millefiori Re: Koraliku koralowy, natchnieniem jesteś natchn 18.08.08, 07:04 Piekna i dluga wstazka w mereżki :) Odpowiedz Link Zgłoś
ostatni_koralik hafty haftować 18.08.08, 09:35 hafciarki pp. Greta i Immanuela nocą poczęły, koralik, ledwie kilka swoich śladów zostawił:) Odpowiedz Link Zgłoś
ostatni_koralik bębny były na dzień dobry 18.08.08, 23:14 trąbka ciszę będzie trąbić!:) Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Dobranoc 18.08.08, 23:33 Pamietajmy jednak,ze jesli chcemy,aby nasze senne marzenia staly sie rzeczywistoscia,musimy sie najpierw obudzic. Odpowiedz Link Zgłoś
ostatni_koralik dzień dobry! 19.08.08, 16:57 tak, ale, spełnione marzenia nie są już chyba marzeniami, tylko rzeczywistą rzeczywistością? www.youtube.com/watch?v=PJa2385Bb7A&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
greta.garbon Re: dzień dobry! 19.08.08, 17:45 i słuszna racja to jest. Dzień dobry Koraliku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
greta.garbon Nie tak blyskotliwe jak IMM, ale poparte anegdotką 20.08.08, 20:13 snobizm snobistyczny lub szpaner szpanerski Dwóch moich znajomych wychodząc gdziekolwiek bądź, do torby wkładają rakiety tenisowe tak, by uchwyt sterczał z tyłu w górę, trochę lekko ukośnie. Paradują z tym balastem do upadłego a ja do tej pory nie wiem, czy potrafią grać w tenisa. Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela bok Boccaccia 20.08.08, 20:25 przypomniały mi się grzebienie noszone przez niektórych panów w tylnej kieszeni dżinsów. Też wystawały do góry i ukośnie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Nieuchronnosc anachronicznosci 21.08.08, 20:48 PS.A swoja droga, co z to Odri? Odpowiedz Link Zgłoś
greta.garbon Re: Nieuchronnosc anachronicznosci 21.08.08, 20:56 I tu się z Panem nie zgodzę, panie Brezly. Nie co do Odri, bo Ją trzeba odszukać koniecznie, ale co do anachroniczności. Uważam, że już dla niej miejsce się nie znajdzie w tym galopującym świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
ostatni_koralik brzmii jak masło maślane ale... 21.08.08, 21:42 zieleń bywa, nie zawsze zielona, czasem jak szafir, jest szafirowa Odpowiedz Link Zgłoś
ostatni_koralik Re: a co z psem? 21.08.08, 21:49 mój wiosną odszedł sobie w zaświaty:( brązowiak brązowaty Odpowiedz Link Zgłoś