felikasa 25.03.04, 23:12 czy Katarzyny są zarozumiałe, dumne, niedostępne, pociągające ... na właśnie??? a inne imiona? czy imię ma wpływ na charakter? czy istnieje w ogóle jakiś związek? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Richelieu* Re: imię Katarzyna? IP: 217.98.107.* 25.03.04, 23:15 noo, słucham, słucham a Richelieu jak wpływa na charakter? a żółte spodnie w różowe kropki noszone w poniedziałki, śropdy i piątki jak wpływają na charakter? Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: imię Katarzyna? 25.03.04, 23:20 Tu tzreba rozważyć sprawę czwartku, wtorku i łykendu... Swoją drogą nożyce:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: imię Katarzyna? 25.03.04, 23:18 Nie ma wpływu ani związku, jednak się je często przypisuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: imię Katarzyna? IP: 217.98.107.* 25.03.04, 23:23 no bo jak by nie było jestem zarozumiała, dumna, pociągająca, oo pociągająca zwłaszcza i co tam jeszcze było też jestem Odpowiedz Link Zgłoś
kardiolog Re: imię Katarzyna? 26.03.04, 09:58 Gość portalu: Richelieu* napisał(a): > no bo jak by nie było jestem zarozumiała, dumna, pociągająca, oo pociągająca > zwłaszcza i co tam jeszcze było też jestem Richelieu ..to Ty tez masz na imie Katarzyna...? Czy moge zadac osobiste pytanie? Czy masz moze dlugie wlosy lub tez zapuszczasz na takowe...? Pytam, bo wszystkie Kasie jakie znam maja dlugie wlosy... Katarzyny, Kasie , Kasienki i Kasciury pozdrawiam. kardiolog Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: imię Katarzyna? IP: 217.98.107.* 26.03.04, 21:22 mam włosy długości do łopateków i na tym polega właśnie nie socjologiczność oceniających, że z przesłanek wyciągają zupełnie nie wynikające z nich wnioski, a tylko związane z nimi standardowy przykład czym większy pożar tym więcej wozów strażackich, rozumując tak jak z imionami wyjdzie nam, że czym więcej wozów strażackich tym większy pożar, a więc gdyby było mniej wozów to i pożar byłby mniejszy. Oczywisty debilizm, ale że ma przełożenie na imiona np, albo, że wszystkie rude to fałszywe. coś się pomydliło ludziom Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: imię Katarzyna? 26.03.04, 23:52 Richelieu: >mam włosy długości do łopateków A czemu pisała, że do samej ziemi, a? Czyli prawda, że wszystkie rude fałszywe:P :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: imię Katarzyna? IP: 217.98.107.* 27.03.04, 00:24 o rrude? rrude są piękne zwłaszcza czworonożne a do ziemi mam włosy, gdy się położę;) Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: imię Katarzyna? 27.03.04, 01:11 Oj, piękne, masz rację! Popatrz tylko tu:))) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=631&w=10079845 Ale kiedy leżysz, mogą przydepnąć:P Odpowiedz Link Zgłoś
aretha04 Re: imię Katarzyna? 27.03.04, 07:39 Gość portalu: Richelieu* napisał(a): > no bo jak by nie było jestem zarozumiała, dumna, pociągająca, oo pociągająca > zwłaszcza i co tam jeszcze było też jestem a pamiętasz ten wierszyk? Spotkał katar Katarzynę Katarzyna pod pieżynę, Sprowadzono wnet doktora itd,itd..... :))))) ps. tak prywatnie, to Kaśki są fajne, tylko troche narwane:D A. Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: imię Katarzyna? 27.03.04, 10:48 Witaj:) Nie powinnas wstawać zbyt wcześnie, bo Ci "pieżyny" wychodzą:P Pozdrowienia wczesnoporanne MM ps. Dlatego właśnie pisałem, że "pociągająca nosem":)))) Odpowiedz Link Zgłoś
aretha04 Re: imię Katarzyna? 27.03.04, 15:27 m.malone napisał: > Witaj:) > > Nie powinnas wstawać zbyt wcześnie, bo Ci "pieżyny" wychodzą:P > Pozdrowienia wczesnoporanne > MM > ps. Dlatego właśnie pisałem, że "pociągająca nosem":)))) > :((((o rany!!!! ale mi wstyd, aż zapłoniłam się po czubki uszu :((((( na pocieszenie mnie, mogłeś lepiej dokończyć zwrotkę, niestety, zapomniałam, i znowu wstyd:(( Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: imię Katarzyna? 27.03.04, 22:38 Nie mogłem zakończyć, bo mam sklerozę, a moja wnusia już takich rzeczy nie czytuje:))) Odpowiedz Link Zgłoś
aretha04 Re: imię Katarzyna? 28.03.04, 18:49 m.malone napisał: > Nie mogłem zakończyć, bo mam sklerozę, a moja wnusia już takich rzeczy nie > czytuje:))) dzięki o PANIE, że ona ( skleroza )nie tylko mnie dopadła :))))) A. Odpowiedz Link Zgłoś
j_ar Re: imię Katarzyna? 26.03.04, 09:21 alez m.malone, no cos ty, jak to nie ma wplywu? czy to znaczy,. ze rowniez uklad gwiazd, numerologia, czarne koty, zuczki, zbite lustra, wrozenie z reki, z fusow, z wosku, z kosci, z kart, voodoo - to tez dopowiadanie sobie?..ech.. a ja tak w to wierzylem ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.malone Re: imię Katarzyna? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 26.03.04, 10:21 W nic nie wierzę Jar...No prawie w nic. Żadne koty, szkło itd. No chyba, że przejdzie mi drogę zakonnica! Wtedy stoję nawet na zielonym i czekam aż ktoś inny pojedzie. Narażam się na mandat. Wolę to niż stłuczkę:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
j_ar Re: imię Katarzyna? 26.03.04, 12:12 no ja jeszcze wierze w hydraulika..nie, zaraz..w kominiarza mialo byc, szukam wtedy zakonnice w okularach albo ksiedza w podwiazkach..i po zlym uroku juz:) Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: imię Katarzyna? 26.03.04, 23:56 Hydraulik czy kominiarz albo i xiądz (nawet w podwiązkach) dziecko może zrobić! Jar, Ty się szczeż:) Odpowiedz Link Zgłoś
felikasa Re: imię Katarzyna? 25.03.04, 23:22 > czy Katarzyny są zarozumiałe, dumne, niedostępne, pociągające ... > na właśnie??? > a inne imiona? czy imię ma wpływ na charakter? czy istnieje w ogóle jakiś > związek? może powiecie coś na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: imię Katarzyna? IP: 217.98.107.* 25.03.04, 23:25 cały czas mówimy, e, mówię, że to bzdura, wymysł leni, którym znudziło się dłubanie w nosie i wyrywanie skrzydełek muchom przylepionym do mucholepu zawieszonego nad kuchennym stołem Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: imię Katarzyna? 25.03.04, 23:42 a skad ten wniosek na temat Kas? (bardzo lubie Katarzynki;) pozdr.cossa Odpowiedz Link Zgłoś
felikasa Re: imię Katarzyna? 25.03.04, 23:44 czy zdarza się, że kiedy usłyszymy jakieś imię, to już jakbyśmy trochę poznali tą osobę, a potem najwyżej obalamy mit, albo okazuje się, że jednak mieliśmy rację może to uprzedzenia, które czasem nie są tylko uprzedzeniami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roxi Re: imię Katarzyna? IP: *.telkom-ipnet.co.za 26.03.04, 13:58 Mi Kaska to zawsze kojarzy sie z biegami Odpowiedz Link Zgłoś
qw5 W szczęście do imion 26.03.04, 16:46 a raczej osób o określonym imieniu, to zaczynam wierzyć. Wiecznie mnie prześladuje imię Robert. Już nie powiem, czym się jedno z tych prześladowań skończyło. Tak więc pozdrawiam przy okazji Robertów:)) A i jeszcze faceci w kręconych włosach, których nota bene nie lubię u mężczyzn. Nie wiem do diabła co jest, ale tak jest. Co do imienia Kasia, nie mam żadnych skojarzeń, nawet nie kojarzy mi się z biegami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: W szczęście do imion IP: *.zim.citynet.pl / 80.51.253.* 26.03.04, 20:58 Ala ma kota, a Kaski mają szcęscie i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
witch-witch Re: imię Katarzyna? 27.03.04, 15:13 Nie ma zadnego zwiazku miedzy imieniem a osobowoscia. Choc wielu wierzy w sile imienia. Odpowiedz Link Zgłoś