Gość: porzucona kochanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.04, 18:05 to nieralne a jednak ..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Imagine Re: Przestaję Cię kochać IP: *.unl.edu 15.06.04, 19:27 odpowiadam w IMIENIU: nigdy nie kochalas bo nie ma czegos takiego jak milosc. Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś
charmaine Re: Przestaję Cię kochać 15.06.04, 19:36 Odpowiadam w imieniu pozostałych. Imagine, a co Ty wiesz o zabijaniu?? Młoda, nie kocha się za cos, ale pomimo wszystko. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krish Re: Przestaję Cię kochać IP: 62.233.233.* 15.06.04, 19:39 Też nie. "Pomimo wszystko" sugeruje, że można kontrolować to wolą. A kocha się po prostu. Albo nie. Odpowiedz Link Zgłoś
swojadroga Re: Przestaję Cię kochać 15.06.04, 19:40 nigdy się nie przestaje kochać jeśli jest to prawdziwe uczucie... Odpowiedz Link Zgłoś
j_ar Re: Przestaję Cię kochać 16.06.04, 09:26 dlaczego nie? uczucia moga sie zmienic, osoba moze sie zmienic, mozna dowiedziec sie cos taiego o kims, ze milosc prysnie, ale jednak byla wczesniej..i bylaby wciaz gdyby sie wlasnie to cos nie wydarzylo Odpowiedz Link Zgłoś
awionetka79 ba! 16.06.04, 14:33 powiem wiecej czasem nawet nic nie musi się wydarzyć wtedy zalatuje bezsensem i absurdem czujemy się jak winni idioci niemozliwe... a jednak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ethlinn Re: Przestaję Cię kochać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.04, 17:57 > dlaczego nie? uczucia moga sie zmienic, Ale miłosć to nie uczucie. Odpowiedz Link Zgłoś
ewka5 Re: Przestaję Cię kochać 17.06.04, 10:28 swojadroga napisał: > nigdy się nie przestaje kochać jeśli jest to prawdziwe uczucie... * o tak? bo co? i co to znaczy "prawdziwe uczucie"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rakjest Re: Przestaję Cię kochać IP: *.toya.net.pl 16.06.04, 11:27 Ależ skąd,on z tych uczciwych! Nigdy od niej nie odszedł;) M. Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: Przestaję Cię kochać 16.06.04, 11:35 Gość portalu: rakjest napisał(a): > Ależ skąd,on z tych uczciwych! > Nigdy od niej nie odszedł;) > M. Aaaaaha, to fajny jest ;) Nie przestawaj go kochać zatem, ty, co tak łatwo przestajesz. Nie poddawaj się. Dobrze ulokowałaś uczucia. Ta_ Odpowiedz Link Zgłoś
bandyta1 Re: Przestaję Cię kochać 16.06.04, 14:29 Gość portalu: porzucona kochanka napisał(a): > to nieralne a jednak .....ale gleboko prawdziwe, jak kibel bez drzwi. Odpowiedz Link Zgłoś
ta Względem przestawania 16.06.04, 19:57 Napisz proszę porzucona kochanko jaki to jest stan "przestawania kochania". Jeszcze tak np z rana, a już trochę nie z wieczora ? Czy żona też już przestaje,czy też zwyczajem głupim żon kocha dalej. Hę? Ta_ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ith Re: Względem przestawania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.04, 10:54 Coś zgorzkniała jesteś. To urody nie dodaje Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Przestaję Cię kochać 16.06.04, 22:06 Uuuuu, jak porzucona to najwyższy czas.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: Przestaję Cię kochać IP: *.autocom.pl 17.06.04, 10:26 Bardzo by mnie to ucieszyło - jeśli to jesteś Ty. Żona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teżkochanka Re: Przestaję Cię kochać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.04, 10:54 No wreszcie zmądrzałaś. Przekonałaś się , że nie masz szans, że jego i twoim planom nie po drodze. Uświadomiłaś sobie swą naiwość i głupotę. Dotarło do ciebie to, ze cię oszukiwał, mamił. Po co żyć złudzeniami i nierealnymi marzeniami. Po co się samej okłamywać. Przestałaś mu się narzucać i od niego wymuszać. Co szkoda ci czasu i zaangażowania na coś nierealnego, bez przyszłości. Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy kolejna panienka, ktora uwaza 17.06.04, 12:06 ze kontakty mesko-damskie tylko wtedy sa dobre, gdy maja "przyszlosc". Ja uwazam , ze jezeli same w sobie sa piekne, to sa piekne i warte przezycia i wspomoinania, obojetnie, czy trwaja 5 dni, czy 50 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tezkochanka Re: kolejna panienka, ktora uwaza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.04, 12:14 to ty obrotowy nie rozumiesz kobiet. Kobieta nie po to inwestuje w zwiazek czas, siebie, swe uczucia, aby facet któregos dnia powiedział jej " to juz jest koniec"/ Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy pewnie, ze nie rozumiem. 17.06.04, 12:31 (na uszko Ci powiem, ze nawet nie zamierzam) ktoraz z Pan przeciez tu ladnie napisala, ze mezczyzn nie trzeba koniecznie kochac, wystarczy ich rozumiec. kobiety za to wystarczy kochac, zas rozumienie ich nie jest konieczne (a czesto nie jest mozliwe) wyobraz sobie, ze scisle stosuje sie do tej idei. Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: kolejna panienka, ktora uwaza 17.06.04, 18:15 Gość portalu: tezkochanka napisał(a): >... Kobieta nie po to inwestuje w zwiazek > czas, siebie, swe uczucia, aby facet któregos dnia powiedział jej " to juz >jest koniec"/ W banku pracujesz ??? A po co i co "inwestuje" żona, jak sądzisz ? Ta_ Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: kolejna panienka, ktora uwaza 18.06.04, 01:04 ta napisała: > Gość portalu: tezkochanka napisał(a): > > >... Kobieta nie po to inwestuje w zwiazek [...] > A po co i co "inwestuje" żona, jak sądzisz ? Żona to też kobieta. A jesli nie... to sytuacja staje się jaśniejsza... Odpowiedz Link Zgłoś
awionetka79 Re: kolejna panienka, ktora uwaza 19.06.04, 10:57 pie...lenie na antenie Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_1 Re: kolejny panienek zyjący dniem dzisiejszym 17.06.04, 12:19 > Ja uwazam , ze jezeli same w sobie sa piekne, to sa piekne i warte przezycia > i wspomoinania, obojetnie, czy trwaja 5 dni, czy 50 lat. Ba! Są wprost urocze! Romansiki za plecami żoneczki są takie ekscytujące ( to te kontakty przecie). I jaka kaskada zdarzeń! Wizyty u psychoterapeutów i podrasowanie przemysłu farmaceutycznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wera Re: kolejny panienek zyjący dniem dzisiejszym IP: *.citynet.pl / 149.156.98.* 17.06.04, 19:14 Jeszcze bardziej ekscytująca jest zemsta zony która dowiaduje sie o romansiku męża. wtedy kaskada zdarzen jest szybsza. dla kochanki i błagajacego o przebaczenie mezusia.Mezus skamle i je z reki na warunkach zony.Hłe hłe wiem cos o tym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: była kochanka Re: do obrotowego IP: *.man.polbox.pl 20.10.04, 12:38 '' szanujmy wspomnienia, szanujmy ich tresc, nauczmy sie je cenic..'' Tak chyba ktos spiewal. a moze podobnie. To prawda, obrotowy, liczy sie tylko chwila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też_żona Re: Przestaję Cię kochać IP: *.broker.com.pl 19.06.04, 10:53 Mnie oszukiwał ale i Ciebie też. Ty rozbiłaś moje małżeństwo, któraś skrzywdzi Ciebie.Też w imie wielkiej miłości. Jest zawsze efekt powracajacej fali. Raz rzucisz kamieniem w wode, wzburzysz fale ale one gdzies sie odbja i wróca do Ciebie i uważaj moga sie wzmocnic po drodze, czego Ci życze abys odczuła krzywdę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tezkochanka Re: Przestaję Cię kochać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.04, 12:31 żałuję, że cię znałam, żałuję, żem kochała..... tralalala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znasz mnie... Re: Przestaję Cię kochać IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 18.06.04, 01:53 To ty mni rzucilas. Spoko, to jednak bylo warte! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mnie też znasz... Re: Przestaję Cię kochać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.04, 07:07 A ja czekam i czekam i czekam...Ciebie wzywam z daleka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: immigrant (znasz m Re: Przestaję Cię kochać IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 19.06.04, 05:43 Skad wiesz czy to ja? ten sam czlowiek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kus-kus Re: Przestaję Cię kochać IP: *.pc.tek.pl 19.10.04, 22:40 I co, przestałaś ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: porzucona kochanka Re: Przestaję Cię kochać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 13:13 jednak nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... trzeba sie bylo z zonatym nie puszczac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.04, 19:10 dupodajko firmowa od niu... Odpowiedz Link Zgłoś