Gość: Maria IP: *.2city.net 28.05.04, 14:16 jak poznać czy ta osoba nas kocha Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
witch-witch Re: Po tym jak.... 28.05.04, 15:02 ..ze smakiem je moje truskawki ze wspolnego talerzyka i bezczelnie oblizuje siem....)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frustro na ile chcesz być tego pewna ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.04, 19:16 współczynnik poziomu pewności zależy od wytrwałości Odpowiedz Link Zgłoś
witch-witch Re: na ile chcesz być tego pewna ? 28.05.04, 19:45 Gość portalu: frustro napisał(a): > współczynnik poziomu pewności zależy od wytrwałości .............. To moze byc dobry drogowskaz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frustro Re: na ile chcesz być tego pewna ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.04, 19:59 to może być dobry drogowskaz jesli ktoś nie wybiera się na manowce lub nie szuka drogi na skróty Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: jak rozpoznać miłość 28.05.04, 20:06 Kkup jeden kotlet schabowy. Usmaż go. Postaw talerz z kotletem na stole. Jjeżeli twój chłopak powie:jedz kochanie, ja zjem suchą bułkę" to znaczy że cię kocha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frustro Re: jak rozpoznać miłość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.04, 20:09 może być jaroszem,który ma zbyt mało siły by kochać Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: jak rozpoznać miłość 28.05.04, 20:15 No to niech zrobi tak: jak pojadą do Anglii na truskawki, to niech ona powie tak: Aaa, wiesz ja nie mam siły tak pracować...Idę na plażę a ty za mnie porób" jeżeli się zgodzi to kocha. Odpowiedz Link Zgłoś
witch-witch Re: jak rozpoznać miłość 28.05.04, 20:48 caorle napisała: > No to niech zrobi tak: > jak pojadą do Anglii na truskawki, to niech ona powie tak: > Aaa, wiesz ja nie mam siły tak pracować...Idę na plażę a ty za mnie porób" > jeżeli się zgodzi to kocha. ................................... A po tych truskawkach z cukrem w Anglii, jesli utyjesz 20 kg a on powie: "to nic, nie widac nadal jestes piekna..." to juz na mur beton serio sprawa sie maja... Odpowiedz Link Zgłoś
witch-witch Re: jak rozpoznać miłość 28.05.04, 20:10 caorle napisała: > Kkup jeden kotlet schabowy. Usmaż go. Postaw talerz z kotletem na stole. > Jjeżeli twój chłopak powie:jedz kochanie, ja zjem suchą bułkę" to znaczy że cię > > kocha. ............. CUDOWNE! HIHIHI:))) Odpowiedz Link Zgłoś