Gość: Kinga 25 lat Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.04, 13:00 26.O5 04 prosiłam aby Filip do mnie wrócił i żebyśmy już zawsze byli razem, niestety on zachowuje się jak nagroda w konkursie i mam mu dać czas do zastanowienia, więc może by tak przyspieszyć życzenie 6- mcy mineło w pażdzierniku pozrawiam Cię rybko Kinga Odpowiedz Link Zgłoś
pupilka1 Re: Spelniam wszystkie zyczenia 20.11.04, 14:32 Czytam i czytam te posty z nadzieją,że ta złota rybka jest prawdziwa, ale to znów jakiś pic na wodę. Twoje odpowiedzi to bzdety w typie" szczęście jest w nas", "myśl pozytywnie a wszystko będzie dobrze", "tylko od nas samych zależy nasze szczęście".Jestem optymistką , patrzę na świat przes różowe okulary,ale jakoś te moje marzenia się nie spełniają, a nie są wcale takie wygórowane.Co ty na to,złota rybko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asystentka rybki pupilko!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 16:03 Rybka jest najprawdziwsza w swiecie!!! sama jestes pic i nie wiesz, o czym marzyc ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.ny325.east.verizon.net 20.11.04, 18:03 pupilka1 napisała: Twoje odpowiedzi to bzdety w typie" szczęście jest w nas... To jest najwieksza madrosc w wszechswiecie. Jezeli uznasz to za prawde, Twoje zycie sie zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asystentka rybki Jestes piekniejsza niz niebo i morze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 16:06 Kiedy sie kocha trzeba odjechac Rzuc swoja zone rzuc swoje dziecko Rzuc przyjaciela rzuc przyjaciolke Porzuc kochanke porzuc kochanka Kiedy sie kocha trzeba odjechac Swiat pelen jest Murzynow i Murzynek Kobiet mezczyzn mezczyzn kobiet Spojrz na te piekne sklepy Na tego dorozkarza tego mezczyzne Na te kobiete tego dorozkarza I wszystkie piekne towary do sprzedania Jest powietrze jest wiatr Gory woda niebo ziemia Dzieci zwierzeta Rosliny i wegiel ziemny Naucz sie sprzedawac kupowac odprzedawac Naucz sie dawac brac i dawac Kiedy sie kocha musi sie umiec Spiewac biegac jesc gwizdac I trzeba nauczyc sie pracowac Kiedy się kocha trzeba odjechac Nie poplakuj gdy sie usmiechasz Nic kryj sie wsrod dwojga piersi Odetchnij ruszaj wyjedz odejdz Kapie sie i patrze Widze znajome usta Reke noge oko Kapie sie i patrze Jest jeszcze z nami caly swiat Zycie pelne zdumiewajacych rzeczy Wychodze z apteki Zszedlem prosto z wagi Waze moje 80 kilo Kocham cie /Blaise Cendrars/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.ny325.east.verizon.net 20.11.04, 18:07 Gość portalu: Kinga 25 lat napisał(a): > 26.O5 04 prosiłam aby Filip do mnie wrócił i żebyśmy już zawsze byli razem, > niestety on zachowuje się jak nagroda w konkursie i mam mu dać czas do > zastanowienia, więc może by tak przyspieszyć życzenie 6- mcy mineło w > pażdzierniku > > pozrawiam Cię rybko > Kinga Myslisz, ze Twoja prosba wazniejsza jest niz prosba Filipa? Odpowiedz Link Zgłoś
jacekkowalczykds Re: Spelniam wszystkie zyczenia 03.10.18, 19:03 chciała bym dostać taką przepiękną długa sukienka www.navona.pl/pl/p/501718-dluga-sukienka-wieczorowa/463 Odpowiedz Link Zgłoś
herakles-one Re: Spelniam wszystkie zyczenia 03.10.18, 19:48 Dobrze, że podałaś link jak ta sukienka ma wyglądać, bo gdybyś nie określiła dokładnie, to mogłabyś się rozczarować. Tak, jak taki jeden, co bardzo nie lubi psychologów. Też prosił:" Złota Rybko koledzy się ze mnie śmieją, że mam małego. Bardzo Cię proszę spraw bym miał aż do ziemi." Rybka przyjęła życzenie - zagrzmiało, błysnęło i gdy się ocknął- patrzy i widzi, że ma trzycentymetrowe nogi. Odpowiedz Link Zgłoś
kod_matrixa Re: Spelniam wszystkie zyczenia 04.10.18, 09:41 herakles chyba cię nieco wyobraźnia poniosła i sobie trochę schlebiasz, pisząc, że ludzie nie lubią psychologów, a w tym i ciebie. Co najwyżej możecie trochę irytować ludzi swoją niekumatowatością i to wszystko. Ja nawet lubię cię cycu. :) Odpowiedz Link Zgłoś
herakles-one Re: Spelniam wszystkie zyczenia 04.10.18, 18:44 Ach to Ty byłeś u tej Złotej Rybki z tym życzeniem. Terapeutę też tak lubiłeś jak mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
herakles-one Re: Spelniam wszystkie zyczenia 04.10.18, 19:10 Terapeutkę miało być. Odpowiedz Link Zgłoś
maryx1 Re: Spelniam wszystkie zyczenia 20.11.04, 15:55 Juz nigdy nie chce byc sama :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asystentka rybki Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 16:04 maryx1 napisała: > Juz nigdy nie chce byc sama :( przeciez wcale nie jestes! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.ny325.east.verizon.net 20.11.04, 18:04 maryx1 napisała: > Juz nigdy nie chce byc sama :( To straszne o co prosisz, przemysl jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś
maryx1 Re: Spelniam wszystkie zyczenia 25.11.04, 15:45 Dziękuję Złota Rybko - wrócił do mnie facet a to połowa sukcesu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samotna Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 20:16 po pierwsze chcę KOCHAĆ po drugie być KOCHANĄ po trzecie nie żyć SAMOTNIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.04, 20:19 poprosze o 150 tysiecy. pilnie potrzebuje na mieszkanie. mam nadzieje, ze rybko spelnisz moja malenka prosbe. z gory dziekuje. dla ulatwienia dodam, ze puscilam dzis toto-lotka wiec ewentualnie ta droga mozesz mi te pieniazki przekazac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asystentka rybki Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 21:45 w toto-lotka...a 'Hazardziste' z Seymour-Hoffmanem widziala? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zlota_rybka1 Re: Spelniam wszystkie zyczenia 28.11.04, 02:13 Gość portalu: kasia napisał(a): > poprosze o 150 tysiecy. > pilnie potrzebuje na mieszkanie. > mam nadzieje, ze rybko spelnisz moja malenka prosbe. > z gory dziekuje. > dla ulatwienia dodam, ze puscilam dzis toto-lotka wiec ewentualnie ta droga > mozesz mi te pieniazki przekazac. Cierpliwosci, zyczenia spelniem w ciagu 6 miesiecy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asystentka rybki Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 21:46 Gość portalu: samotna napisał(a): > po pierwsze chcę KOCHAĆ coz stoi na przeszkodzie? ;) > po drugie być KOCHANĄ > po trzecie nie żyć SAMOTNIE Odpowiedz Link Zgłoś
too_hot_too_greedy a to się da spełnić? 20.11.04, 23:50 1. Odkochać się w kochanku 2. Zakochać ponownie w mężu 3. Albo żebym miała siłę pozbyć się jednego i drugiego, podołać wreszcie własnym ambicjom i łyknąć troche asertywności (żebym przestała wreszcie słuchać innych w kwestiach tego co dla mnie najlepsze) Odpowiedz Link Zgłoś
zlota_rybka1 Re: a to się da spełnić? 28.11.04, 02:15 too_hot_too_greedy napisała: > 1. Odkochać się w kochanku > 2. Zakochać ponownie w mężu > 3. Albo żebym miała siłę pozbyć się jednego i drugiego, podołać wreszcie > własnym ambicjom i łyknąć troche asertywności (żebym przestała wreszcie słuchać > > innych w kwestiach tego co dla mnie najlepsze) da sie spelnic w 100%, wiec juz mozesz przestac sluchac. Wszystko olej...oprocz siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka too_hot_ IP: *.ma-cambridg0.sa.earthlink.net 29.12.04, 03:04 too_hot_too_greedy napisała: > 1. Odkochać się w kochanku > 2. Zakochać ponownie w mężu > 3. Albo żebym miała siłę pozbyć się jednego i drugiego, podołać wreszcie > własnym ambicjom i łyknąć troche asertywności (żebym przestała wreszcie słuchać > > innych w kwestiach tego co dla mnie najlepsze) No i jak idzie? Odpowiedz Link Zgłoś
zlota_rybka1 Re: Spelniam wszystkie zyczenia 28.11.04, 02:11 Gość portalu: samotna napisał(a): > po pierwsze chcę KOCHAĆ > po drugie być KOCHANĄ > po trzecie nie żyć SAMOTNIE ojej to takie proste, szkoda zyczen...marnowac.:) Odpowiedz Link Zgłoś
stachu44 Re: Spelniam wszystkie zyczenia 20.11.04, 20:52 Jeden usmiech mojej sasiadki, blagam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asystentka rybki Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 21:48 a ile usmiechow juz jej poslales? :) Odpowiedz Link Zgłoś
zlota_rybka1 Re: Spelniam wszystkie zyczenia 28.11.04, 02:18 stachu44 napisał(a): > Jeden usmiech mojej sasiadki, blagam! usmiechnij sie do niej, a ona przez zagapienie, usmiechnie sie do ciebie:)gwarantuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agatka Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 21:56 Chciałabym być Twoją Złotą Rybką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asystentka rybki Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 22:08 lubisz Zlota Rybke? :) grzeczna dziewczynka... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julietta Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.04, 22:54 Chciałabym nie marudzić, nie narzekać, nie wymyślać problemów.Być bardziej konsekwentna i nie dołować się , nie smucić.Dostać się na wymarzone studia. Odpowiedz Link Zgłoś
zalozylam_nowe Re: Spelniam wszystkie zyczenia 20.11.04, 23:07 Gość portalu: Julietta napisał(a): > Chciałabym nie marudzić, nie narzekać, nie wymyślać problemów.Być bardziej > konsekwentna i nie dołować się , nie smucić.Dostać się na wymarzone studia. To sie rybce te marzenia spodobaja... ;) wcale nie bedzie miala przy nich roboty ;P asystentka rybki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julietta Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.04, 10:47 Złota rybko cieszę się, że jesteś :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka Julietta IP: *.ma-cambridg0.sa.earthlink.net 29.12.04, 03:07 Gość portalu: Julietta napisał(a): > Złota rybko cieszę się, że jesteś :) Tez sie ciesze, ze... jestes :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puniao11 Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 11:39 Moje zyczenia beda dosc banalne...chcialabym miec juz dobra i stala prace tak,zebym mogla sobie pozwolic na kupno mieszkania,zeby mezczyzna z ktorym jestem byl taki jaki jest teraz do konca naszych dni,zebym ja i cala moja rodzina byla zdrowa i szczesliwa...dzieki:) Odpowiedz Link Zgłoś
thelma01 Re: Spelniam wszystkie zyczenia 21.11.04, 12:28 Hej Złota Rybko proszę spraw,żeby wreszcie się odezwał się ten dureń,którego tak bezkrytycznie i bezgranicznie kocham. Dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka thelma... IP: *.ma-cambridg0.sa.earthlink.net 29.12.04, 03:13 thelma01 napisała: > Hej Złota Rybko > proszę spraw,żeby wreszcie się odezwał się ten dureń,którego tak bezkrytycznie > i bezgranicznie kocham. > Dzieki. No i co? Odezwal sie wreszcie ten duren? A Ty tak bezkrytycznie nie kochaj, troche krytycznie, byle bezgranicznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
thelma01 Re:thelma :wielkie dzięki Złota Rybko 18.01.05, 08:47 Witaj Złota Rybko. Jeśli kocham bezgranicznie to nie mogę choćby odrobinę krytycznie,to pewnie jakiś defekt mózgu czy serca.Ale zapewniam,że od tego się nie umiera,czasem tylko boli. Wracając do mojego życzenia to wielkie dziękuję - odezwał się ten dureń i nawet prezent gwiazdkowy dostałam i życzenia żeby faceci za mną latali - duuureń i już!Umówiliśmy się na poświętach i do dziś nie dał żadnego znaku. Nie wiem czy jeszcze się odezwie,ale jeśli tak to lepiej dla niego by było gdyby miał dowody na to,że wpadł do czarnej dziury i dopiero teraz się wydostał,lub porwała go Królowa Śniegu.Kurczę,ja nie jestem Penelopą,żeby tak czekać,zresztą jak można czekać na kogoś kto się nie pożegnał.Niby można tylko po co. Może to moja wina,mogłam mu powiedzieć,że nie chcę tabunu menów tylko jednego i to jego. Trudno. To koniec raportu o spełnionym przez Ciebie życzeniu.Pewnie wkrótce poproszę o coś.Papaaaa :)) Odpowiedz Link Zgłoś
zlota_rybka1 Re:thelma :wielkie dzięki Złota Rybko 19.01.05, 04:16 thelma01 napisała: > Witaj Złota Rybko. > Jeśli kocham bezgranicznie to nie mogę choćby odrobinę krytycznie,to pewnie > jakiś defekt mózgu czy serca.Ale zapewniam,że od tego się nie umiera,czasem > tylko boli. > Wracając do mojego życzenia to wielkie dziękuję - odezwał się ten dureń i nawet > > prezent gwiazdkowy dostałam i życzenia żeby faceci za mną latali - duuureń i > już!Umówiliśmy się na poświętach i do dziś nie dał żadnego znaku. > Nie wiem czy jeszcze się odezwie,ale jeśli tak to lepiej dla niego by było > gdyby miał dowody na to,że wpadł do czarnej dziury i dopiero teraz się > wydostał,lub porwała go Królowa Śniegu.Kurczę,ja nie jestem Penelopą,żeby tak > czekać,zresztą jak można czekać na kogoś kto się nie pożegnał.Niby można tylko > po co. Może to moja wina,mogłam mu powiedzieć,że nie chcę tabunu menów tylko > jednego i to jego. Trudno. > To koniec raportu o spełnionym przez Ciebie życzeniu.Pewnie wkrótce poproszę o > coś.Papaaaa :)) No to schrzanilas cala moja robote. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka puniao... IP: *.ma-cambridg0.sa.earthlink.net 29.12.04, 03:09 Gość portalu: puniao11 napisał(a): > Moje zyczenia beda dosc banalne...chcialabym miec juz dobra i stala prace > tak,zebym mogla sobie pozwolic na kupno mieszkania,zeby mezczyzna z ktorym > jestem byl taki jaki jest teraz do konca naszych dni,zebym ja i cala moja > rodzina byla zdrowa i szczesliwa...dzieki:) Jak musz byc banalne, to trudno, niech juz beda:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micha Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 19:49 1. satysfakcjonujaca, dobrze płatna praca, 2. kochajacy dajacy poczucie bezpieczeństwa MÓJ facet, 3. szkoła - psychologia Odpowiedz Link Zgłoś
blue_as_can_be Re: Spelniam wszystkie zyczenia 25.11.04, 17:36 a wiec, Rybko moja zlota, prosze Cie zrob tak, zeby: 1. ten taki jeden uwierzyl ze sie nam uda 2. przestal sie tak bardzo bac milosci 3. a ja zebym wytrzymala jakos ten czas, ktory mu jest na to potrzebny dziekuje z gory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vita Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 05:07 chciałabym powrotu osoby ktorą kocham Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: 5.5R* / *.ym.rnc.net.cable.rogers.com 27.11.04, 20:25 rybko spraw zeby mnie ktos poprostu pokochal........ Odpowiedz Link Zgłoś
kas-ka Re: Spelniam wszystkie zyczenia 28.11.04, 22:23 złota rybko bardzo proszę o: 1)głowną wygraną w totolotka (gram już tak długo) 2)świetną aż do emerytury pracę w doskonale prosperującej i płacącej firmie i chcę być bardzo kochana Nie dziekuję żeby nie zapeszyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka Re: prosze o "porządek" i "prawde"! IP: *.ma-cambridg0.sa.earthlink.net 29.11.04, 20:13 zaraz, zaraz... o "porzadek" i "prawde", czy o porzadek i prawde...bo to rozne przeciez sa rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.ma-cambridg0.sa.earthlink.net 29.11.04, 20:11 kas-ka napisała: > złota rybko bardzo proszę o: > 1)głowną wygraną w totolotka (gram już tak długo) > 2)świetną aż do emerytury pracę w doskonale prosperującej i płacącej firmie > i chcę być bardzo kochana > Nie dziekuję żeby nie zapeszyć. > co ty grob dla siebie kopiesz?...przyjrzyj sie tym prosbom i przyjdz jeszcze raz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.ma-cambridg0.sa.earthlink.net 29.11.04, 20:15 rybko spraw zeby mnie ktos poprostu pokochal........ sama se pokochaj Odpowiedz Link Zgłoś
marusia_ogoniok A ja się domagam aby Az zapinał pasy... 28.11.04, 23:32 Gość portalu: zlota rybka napisał(a): > Prosze wpisywac sie na liste, trzy zyczenia dla kazdego ,i bez jaj, spelnie > najglupsze nawet zyczenie. Termin spelniania zyczen 6 miesiecy. .... a tak wogóle, to żeby wszystkim chu jom pozabierać auta, niech chodzą pieszo, bżdziarze jedne..., dbając przez to o zdrowie własne, rodziny i ojczyzny hehe..., a przede wszystkim o dobro przyrody... Luty. Przyrody, której nie czujesz ni w ząb... niiiiiiiiiiiiiiiiiii w ząb. Widzę to i bolejemy z Komandosem nad tobą....:(:(:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf czy moga byc wyjasnienia dla maluczkich? :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 23:34 na czym to polega, ze Luty nie czuje przyrody? Odpowiedz Link Zgłoś
marusia_ogoniok Re: czy moga byc wyjasnienia dla maluczkich? :) 28.11.04, 23:39 Gość portalu: gf napisał(a): > na czym to polega, ze Luty nie czuje przyrody? :):):) hihihi.... no wiem, wiem.... Luty jest dobry człek... Mimo że tak dobry, nie jestem w stanie przeczytać nawet jego 1/1000 postów, więc i ciężko o przykłady...., ale ja to wiem...., hahahaa Powiedzmy że tak jak Luty wie co tam we wszechświecie słychać tak ja wiem kto jak się do przyrody ma... Poza tym gdzieś się wypowiadał na temat dostojności kota i durnoty psa......., dla mnie wystarczy..., to jak mięsiste ego...hahahahah Pozdrówka:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: czy moga byc wyjasnienia dla maluczkich? :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 23:53 ale co Ty tak serio go bierzesz z tym psem hihi Luty jest fantastyczny, mowie Ci. pozdrowka :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luty Re: czy moga byc wyjasnienia dla maluczkich? :) IP: *.ma-cambridg0.sa.earthlink.net 08.12.04, 03:37 Luty wie co tam we wszechświecie słychać tak ja wiem kto jak się do przyrody > ma... Poza tym gdzieś się wypowiadał na temat dostojności kota i durnoty > psa......., dla mnie wystarczy..., to jak mięsiste ego...hahahahah > Pozdrówka:):):) To Ty Marusiu dosc powierzchownie odczytujesz tematy... wypowiadalem sie glownie o durnocie mojego psa, ktorego durnota doprowadza mnie do rozpaczy, a psa mojego gleboko kocham i zycze mu jak najlepiej... nie wiem tez co masz przciwko miesistym ego...skoro istnieja...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luty Re: A ja się domagam aby Az zapinał pasy... IP: *.ma-cambridg0.sa.earthlink.net 08.12.04, 03:44 Odpowiadasz na : marusia_ogoniok napisała: Luty. Przyrody, której > > nie czujesz ni w ząb... niiiiiiiiiiiiiiiiiii w ząb. Widzę to i bolejemy z > Komandosem nad tobą....:(:(:( a tos mnie Marus rozczarowala troche, myslalem, ze wiedza Twoja opiera sie na wgladzie, a Ty nawet intuicji nie masz... hihi...takie bzdury wypisywac o moim czuciu przyrody...fe:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gagus Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 20:07 1. chce wygrac w totka 2. miec wiecej energii 3. nauczyc sie francuskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.ma-cambridg0.sa.earthlink.net 08.12.04, 03:39 Gość portalu: Gagus napisał(a): > 1. chce wygrac w totka > 2. miec wiecej energii > 3. nauczyc sie francuskiego prosze sprecyzowac jakiej energii wiecej chcesz miec...bo to wazne. Odpowiedz Link Zgłoś
thelma01 Re: Spelniam wszystkie zyczenia 13.12.04, 09:00 Reklamacje! Złota Rybko co z moim życzeniem,czekam i czekam i nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.ma-cambridg0.sa.earthlink.net 13.12.04, 15:23 thelma01 napisała: > Reklamacje! > > Złota Rybko co z moim życzeniem,czekam i czekam i nic. Czekaj, ale z intensywnoscia, intensywnosc czekania przespiesza spelnienie... Odpowiedz Link Zgłoś
thelma01 Re: Spelniam wszystkie zyczenia 14.12.04, 08:55 Witaj Rybko z całą skrupulatnością czuwam nad intensywnością oczekiwania w ramach efektywnego spełniania.Papa. Odpowiedz Link Zgłoś
zlota_rybka1 Re: Spelniam wszystkie zyczenia 16.12.04, 17:01 thelma01 napisała: > Witaj Rybko > z całą skrupulatnością czuwam nad intensywnością oczekiwania w ramach > efektywnego spełniania.Papa. To dobrze drogie dziecko, tak rob.:) Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_1976 Re: Spelniam wszystkie zyczenia 15.01.05, 17:59 "Czekaj, ale z intensywnoscia, intensywnosc czekania przespiesza spelnienie..." Nieprawda - intensywnie czekając nad czajnikiem na zagotowanie się wody, ta gotuje się dłużej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zlota_rybka1 Re: Spelniam wszystkie zyczenia 16.01.05, 15:01 pawel_1976 napisał: > "Czekaj, ale z intensywnoscia, intensywnosc czekania przespiesza spelnienie..." > Nieprawda - intensywnie czekając nad czajnikiem na zagotowanie się wody, ta > gotuje się dłużej :-) Powiedziales 'nad czajnikiem', Twoje spojrzenie zwalnia gotowanie, to jest to slynne odkrycie, ze obsertwator ma wplyw na wyniki badan...nie slyszales o tym? Fizycy swiatowi glowia sie nad tym od wielu lat...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
fay Re: Spelniam wszystkie zyczenia 16.12.04, 11:53 A ja poproszę w końcu faceta, którego pokocham z wzajemnością i który będzie umiał mnie docenić i będziemy mogli sobie nawzajem ufać, no i żeby był baaaardzo czuły.. Odpowiedz Link Zgłoś
zlota_rybka1 Re: Spelniam wszystkie zyczenia 16.12.04, 16:59 fay napisała: > A ja poproszę w końcu faceta, którego pokocham z wzajemnością i który będzie > umiał mnie docenić i będziemy mogli sobie nawzajem ufać, no i żeby był > baaaardzo czuły.. No facet! Znajdz sie w koncu!:) Bardzo czuly na co? Bo jak bedzie bardzo czuly na zanieczyszczone powietrze, to dla Ciebie niekonczacy sie klopot. Po co Ci taki facet? Zyczenia nalezy precyzowac. Reklamacji nie uwzgledniam.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bałaganiara jesli tylko chesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 16:10 ja bym chciał zdac prawojazdy za niedługobo mam tremin zdac mature bo niedługo wyjechac na studia bo niedługo i chciał by on zrzumiła ze to nei ejst takei życie jakeigo on potrzebuje by widziął w tym fałsz obłude i by wruciła taki jaki był by za mna biegął i by wkońcu sie ułozyłpozdrawiam papa Odpowiedz Link Zgłoś
zlota_rybka1 Re: jesli tylko chesz 16.12.04, 16:54 wyjechac na studia bo niedługo i chciałbym aby on zrozumiał, ze to nie jest takie > życie jakiego on potrzebuje, by widział w tym fałsz, obłude i by wrocił taki > jaki był, by za mna biegał i by w końcu sie ułozyło pozdrawiam papa Miotle wzielam i posprzatalam...:)zyczenia twoje spelnia sie, jesli tylko chcesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tylko jedno Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.dip.t-dialin.net 26.12.04, 13:24 poprosze za mnie zrobic to,do czego nie mam zadnej ochoty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.dialup.mindspring.com 27.12.04, 12:48 Gość portalu: tylko jedno napisał(a): > poprosze za mnie zrobic to,do czego nie mam zadnej ochoty Nie masz ochoty czegos robic, nie rob... Albo to nie musi byc zrobione, albo sprawy potocza sie tak, ze nabierzesz ochoty, aby to zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) :) Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.04, 22:00 Chciałabym wreszcie wygrać w zdrapce "rózowa Pantera" 500 000zł! To kiedy mam ją kupić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.dialup.mindspring.com 27.12.04, 12:44 24 IV 2026r Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) :) Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 14:12 Podobno termin jest 6 miesięcy, a Ty mi tu z 2026 rokiem wyskakujesz... Z całym poważaniem, ale to chyba jakaś drobniutka pomyłka. Może szybszy termin się znajdzie? Pozdrowienia dla Szanownej Rybki. Przy takiej ilości życzeń to i Święci by się pomylili...Życzę Rubce nowego akwarium na ten Nowy Rok :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.ma-cambridg0.sa.earthlink.net 27.12.04, 16:32 Gość portalu: :) :) napisał(a): > Podobno termin jest 6 miesięcy, a Ty mi tu z 2026 rokiem wyskakujesz... Z całym > > poważaniem, ale to chyba jakaś drobniutka pomyłka. Może szybszy termin się > znajdzie? > Nie marudz.:) > Pozdrowienia dla Szanownej Rybki. Przy takiej ilości życzeń to i Święci by się > pomylili...Życzę Rubce nowego akwarium na ten Nowy Rok :) Moje akwawrium to wszechswiat. Odpowiedz Link Zgłoś
essedaria Re: Spelniam wszystkie zyczenia 27.12.04, 11:47 Ja nie wiem czy sie nie spoznilam, ale bez jaj prosze przede wszystkim (pilnie;)) prace dla przyjaciela :) A jakbys sie Rybko nudzila, to dla mnie poprosze ociupinke wiecej odwagi i szczypte zdecydowania :) Poczekam cierpliwie 6 m-cy a nawet dluzej (z tymi dwoma ostatnimi) i pozdrowienia sle :) E. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.dialup.mindspring.com 27.12.04, 12:43 essedaria napisała: > Ja nie wiem czy sie nie spoznilam, ale bez jaj prosze przede wszystkim > (pilnie;)) prace dla przyjaciela :) > A jakbys sie Rybko nudzila, to dla mnie poprosze ociupinke wiecej odwagi i > szczypte zdecydowania :) > > Poczekam cierpliwie 6 m-cy a nawet dluzej (z tymi dwoma ostatnimi) i > pozdrowienia sle :) > E. Szczypta odwagi - prosze bardzo zdecydowanie - tez nic trudnego, wazne tylko na co sie chcesz decydowac praca dla przjaciela - czy on napewno chce pracowac? Odpowiedz Link Zgłoś
essedaria Re: Spelniam wszystkie zyczenia 27.12.04, 13:01 Rybko! Jestem pod wrazeniem tempa Twojej pracy!! I jaka wydajnosc!! ;) > zdecydowanie - tez nic trudnego, wazne tylko na co sie chcesz decydowac no wlasnie ja nie moge sie zdecydowac na co chce sie zdecydowac ;) dlatego o zdecydowania odrobine prosze :) > praca dla przjaciela - czy on napewno chce pracowac? bardzo chce.. tylko juz nie wierzy, ze to sie kiedykolwiek uda.. az zal na niego patrzec :((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Ja poprosze... :) IP: 62.29.141.* 27.12.04, 14:33 1. splac moje wszystkie kredyty 2. zdrowie dla mojej rodziny 3. dobra prace (dobrze platna i dajaca satysfakcje) Moge Cie utrzymywac do konca zycia i trzymac w pieknym akwarium bo wolnosc dla rybek w dzisiejszych czasach to nie jest dla Ciebie gwarancja zycia... Dzieki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka Re: Ja poprosze... :) IP: *.ma-cambridg0.sa.earthlink.net 27.12.04, 16:35 Gość portalu: Hania napisał(a): > 1. splac moje wszystkie kredyty > 2. zdrowie dla mojej rodziny > 3. dobra prace (dobrze platna i dajaca satysfakcje) No dobra... > > Moge Cie utrzymywac do konca zycia i trzymac w pieknym akwarium > bo wolnosc dla rybek w dzisiejszych czasach to nie jest dla Ciebie gwarancja > zycia... > > Dzieki :) Dziekuje za dobre checi...z akwarium nie skorzystam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: Ja poprosze... :) IP: 62.29.141.* 28.12.04, 08:40 A termin wykonania? Zdrowie to na cale zycie Ale pozostale... Moze w ciagu roku? :) Badz mila Zlota Rybko... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka Re: Ja poprosze... :) IP: *.ma-cambridg0.sa.earthlink.net 29.12.04, 02:56 Gość portalu: Hania napisał(a): > A termin wykonania? > Zdrowie to na cale zycie > Ale pozostale... > Moze w ciagu roku? :) > > Badz mila Zlota Rybko... :) Dobrze, zdrowie na cale zycie, a z reszta w szesc miesiecy sie uwine. Wierzyc tylko musisz bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania juz wielu mi tak mowilo... :( IP: 62.29.141.* 29.12.04, 12:23 a czy Ty tez mnie nie oszukasz... Wez cos w zamian. Zebym sie pazerna sobie nie wydala... Moze troche ciepla? :) Tylko po co rybie cieplo? Moze robaki Ci podrzucic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka Re: juz wielu mi tak mowilo... :( IP: *.ma-cambridg0.sa.earthlink.net 29.12.04, 12:31 Gość portalu: Hania napisał(a): > a czy Ty tez mnie nie oszukasz... > Wez cos w zamian. > Zebym sie pazerna sobie nie wydala... > Moze troche ciepla? > :) > Tylko po co rybie cieplo? > Moze robaki Ci podrzucic? Nie oszukam Cie, ale sama musisz wierzyc.. czlowiekowi z wiara udaje sie prawie wszystko... Dawaj te robaki, a tluste one chociaz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania robaki... IP: 62.29.141.* 29.12.04, 14:47 tluste! jak swiateczny bigos :) Ja tak wierze juz ponad 30 lat w te spelnianie marzen. Juz zaczelam siwiec od tej wiary... lykam antydepresyjne leki... i wierze... wierze... za mientkie serce mam... ale wierze... ze ludzie serca maja, ze potrafia kochac, ze chca innym szczescie dac... ze zlote rybki nie sa potrzebne tylko wiara... Ale bez zlotej rybki to sie chyba nie da... A zlotko gdzie wyplywasz w Wigilie Nowego Roku? :) Moze wpadniesz po te robaki i je zalejemy? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka Re: robaki... IP: *.ma-cambridg0.sa.earthlink.net 29.12.04, 17:52 Gość portalu: Hania napisał(a): > tluste! > jak swiateczny bigos :) > > Ja tak wierze juz ponad 30 lat w te spelnianie marzen. > Juz zaczelam siwiec od tej wiary... > lykam antydepresyjne leki... > i wierze... > wierze... > za mientkie serce mam... > ale wierze... Moze biernie wierzysz, wierzyc trzeba czynnie, goraco, radosnie i bez watpiliwosci i zyc tak jakby sie juz wszyskie marzenia spelnily. Nie czekac ze strachem, ze sie nie spelnia. > > ze ludzie serca maja, > ze potrafia kochac, > ze chca innym szczescie dac... > ze zlote rybki nie sa potrzebne > tylko wiara... > Ale bez zlotej rybki to sie chyba nie da... > > A zlotko gdzie wyplywasz w Wigilie Nowego Roku? > :)na Szeeeerokie Wody > Moze wpadniesz po te robaki i je zalejemy? :) Formalinka? :))Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka Ludzie, dlaczego macie takie banalne zyczenia?nt IP: *.ma-cambridg0.sa.earthlink.net 27.12.04, 16:36 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etta Re: Ludzie, dlaczego macie takie banalne zyczenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 18:56 moje nie było banalne, a jest nadal niespełnione... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka Re: Ludzie, dlaczego macie takie banalne zyczenia IP: *.ma-cambridg0.sa.earthlink.net 27.12.04, 19:17 Gość portalu: etta napisał(a): > moje nie było banalne, > a jest nadal niespełnione... Poczekaj i nie badz taka pyskata:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
oleena Re: Spelniam wszystkie zyczenia 27.12.04, 16:46 moje trzy życzenia do spełnienia: 1. zakochać się z wzajemnością 2. pojechać do Meksyku na miesiąc 3. niech Krzysiek będzie znowu szczęśliwy z żoną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachela MAM 3 ŻYCZENIA IP: *.chello.pl 27.12.04, 19:00 1. Aby mój facet w końcu zdecydował się na malutkiego, nowego obywatela RP, najlepiej płci męskiej (ale ze mną, bo jak z inną to będzie problem). Może mieć na imię Mateusz albo Stanisław. 2. CHCĘ SIĘ DOSTAĆ NA ASP! 3. Aby moja rodzina żyła w zgodzie ibez głupich sporów pod tytułem: "Nie wiem o co chodzi ale i tak się obrażam". Amen. Pisz do rachela180@wp.pl jak, gdzie i kiedy odebrać spełnione życzenie. Niech się uda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyjaciel rybki Re: MAM 3 ŻYCZENIA IP: *.chello.pl 27.12.04, 19:14 1. Chętnie pomogę. 2. Jak mnie narysujesz, to sie dostaniesz. 3. Powiedz im, żeby przestali się kłocić. O, płetwy mi wyrosły! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka Re: MAM 3 ŻYCZENIA IP: *.ma-cambridg0.sa.earthlink.net 27.12.04, 19:21 Gość portalu: przyjaciel rybki napisał(a): > 1. Chętnie pomogę. > 2. Jak mnie narysujesz, to sie dostaniesz. > 3. Powiedz im, żeby przestali się kłocić. > O, płetwy mi wyrosły! :) Kocham swoich przyjaciol..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka Re: MAM 3 ŻYCZENIA IP: *.ma-cambridg0.sa.earthlink.net 27.12.04, 19:19 Odpowiadasz na : Gość portalu: rachela napisał(a): > 1. Aby mój facet w końcu zdecydował się na malutkiego, nowego obywatela RP, > najlepiej płci męskiej (ale ze mną, bo jak z inną to będzie problem). Może mieć > > na imię Mateusz albo Stanisław. > 2. CHCĘ SIĘ DOSTAĆ NA ASP! > 3. Aby moja rodzina żyła w zgodzie ibez głupich sporów pod tytułem: "Nie wiem o > > co chodzi ale i tak się obrażam". > Amen. > Pisz do rachela180@wp.pl jak, gdzie i kiedy odebrać spełnione życzenie. Niech > się uda... Ok, napisze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: zlota rybko jestes wspaniala IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 27.12.04, 19:37 spelnilas moje b. trudne zyczenie wiec cie prosze o przedluzenie o dalsze 6 miesiecy i jeszcze chialabym byc slawna- moze popchniesz sprawe wydania moich tekstow??-:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka Re: zlota rybko jestes wspaniala IP: *.ma-cambridg0.sa.earthlink.net 27.12.04, 21:28 Gość portalu: ewa napisał(a): > spelnilas moje b. trudne zyczenie wiec > cie prosze o przedluzenie o dalsze 6 miesiecy > i jeszcze chialabym byc slawna- moze popchniesz > sprawe wydania moich tekstow??-:))))) przyslij probke tekstu, moze popchne:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asasella Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.rajgrod.sdi.tpnet.pl 27.12.04, 20:49 1. trafic kumulacje w totka 2. zdawac wszystkie egzaminy za pierwszym razem 3. zeby behemot sie mnie cho troche sluchal (albo przynajmniej niech tak bardzo nie drapie) Kochanan Rybko wiem ze punkt 3. jest prawie nie mozliwy dozrealizowania, ale przeciez jestes ZLOTA RYBKA pozdrawiam cie bardzo serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.ma-cambridg0.sa.earthlink.net 27.12.04, 21:33 Gość portalu: asasella napisał(a): > 1. trafic kumulacje w totka > 2. zdawac wszystkie egzaminy za pierwszym razem > 3. zeby behemot sie mnie cho troche sluchal (albo przynajmniej niech tak bardzo > nie drapie) > > Kochanan Rybko wiem ze punkt 3. jest prawie nie mozliwy dozrealizowania, ale pr > zeciez jestes ZLOTA RYBKA > pozdrawiam cie bardzo serdecznie! Cholewcia, wszyscy chca wygrac w totka, a to przeciez niemozliwe. Jak chcesz za pierwszym razem, to podchodz w trzecim terminie...hihi Musi drapac, wiec sama wybierz co ma drapac i badz cierpliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asasella Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.rajgrod.sdi.tpnet.pl 27.12.04, 22:04 Zlota Rybko inaczej sie umawialismy, ja mialam tyko wymienic 3 zyczenia a Ty obiecalas je spelnic i nie stawialas rzadnych innych wymagan, tj nie powiedzialas ze np podajcie 3 zyczenia ale w totka wygra tylko pierwszych X osob!! na przyszlosc badz bardziej precyzyjna, ok? Co do drugiego zyczenia to zeby moc podejsc do 3 terminu (u mnie to komis, brr) to musze miec paly z dwoch poprzednich a to jest sprzeczne z moim zyczeniem, wiec twoja rada na nic mi sie nie przyda, nie masz wyjscia musisz je spelnic, no chyba ze cos wykombinujesz:) Pojde ci na reke w 3 zyczeniu, niech drapie tylko sofe w duzym pokoju, Mimo wszystko pozdraiwam!! PS Ewentualnie zgodze sie zmienic 1 tak klopotliwe dla Ciebie zyczenie; zamieniam wygrana w totka na idealnego faceta,hihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.ma-cambridg0.sa.earthlink.net 29.12.04, 02:45 Gość portalu: asasella napisał(a): > Zlota Rybko inaczej sie umawialismy, ja mialam tyko wymienic 3 zyczenia a Ty ob > iecalas je spelnic i nie stawialas rzadnych innych wymagan, tj nie powiedzialas > ze np podajcie 3 zyczenia ale w totka wygra tylko pierwszych X osob!! na przys > zlosc badz bardziej precyzyjna, ok? > Co do drugiego zyczenia to zeby moc podejsc do 3 terminu (u mnie to komis, brr) > to musze miec paly z dwoch poprzednich a to jest sprzeczne z moim zyczeniem, w > iec twoja rada na nic mi sie nie przyda, nie masz wyjscia musisz je spelnic, no > chyba ze cos wykombinujesz:) > Pojde ci na reke w 3 zyczeniu, niech drapie tylko sofe w duzym pokoju, > Mimo wszystko pozdraiwam!! > PS Ewentualnie zgodze sie zmienic 1 tak klopotliwe dla Ciebie zyczenie; zamieni > am wygrana w totka na idealnego faceta,hihi O matko, ale jeste malostkowa, no ale niech Ci bedzie.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asasella Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.rajgrod.sdi.tpnet.pl 29.12.04, 14:12 dziekuje:) ps szczesliwego nowego roku!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) :) Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 22:01 Szanowna Rybko, termin w roku 2026 na wygraną 500 000 zł jest niepokojąco daleki. Chciałabym się dowiedzieć czy na kwotę mniejszą (200 000 lub 250 000zł) nie był by jakiś szybszy. Jestem osobą szalenie niecierpliwą! Szanowna Rybka zapewne znajdzie rozwiązanie. Pozdrawiam Rybkę i życzę większego akwarium... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.ma-cambridg0.sa.earthlink.net 29.12.04, 02:42 Gość portalu: :) :) napisał(a): > Szanowna Rybko, termin w roku 2026 na wygraną 500 000 zł jest niepokojąco > daleki. Chciałabym się dowiedzieć czy na kwotę mniejszą (200 000 lub 250 000zł) > > nie był by jakiś szybszy. Jestem osobą szalenie niecierpliwą! Szanowna Rybka > zapewne znajdzie rozwiązanie. Pozdrawiam Rybkę i życzę większego akwarium... A inni pol zycia by oddali, zeby zagwarantowana miec wygrana. OK odpuszczamy rok 2026, wpisujemy 2013, kwota 250 000 z 50% gwarancja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdf Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.range81-129.btcentralplus.com 27.12.04, 23:58 chce fajna babe ktora bedzie mnie pilnowala Odpowiedz Link Zgłoś
indiana_dzons Re: Spelniam wszystkie zyczenia 28.12.04, 00:15 Gość portalu: sdf napisał(a): > chce fajna babe ktora bedzie mnie pilnowala a nie mowili, zeby na party australijczyka nie chodzic! I teraz masz, co chciales... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka indiana... IP: *.ma-cambridg0.sa.earthlink.net 29.12.04, 02:54 ...a gdzie Twoje zyczenia? Odpowiedz Link Zgłoś
indiana_dzons Re: indiana... 29.12.04, 15:25 prosze bardzo! czy aby na pewno chcesz je znac? chce byc 10 kilo chudsza, 10 lat mlodsza , moze byc nawet 20, 10 tysiecy razy madrzejsza, coby wiedziec, ze wszystko to o kant ... rozbic! ;) wszystkie inne to se sama spelniam, bez posrednictwa. Ty tu maz przeciez tyle roboty ! ale dziekuje, jak mi co duzego do glowy wpadnie to sie zglosze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka Re: indiana... IP: *.ma-cambridg0.sa.earthlink.net 29.12.04, 18:01 indiana_dzons napisała: > prosze bardzo! > czy aby na pewno chcesz je znac? > > chce byc 10 kilo chudsza, 10 lat mlodsza , moze byc nawet 20, 10 tysiecy razy > madrzejsza, coby wiedziec, ze wszystko to o kant ... rozbic! ;) To juz przeciez wiesz, a wszystko co najlepsze przed Toba i nie sa to zadne banialuki. Trza wierzyc mi...:))) > > wszystkie inne to se sama spelniam, bez posrednictwa. Ty tu maz przeciez tyle > roboty ! > > ale dziekuje, jak mi co duzego do glowy wpadnie to sie zglosze I bardzo dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.ma-cambridg0.sa.earthlink.net 29.12.04, 02:49 Gość portalu: sdf napisał(a): > chce fajna babe ktora bedzie mnie pilnowala To znaczy, o baby-sitter ci chodzi, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
salomea78 Re: Spelniam wszystkie zyczenia 28.12.04, 00:14 Poprosze o to bym znalazła dobrze płatna prace, by wszyscy byli zdrowi i bym mogla być z nim........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.ma-cambridg0.sa.earthlink.net 29.12.04, 02:52 salomea78 napisała: > Poprosze o to bym znalazła dobrze płatna prace, by wszyscy byli zdrowi i bym > mogla być z nim........ Tylko jak juz bedziesz z nim, zebys mnie nie prosila, zeby sobie w cholere poszedl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka JAK KTOS CZUJE SIE POMINIETY IP: *.ma-cambridg0.sa.earthlink.net 29.12.04, 03:18 niech sie zglosi, bo slepa troche jestem 8) Odpowiedz Link Zgłoś
lune :) 29.12.04, 09:06 Gość portalu: zlota rybka napisał(a): > niech sie zglosi, bo slepa troche jestem 8) Nie czuje sie pominieta :) Wrecz przeciwnie - dostrzezona i potraktowana przez Zlota Rybke ze stosowna powaga ... i to nie jest podlizywanie sie Zlotej Rybce :))))) Gdy wpisalam sie po raz pierwszy do tego watku - wiary w jej moc spelnienia zyczen bylo we mnie tylko odrobine ; teraz jest jej znacznie wiecej :) lune Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka Re: :) IP: *.ma-cambridg0.sa.earthlink.net 29.12.04, 12:14 Odpowiadasz na : lune napisała: Gdy wpisalam sie po raz pierwszy do tego watku - wiary w jej moc > spelnienia zyczen bylo we mnie tylko odrobine ; teraz jest jej znacznie > wiecej :) > > lune Lune, zlota rybka chce Ci przekazac wiare w Twoja wlasna moc spelniania zyczen...masz taka moc, tylko trzeba ja w sobie rozbudzic.:) Odpowiedz Link Zgłoś
lune Re: :) 30.12.04, 15:16 Gość portalu: zlota rybka napisał(a): > Lune, zlota rybka chce Ci przekazac wiare w Twoja wlasna moc spelniania > zyczen...masz taka moc, tylko trzeba ja w sobie rozbudzic.:) Zatem masz Zlota Rybko wielki dar rozbudzania mocy /ktorej sam czlek nie jest swiadomy/ dzieki :) lune Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: Spelniam wszystkie zyczenia 29.12.04, 09:11 Rybko! Na wszelki wypadek informuję, że moje życzenie nr 3 zaczęło się spełniać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.ma-cambridg0.sa.earthlink.net 29.12.04, 12:18 rachela180 napisała: > Rybko! Na wszelki wypadek informuję, że moje życzenie nr 3 zaczęło się spełniać No dobrze mi sie dzien zaczal:D Podtrzymuj to spelnianie, nie odpuszczaj i nie poddawaj sie watpliwosciom... Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: Spelniam wszystkie zyczenia 29.12.04, 14:38 Ależ ja nie mam wątpliwości. Tylko co z 1. i 2.????? Mały Staś by się przydał w Najjaśniejszej RP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.ma-cambridg0.sa.earthlink.net 29.12.04, 17:44 rachela180 napisała: > Ależ ja nie mam wątpliwości. Tylko co z 1. i 2.????? Mały Staś by się przydał w > > Najjaśniejszej RP. Trzeba Stasia o to najpierw zapytac.:) Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: Spelniam wszystkie zyczenia 30.12.04, 15:04 Już się zgodził :) (Staś, nie mój chłop) Odpowiedz Link Zgłoś