukańczo melduje, jakoby plik był za duży.... :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: :-)))))) 20.07.07, 12:40 Oj, Liro :-(((. Ten serwer gazetowy jest gupi! Odpowiedz Link Zgłoś
lira_korbowa Spróbowałam drania oszukać ;-) 20.07.07, 13:39 Sprawdź, czy doszło (i co). Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Spróbowałam drania oszukać ;-) 20.07.07, 16:45 Oj doszło, doszło, i to jak doszło! Dziękuję! A była Pani, Pani Liro na wystawie Bertranda na Plantach, lat temu parę? Odpowiedz Link Zgłoś
lira_korbowa Re: Spróbowałam drania oszukać ;-) 20.07.07, 17:25 Jasne że była. Poniekąd nawet bywała, w drodze do przędzalni. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_bzdeta_wons Re: o matko kochana! 20.07.07, 15:23 immanuela napisała: > PS. Kasiu, a mogę zamienić tego Keanu na Kurta Russela, z czasów, gdy uciekał z > Nowego Jorku? nie wiem czy uda mi się cofnąć czas by tak wyglądał, ale na pewno nie nauczę go tak szybko spiewać "sto lat". przyprowadzę więc Kurta na garden party.w sumie to dobrze bo Revsa na party wezmę ja :D. napracował sie biedak w tym torcie, niech sie rozerwie ps:na deser jest ciągle willis w szafie :) Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela znaczy Keanu, Kasiu jest w Twoim typie 20.07.07, 16:54 a mimo wszystko chciałeś mi go odstąpić? Ach! Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_bzdeta_wons Re: znaczy Keanu, Kasiu jest w Twoim typie 20.07.07, 19:03 taaaak, sam bym go w torcie chciał znaleść więc do Twojego włożyłem same smakołyki :) ale jest jeszcze Bruce w szafie- on chyba najbardziej mi leży. ps: oj obaj są i jak bym nie musiał wybierać, a przecież nie muszę, bo Twój jest Kurt, to ta konfiguracja mi się podoba- Keanu na imprezę a pozniej Bruce z szafy :D Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: znaczy Keanu, Kasiu jest w Twoim typie 20.07.07, 19:20 a kiedy masz urodziny? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_bzdeta_wons Re: znaczy Keanu, Kasiu jest w Twoim typie 20.07.07, 19:35 31.10 ale jeszcze trzy razy zdązysz zapomnieć :) w razie czego jest na Liscie. a jakby Cię z Listy wyrzucili (ups;) ) to jest jeszcze w gasofni :) tym czasem baw się Immo to Twój dzień. wszystkiego dobrego :* Odpowiedz Link Zgłoś
olo53 Re: ucieram 20.07.07, 22:58 favola fui gran tempo, onde sovente, kurde mole Odpowiedz Link Zgłoś
olo53 Re: ucieram 20.07.07, 15:28 Dla Immanueli fragment Petrarki który tez urodzil się 20 lipca. Voi ch'ascoltate in rime sparse il suono di quei sospiri ond'io nudriva 'l core in sul mio primo giovenile errore quand'era in parte altr'uom da quel ch'i' sono, del vario stile in ch'io piango et ragiono 5 fra le vane speranze e 'l van dolore, ove sia chi per prova intenda amore, spero trovar pietà, nonché perdono. Ma ben veggio or sì come al popol tutto favola fui gran tempo, onde sovente 10 di me medesmo meco mi vergogno; et del mio vaneggiar vergogna è 'l frutto, e 'l pentersi, e 'l conoscer chiaramente che quanto piace al mondo è breve sogno. Ech, gdybym znal wloski Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: ucieram 20.07.07, 16:49 świadoma praw, a nawet obowiązków, będę musiała teraz sonety do Laurentego napisać? Że też musiał się tego samego urodzić! Zgroza! Bo ja tylko ody i epopeje umiem pisać, oraz opowiadania erotyczne! ;-))) Dzięki, Olu, wywołany z lasu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
olo53 Re: ucieram 20.07.07, 23:43 Co do opowiadan erotycznych to moge, sie przydac, sa dziwne Odpowiedz Link Zgłoś
olo53 Re: ucieram 21.07.07, 00:43 Pisz, piszesz pieknie, masz talent, kumpelki ci zazdroszcza, faceci tez, Przyjedz do Krakowa, moze nie od razu na Adasia ale tablice Ci sie wmuruje,' tu spala z Olem' Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: ucieram 21.07.07, 02:09 Zalapalam sie na kawalek tortu i Kurta ? Pani Imko kochana ja tak na koncu ale nie mniej serdecznie szeroko ramiona rozposcieram do uscisku i wielu szczesliiwych lat dziania zycze. Kran Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: ucieram 21.07.07, 07:12 Ale Immo Kurtek troche tlusty jest... Ja bym optowala za Deppem bo to kawal aktora . Czuje,ze pan Olek cie tak wystraszyl ze łukiem Krakow bedziesz omijala. Wlasnie do mnie dotarlo, ze piedestal to chyba od francuskiego -pied -stopy i stał.Czy moze sie myle? W kazdym razie lezenie na Piedestale to nie to. Pod piedestalem niejeden..czy u stop. Odpowiedz Link Zgłoś
szubad Re: ucieram 21.07.07, 08:09 apple pie de stal - stalowa szarotka. upieczona przez Stalowe Magnolie. Państwo sobie upiłują po kawałku Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: ucieram 23.07.07, 13:53 jan.kran napisała: > Zalapalam sie na kawalek tortu i Kurta ? > Pani Imko kochana ja tak na koncu ale nie mniej serdecznie szeroko ramiona > rozposcieram do uscisku i wielu szczesliiwych lat dziania zycze. > Kran no, dzięki, Pani Jano, z przyjemnością w Pani ramiona wpadam, z tortu schowanego w lodówce solidny kawał Pani odkrawam, ale Kurta to ani kawałka Pani nie dam! ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: ucieram 23.07.07, 13:44 olo53 napisał: > Pisz, piszesz pieknie, masz talent, kumpelki ci zazdroszcza, faceci tez, > Przyjedz do Krakowa, moze nie od razu na Adasia ale tablice Ci sie wmuruje,' > tu spala z Olem' Olu, fcale nie muszę przyjeżdżać do Krakowa, ale Adasia, to rzeczywiście szerokim łukiem będę... Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Pani Myszo! 23.07.07, 13:57 ale mi o takiego Kurta chodzi: http://images.google.com/imgres?imgurl=http://www.wideo.com.pl/ftp/10/106/%255B20074%255D_dvd_ucieczka_z_nowego_jorku.jpg&imgrefurl=http://www.wideo.com.pl/index.php%3Fpid%3D11216%26cid%3D80&h=289&w=205&sz=15&hl=pl&start=2&um=1&tbnid=9WgFB5swlcj9lM:&tbnh=115&tbnw=82&prev=/images%3Fq%3Ducieczka%2Bz%2Bnowego%2Bjorku%26svnum%3D10%26um%3D1%26hl%3Dpl%26lr%3D%26sa%3DN Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela sorki za głupi link powyżej 23.07.07, 14:04 mnie o takiego Kurta chodzi: www.film.org.pl/images/ny/15636.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela czasami człowiek musi, inaczej się udusi! 25.07.07, 18:37 i ja muszę się pochwalić jakie piękne życzenia dostałam! Autor: immanuela Data: 20.07.07, 11:22 Dziś Immanuela z Łodzi urodziny sobie obchodzi i pyta od niechcenia czy złożą jej życzenia starzy, a nawet młodzi? Autor: salamandra222 Data: 20.07.07, 11:31 Dzisiaj poetka, Imma z Łodzi imieniny ponoć obchodzi. Składam Jej tu życzenia: Zdrowia i powodzenia, zawsze niech w czasie aktu dochodzi. Immanuelo Szanowna i Prześwietna - wszystkiego naj, naj, naj! :-))) Autor: obrobka_skrawaniem Data: 20.07.07, 17:25 Marzy Imma pod Kazaniem jakie prezenty dostanie. Może coś ładnego i oryginalnego, a potem będzie dmuchanie. Autor: Gość: Kurrara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Data: 20.07.07, 21:32 Jedną taką pod Dobrym znam Miastem KANTUJąCą okropnie niewiastę. Bo obchodzi co roku urodziny swe wokół i w dodatku wciąż 18! Immanuelo de Kant, sto lat i weny jeszcze dłużej! Buziaki- Kurrara :-))) Autor: eilean_donan Data: 22.07.07, 06:55 Pewnej damie, nomen omen - z Łodzi zepsuł w drodze się samochodzik. Gdy wraz na poboczu stali, tir - z kierowcą - w nich przywalił, mruknął:"sorry", a ona: "nie szkodzi". Ogromnie się Immo cieszę, że jestem świadkiem Twych wskrzeszeń, choć rzadko, co rok, w urodziny, działasz jak łyk dopaminy. Wszystkiego dobrego - e_d. Autor: Gość: Ruta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Data: 23.07.07, 10:09 Jesień, lato, wiosna czy zima niech się smutek Immy nie ima, się dołączam do życzeń weny bez ograniczeń przed, po i na urodzinach. Odpowiedz Link Zgłoś